Koliko sam se iscimao zadnja 4 mjeseca, bilo bi mi krivo da unistim sav trud, racunam da nisam budala da se opet vratim na 90kila.
Laganiji sam sad nego sa 30 cini mi se :)
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Printable View
Pa sad ti treba samo odrzavanje,znachi discipliovan po svaku cienu i to je to :)
Imam jos mjesec i po-2 da dodjem do 20%bf, sto je nesto pristojno.
Vidjecemo koji su planovi za zimu, ali bih mozda krenuo putem do 15%bf, dobar drug je personalni trener, pa s njim lakse dolazim do rezultata.
Uglavnom, "cista" ishrana, disciplina treninga, spavanje 8 sati, bez alkohola i drugih toksina, i sve je moguce :)
Pauza od 6 dana zbog jedne blesavospecifichne situacije...i ne da sam odradio trening prelagano,no radeci sklekove imao sam osjecaj da mogu josh stotine da uradim :):joy:
Znaci trebalo je tijelu malo odmora. Dodje zasicenje kad tad
Atomski trening odradih,što bi rekao moj ex komshija i stari drug Ranko Crni Djurišić-I got the power :D
Prvi put probao geršlu u životu,i dopala mi se i dobio josh jednu porciju :) i upravo odradih vrhunski trening iako mi je danas bio rest day :)
PUN energije,a chitam sad to je puno proteina :joy:
79kg, bf na 22%, 3kg masti manje od septembra.
Jos mi fali 2kg masti da skinem(vjerovatno novembar i decembar, uz disciplinu, zimi je najteze :) ), i dolazim na bf 20%, i onda mogu na jacu ishranu i jos jaci trening sa tezinama, da dobijem jedno 3-4kg misica i dodjem na 80-81kg :)
Ovo je fizicki posa :)
Nishta teshko nije,samo budi discpilinovan,i ne preskachi trening nikad,budi sebi na mjestu no1 :)
Danas 8,5/10.
Neuobichajeni termin a + sieste bez :)
Kako ja ne mogu sto me neko nece mustrat... Probah da vjezbam od kuce da se ne mucim sa parkinzima i terminima ali nema sto, vracam se nazad...
Nema doma sto...
Izac iz kuce makar uru, uru i po i odradit kako valja.
Ja sve ijmam doma,tako da nemam potrebe za gym-om,a i ovo shto radim je inache street wo :)
Milion obaveza danas,ali sve zavrshio i upravo i trening odradih :cool:
Idealno vrijeme za bombonicu od treninga :)
E kako ce nakon tusha da mi padnu lazanje pa sutlijash by Olypmus :D
Noćas isto prelagano,a svo vrijeme mi je u glavi Islamov sjutrashnji mech :)
Sad bih mlatnuo ono shto mi se sad ne pravi,palachinke,jedno 10ak :joy:
Juće radeći po kući me je dobro presjeklo kod krsti i dalje boli,ali to nije razlog da upravo sad ne zavrshim full trening :D
Hahaha, ne priznajes prepreke
Tako sam i ja dok nisam dosao u situaciju da ne mogu 2 mjeseca 1 sklek da napravim.
Kako pocet nedelju nego leg day-om :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...72e224abb3.jpg
Srecno :D
Legs day, best day. Desavalo mi se de ne mogu sa kreveta da ustanem bez pomoci ruku. A tek uza stepenice da se popnem, uh
Kiša stade,odradih,me prezadovoljan :D