ni ja :mad:......................
Printable View
Najvishe mrzim ljeshnike u chokoladu, aooo, ili bilo kakve dodatke vocne i povrcne :))
Moj favorit je jedna Swisslion 1.60 koshta 300gr. mlijechna u crno crveno pakovanje.. voda mi na usta ide kad pomislim na NJ..
uh ne volim....mada, kada mi padne šećer mogu pojesti jednu kockicu životinjskoga carstva, najljepše želje (one mini čokoladice) i toblerone...isto tako zalogaj kit-keta dolazi u obzir i krašove sa lješnicima, ali onim sjeckanim, ne ucijelo i to je to. Milke i ostale perverzije punjene svim i svačim kao i mliječne, nikako ne volem
Ovo je chokoladomrzachki topic. :rolleyes:
Ja volim strogo mlijechne chokolade shto ne znachi da ove druge ne bih pojeo da ih imam sad xD
ko ne voli chokoladu nema shto da trazi odje :)
ovako...volim milka chokoladu sa ljeshnicima, keksom, jagodom i onim jogurtom:D
1. Milka s cijelim ljesnicima
2. Milka s keksom
3. Milka noisette
ne prodje mi dan bez nje :)
favorita nemam, ne volim samo onu sa stiroporom (kazu da je to riza, omg, k'o da ja ne znam sta je riza) :)
trenutno najvise: riter s cijelim ljesnicima, najlepse zelje s kafom (one male, zle, sto kazes uzet ces jednu-dvije, a pojedes 15), nestle tamna s komadicima narance, milka noisette, kinder...
...mada, osim ljesnika, jogurta, kremova raznih, najbolja moguca kombinacija cokolade je s mentolom...After Eight cokoladice su neprevazidjene...nego, srecom, nema ih po podgorickim samoposlugama...za moje dobro :D
A kinder cokolada ? :D Najljepse zelje sa kafom su ok :)
Ja je obozajem :blah:
Milka noisette, supljikava ona, u tvrdo pakovanje.
<3
Mada i Najljepse zelje volim.
volim sve cokolade, cak i one za kuvanje :) njami.
Ja mogu na tone onih sa lješnicima, a da ne pominjem one mliječne, od onoga se može dostići orgazam :)
slazem se sa magentom za after eight..:)
a je li realno da neko ne voli cokoladu? i je li realno da neko ne voli nesto slatko? :)
Ne mogu da živim bez čokolade. Ponekad stvarno pretjerujem, ne smijem ni da kažem koliko mogu Milke noisette ili sa jagodom da pojedem. Obožavam i onu Tutti Frutti. Najljepše želje. Ne mogu da nabrajam šta sve volim, kad sve volim :)
MILKA na sve nacine!
Jeste! Vazda mi je miliji bio keks nego čokolada, a ne vjerujem da sam u cijelom životu pojela više od jedne čokolade od 300 grama!
NE prija mi ništa što je slatko i sve napitke pijem samo ako su bez šećera.
Ali zato obožavam keks sa crnom čokoladom i volim slano:)
Jok, ni kad sam dijete bila NIKAD sebi nijesam kupila čokoladu, nego plazma keks ili napolitanke "Jadro"!
Sve moje mjesečne ili čak dugoročnije potrebe za čokoladom zadovolji jedna čokoladica životinjsko carstvo, ili jedna ona najmanja toblerone čokoladica, koju- vjerovao ili ne - jedem nekoliko dana.
Moja drugarica svakodnevno jede po jednu bilo koju čokoladu od 300 grama i mogu reći da je zavisna, a nema grama viška! :D:D:D
ja sam sinoc omlatio jednu od 300 grama, a nocas se jedva uzdrzavam...