Skolski penal, i u VAR su se slozili. Ali Calha kesa, tu se vidi top igrac kad u slozenim situacijama i pod pritiskom da gol, a on to nije
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Printable View
Skolski penal, i u VAR su se slozili. Ali Calha kesa, tu se vidi top igrac kad u slozenim situacijama i pod pritiskom da gol, a on to nije
Taka ga nije.
Dobro je isfolirao.
Vec sad mozemo da pricamo da je Inter pokraden protiv Napolija. Nisu prikazali na tv situaciju sa pocetka drugog poluvremena kad je Oliveira rukom sklonio loptu od Lautara da je samo cusne pored golmana. To bi bio 100% gol jer bi izasao sam ispred golmana. Ili gol ili penal, a ono ni jedno ni drugo. Imate ja fb Inter Club Fedelli Hrvatska tu situaciju
Ne sprdaj se.
Poklonili su im penal i još je Napoli zicer promašio u 94-ti.
Da se razumijemo, mrzniji mi je Napoli od Intera ali mogli su ih dobit.
Remi je na kraju najpravedniji ishod.
Moćan je Inter ove godine, nema što i doguraće na 2 fronta daleko.
Pravi će im test bit protiv Parme, naravno :)
Necemo baratat neistinama, penal je bio cist, VAR potvrdio odluku. Samo sto ne bi pricali ni o tom penalu, ni o sansi Napolija jer se Inter ne bi otvorio da je ta situacija pravilno dosudjena. Morao je biti penal. Ako su igraci toliko nadmocni nemaju pravo protivnici da ih masakriraju a sudije razmisljaju "a dosta im je jedan penal", kad je nedozvoljena igra onda sviraj ako vec postoje pravila.
Mislim da i outline vidi da je Thuram najbolji spic na planeti. Bolji od Halanda i Djokeresa zajedno da se sastave
Greote od ovoga meča Milana i Juventusa
Odgledah 10 min i ugasih tv vidjoh da ce zavrsiti 0:0
Atalanta je dobra ove godine.
Mada je Parma dobro drugo odigrala.
Oštećena za penal al jbg.
Sad Lazio šugavi.
Biće zeznuto.
Da je pametna Roma pa da kupi Mbangulu dok se jos ne zna za njega i dok je jeftin. Klasa Dokua a 5x manje kosta. Ja bih popricao sa Marotom i preporucio ga Interu, ali oni ne igraju sa klasnim krilima. Za Romu bi bio blagoslov jer im treba krilo, a da malo uloze
Pade i Lazio.
Dobro je, da se malo odahne.
Sad Interu da se uzme bod u goste i kuća!
Romi ce da krene na bolje tek kad se otarase Mancinija i Pelegrinija jer su kese. Ali oni to nece nikad uradit jer su Italijani. Ali Mancini zasluzuje dobre batine jer ne prodje jedan mec da se nekome ne kurrci
Inzagi nije svjestan da ima privilegiju da vodi ovakav tim (igrace), pa svi mi treba da smo zadovoljni sto imamo priliku da gledamo jednog Federika DiMarka. Kakav lijevi bek, Gvardiola bi ubio za njega. Ako ne osvoji LS ove sezone, stvarno bi dosta bilo, aj da se pozdravljamo. Bukvalno samo Mbape i Jamal fale da bi bio all stars team. Zamisli imas Tirama, Lautara, Barelu, Dimarka, Damfrisa, Bastonija, Zielinskog i ne osvojis LS.
Jak Inter nema što
Svo vrijeme su bili bolji.
Zaslužena pobjeda.
Parma na momente samo dobra.
Ali osjeća se izostanak najboljih igrača Parme: Ćirkatija, Bernabea i Benedičaka...
Kakav gol Mbangule, ima li ko osim mene da vidi da je covjek doktorica, Marota citas li ovaj post
Mottina vele revolucija
Dobiju Šiti i muče se protiv davljenika Venecijanera.
Komedija.
Proslava 125 godina kluba bez Maldinija.
Trenutno ne postoji ružna riječ koja može adekvatno opisati sadašnje rukovodstvo kluba.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovaj fonseca ih sto posto sa necim drzi za mooda.. 23 boda od 45, ko zna oce li se borit za LS, kamoli sto drugo..
Trenutna uprava je najgora u Italiji, sve ih je Cardinale lagao i kupio
Fonseka je i dalje na klupi jer ga štiti Ibrahimović.
Zlatan je ogromno razočarenje sa ovim anfažmanom nakon karijere.
Od tipa kao on nijesam očekivao da će ovako da ćuti i ovo da radi.
on je vazda bio nabijedjen lik. to je prolazilo dok je bio igrač jer je klasa nevidjena. sad ne ide baš jer je evidentno da pojma nema kako se vodi klub. Pioli je morao da ostane na mjestu trenera.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Maldini je morao da ostane u klubu , Pioli je morao da ostane u klubu.
Ali što znaju Ameri o fudbalu.
P. S. - @outline
Pade mi na pamet.
Eto kako lik razmišlja.
"Ne želim biti trener jer mi je to previše posla. Morate pokriti mnoga područja, pronaći ideje i rješenja, pripremiti se i pratiti utakmice i voditi treninge. Raditi dan i noć kao trener, čini mi se da me to ne privlači." - Zlatan Ibrahimović.
Nadam se da će se Pioli vrnut u Parmu.
Ovako ne ide.