t ti je onaj sa bill muray-em jeli????
Printable View
t ti je onaj sa bill muray-em jeli????
nije.taj sa muray-em je DAN MRMOTA.
a ovaj je 24 chasa ili 00-01 t.j.
ime filma je onaj sat i minut kad udari grom.
ovaj da nema neko Tenacious D - Film?
a zna li ko za film radjen na slichnu foru ka ovaj sa pinka sinoc.Nekom chovjeku se ponavlja svaki sat[od 12h do 1h ]niko mu ne vjeruje,bla bla i na kraju on uspije da nadje pishtolj da se ubije i puca sebi u vugla ali opet krece jedno te isto...
greota..:cry:
Da se ubije zato sto mu se ponavlja svaki sat?! :lol:
Dosadili su i meni ovi prevodi poodavno pa evo sam ziv jos :D
jadnichak...:mrgreen:
kash bit u pg da mi to dodash...? u stvari kod bergama kad se sretnemo nedje pa cu te iscimat...
^^ U pg sam oko 1 septembra i ranije, pa se mozhemo naci kod nasheg zajednichkog druga :)
ee taj rad... (:
Da ne zna neko je li Jim Carrey snimio koji novi film ?
I kako se zove film u kome on pjeva ''Need Somebody to love'' ?
Radnja:
Zena sa malom bebom je krenula na neko putovanje autom. Zima je, svuda unaokolo je snijeg. U toku putvanja njih zatekne snijezna mecava i neko ogromno nevrijeme. Prica je o prezivljavanju te oluje.
Postoji scena gdje majka bebu hrani pljuvackom u nedostatku hrane.
Bilo ko?
Hvala :D
posto sav vrlo konfuzan, prastajte unaprijed
film je star nekih 5-6 godina, americki i kao nezavisan. zanr neka drama, ali nije nista sladunjavo. mislim da se radnja desava u bostonu, ali moze bit u bilokojem gradu u usa. glavna glumica je plava i oko 30-tak(mozda manje) ona je medicinska sestra, sva nesto depresivno melanholicna, trazi ljubav. izlazi na slijepe sastanke, uzaludno. znam da nedje po sredini filma u svojoj bolnici upoznaje tipa koji je iz brazila, imaju kao romansicu i on je nagovara da opale u brazil. normalno ona ne ode. cijelo vrijeme muzika je fantasticna, pici bossa nova. film sam gledao na pink.
Jesi li ti siguran da pricas o filmu SAW? :lol:
kako se bjese zove onaj film? neki old-fashion film,sjecam se radnje kad gomila muskaraca uhvati da j*be neku zensku u auto,a ona kaze:j*bacu vas dok vam oci ne ispadnu.. kad svi zavrse posao,ona tamo kao mrtva lezi,dolazi neki sto se zaljubio u nju i odvodi je :P
PS.prikazivano je na nashem tvu.
Pozdrav svima kol'ko vas ima :-)
Tražim film koji sam gledao prije vjerovatno 10-tak godina kod jedne drugarice koja ga je bila iznajmila negdje. Mislimm da nikad nije bio na televiziji (ili jeste?!). Film je snimljen oko '97. godine i tema je slična temi filma John Q, s tim što ovaj ima tužan kraj. U glavnoj ulozi je John Travolta koji igra lika koji je kustos u nekom muzeju. Tip ima ženu i dvoje djece, voli svoj posao, ali nemaju mnogo para. Uglavnom, on iz nekog glupog razloga, postaje tehnološki višak, a ne zna da radi ništa drugo. Zato uzima djecu kao taoce i postavlja zahtjev policiji da mu vrate posao. Usput se, normalno, sprijatelji sa nekim novinarom sa druge strane zgrade i tu je kulminacija radnje, on ga prikazuje kao super-dobrog čovjeka koji je u pravu za sve. I, taman kad svi misle da će se izvući, nešto se desi i javno mnjenje promijeni miušljenje o njemu...
Pamtim da, na kraju, policija ulazi u zgradu, i da je posljednja scena scena u kojoj taj isti novinar, koji je bio prijatelj sa otmičarem, govori masi: "Ubili smo ga!".
To je, ukratko, to...
Mislim da je film i više nego dobar, i da ima dobru poruku, ali imam problema da ga nadjem. Nisam čak ni 100% siguran da je u glavnoj ulozi John Travolta,. ali, ako nije, onda je neko ko mu veoma liči.
THNX in advance
film se zove mad city a ulogu novinara ne glumi ni manje ni vise nego Dustin Hoffman :)
http://www.imdb.com/title/tt0119592/
To je taj film, naravno :cool:
Hvala!
Caos, trazim jedan domaci film. Ne sjecam se imena ni glumaca ali mislim da je stariji. Uglavnom scena koje se sjecam je kao jedna mlada plavusa sa starijim likom se sexa u sobi, kad ulazi unutra otac(i mislim sin njen) i govori nesto kao "*****s se u mojoj kuci" i ona se tu pocne pomamljivat. nadam se da je dovoljno :S