Ja vjerujem u Spajica. Vjerujem da ce ih ubijediti da se zrtvuju za visi cilj.
Printable View
Izvisi DF, DPS ce za dobru volju glasat kad bude zatrebalo 49/53+
Kad krene ES 2.0 tu ce biti kraj starog rezima i lazne opozicije.
А, видјећемо како ће Лажојко да заврши. Има тога....
Политички наравно
Ako ne ispuni Evropu sad 2 a koja se u zadnje vrijeme slabo i spominje bice ovo jedan mandat vladavina
Idealna situacija za buducu vlast-opozicija sastavljena od dps-df-ura...
Prije ce se poljubit bajden i putin nego sto ce se oni dogovorit o bilo kojoj zajednickoj aktivnosti.
istorijski momenat - dps i df zajedno
Sent from my iPhone using Tapatalk
eo aktivisti dfa plaču po fbu [emoji23] pravi Spaka antipravoslavnu vladu vele
e ako ovo sikaniranje srba nije razlog za litije ja ne znam sto je onda. Sramno!
Izigrana je volja naaaaaroda
neka no vele Crnogorci neće dozvoliti ovakvu vladu. aktivista df i pominjanje Crnogoraca u nekom pozitivnom svjetlu [emoji1782]
Kmeeee...
- Њихова агенда састоји се у томе да коалицији ЗБЦГ као репрезентативном и једином политичком представнику српског народа у Црној Гори
Кмее
-став ових трећеразредних амбасадора
Кмее
-друге по снази коалиције која треба да буде део владе
Ne mogu vise, i ostatak je samo kmeeee
https://m.facebook.com/story.php?sto...ibextid=Nif5oz
Svima bi dao po resor
Da vidimo koliko ce uspjesni bit
Mozemo mi da se slozimo da je df pod vucicem ali nw mozemo da zanemarimo 20% glasaca
Ako BS koja ide da slavi oslobodioca erdogana je zapadna ili neki od ovih sto velicaju veliku albaniju su evropaki ugodni mozemo kao kontrateg pustit malo i rusofila
Sad bez zezanja, po cemu ce se konkretno razlikovat ova vlada od prosle? Sve isto uz par rotacija
ada nema razlike izmedju bsa i dfa, to je valjda svima jasno. jednako su dobri u tome da lopatama zapošljavaju svoje i krmče državne resurse
тапаталк
Ja napisah da bih svima dao resor
Nadam se jos u Perica, ne ostade u vladu 3 crnogorca i to je pitanje ima li ih
Rekao sam i tokom izbora da je puno bolje za politicku scenu bilo da Leposavic predje cenzus. Da je presao cenzus DF ne bi mogao da place ovako jer bi onda i "formalno" imali neku partiju koja predstavlja Srbe u vladi.
Da se razumijemo, neformalno vise ima Srba u Demokratama i PES-u nego u DF-u sto je ikad bilo ali ovako bi bilo puno lakse.
Nervna cijepanja u DF-u se prelivaju na široka polja društvenih mreža:
https://i.postimg.cc/vZx28vRN/Screen...astum-on-X.png
https://twitter.com/mjesecu083/status/1694365189032820930
Elokventni gospodin je na funkciju došao u ministarsko pero gospoje Bratić, sigurno prema stručnim kvalifikacijama.
fini neki ljudi ovi glasači dfa. samo prijete da će ubijati
тапаталк
Eno vele neki DFovci po FB da DF treba da ode sa DPS-om i URA-om, toliko o tome i njihovoj borbi :D
Prvi se ja gnušam ovog petljanja Ambasadora i njihovog pišanja po našim glasovima, ali prvo, kako od 14,8% dodje do 20%?
A drugo, niko nema tapiju na vlast, sve je stvar dogovora partija, koje predstavljaju glasove gradjana, tako da niko ne mora u Vladu, nije im od djeda ostala.