To mi je cijelo vrijeme u glavu. Da su igraci bojkotovali Sferopulosa.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Printable View
To mi je cijelo vrijeme u glavu. Da su igraci bojkotovali Sferopulosa.
mišljenja sam nakon zadra bio da je previše tu novih lica da bi ga bušili nakon dva mjeseca kako ih vodi. ali posle ovoga noćas dje kalina ide u reklame za loptu pa onda u poslednjem sekundu 2/4 mu nije muka da trči i blokira nekoga. to zahtijeva ipak malo dodatnoga truda. kojeg nije bilo protiv zadra.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na na na naanana
Kakva rapsodija
Što jeee ovoooo. :cool:
uze nwora kad se lomilo i utrpa skoro sve. zvezda ima sasvim dobar raspored i morala bi to iskoristiti. real kući pa baskonia, onda novo duplo protiv asvela i maccabia u BG pa i panati domaćini.
Ove godine, sa ovakvim ostalim timovima, bi i Zvijezda I Partizan sa rosterima koje imaju (još ako dovedu koje pojačanje na pozicije koje I'm trebaju) mogli da naprave dosta u EL. Zvijezda može da igra strašnu odbranu protiv bilo koga.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Auh kakva pobjeda.
Nwora igračina.
Dobiše sa 2 pogodjene trojke.
never in doubt.
nwora prema ocekivanjima, d-mo malo iznad, ovako bez uigravanja prilicno zapazena rola.
i da izgube protiv reala tu se nema šta zamjerit. mada i real slabije krenuo. al ovo baskonia, asvel pa i maccabi se mora dobiti. vrnuće se valjda i graham. nwora je prvi igrač ekipe, sve ono što je treba da bude u efesu za sad je u zvezdi.
i još ovo. ne pamtim da su igrači zvezde igrali bolju odbranu još od one početne faze duškove. saša je sjajan trener koji zna da odbranom mora da lomi protivnike. sigurno nekih 7-8 puta su takav presing odradili da je protivnik ili izgubio loptu ili je ukradena pa bila kontra (kao ono izundu kad je kucao tamo pri kraju).
Kad onaj Lo pogodi 2 trojke u 2napada mislio sam nema više nazad.
podrška za kalinu. velika bratina, uvijek tu da pomogne. klub nažalost nije stao uz njega kad su ga ćaciji napali (što i ne čudi), na sve to sad ima i ovu situaciju koja je veći i od košarke i sporta. vjerujem da bi sve bilo okej da je član stranke, ovako sistem radi protiv njega.
https://x.com/SportalSrbija/status/1978214322846261371
sjajan početak partizana.
pokuševski je nekad važio za velikog talenta. ovo što sad igra je nivo alekse popovića.
Boga mi sa ovakvom igrom ce ih i Baskonia deklasirat sledece kolo.
Da li će moći nešto Czv sa 5 igrača. :D
virtus je mnogo dobra ekipa i mogu biti baš jako zaebani. samo da se malo uigraju još. hapoel takodje. stvarno nikad jača el. baš bi mogla biti ozbiljna kasapnica za svaku poziciju.
Meni je Hapoel favorit za prva 3 mjesta.
https://x.com/AlessandroMagg4/status...46627260096812
šteta bačenog talenta radi promaje u glavu.
Nije promaja vec milica
Što čini Dubai. :D
Osvajaju Aba pjeske.
Lesor odbio Partizan prije pocetka sezone. Izjavio Ostoja. Casovi ljubavi.