hibernian u zadnji minut :))))))
Printable View
hibernian u zadnji minut :))))))
@ claun
posluso sam tvoje predloge i uplatim onaj tiket:
Everton 2 (doslo)
Mantova 1(doslO)
Espanjol 1 (u toku je)
Ketering 2 (odlozeno)
Herta X-1 (X-X) jeli neko gledo hertu nisa bio kuci majku im ***** sugavu da nisu go mogli dat *****i jedni....
Claun svaka cast tiket je bio odlican ali hvalilo je malo srece!!! :|
na drugi tiket sam pao bajern 1-1 a ono iz X a dobili 3-0 :|
i herkules namjesteno sto posto kad je trebalo da ih stignu delibasic dobije crveni :|
koliko su ljudi odje optereceni nekim namjestaljkama,dojavama....ljudi to je sport..desava se da slabiji dobiju jace,da se preokrene rezultat, da bude iznenadjenja :)
napoli-djenova 4-6
real x-2
A jes sve je regularno 100%.....:rolleyes:
bem ti sosiedad mrtvi vodi 1 0 i prima 2 gola na svoj teren od las palmasa
Xxaxaxaxaxa Vidji i Sosijedad gubi,e ne moze me niko ubijedit da nije neki dogovor bio da i on i Herkules kiksaju,i to kuci dje inace ubijaju......Bruka......
Kladionica je čista sreća.
To što uzmete kvote npr. u 7 ujutro i studirate ih do 3, ne znači da imate veće šanse da dobijete od onoga koji ih uzme u 2ipo...
Ka' da bi neko držao kladionicu da mu to nije sigurna para.. No nebitno, sad da ne raspravljamo o tome...
Ja ću noćas Napoli 1 i Real Madrid 0-2... kvota 3.80 ukupno
herkules i sosiedad dosli x-2 protiv timova koji su 13. odnosno 20.,a dosad su imali skoro stopostotni ucinak doma...ko me ubijedi da nije dogovor...
Evo za sve odje koji me preziru :) Royal citaj ovo....
Posto znate svi da radim sa sigurica timom,napravili smo profit covjeku od 200e za 5 dana samo ne racunajuci sutrasnji dan,pogodili smo 9/11 insajdera kvote 2.20 i vece od toga do 3.20,igrali su samo singlove !!!!
Na nas blog je mogo svako da se prijavi za to,jer je bio konkurs da se daje besplatno cijelu nedelju a u ponedeljak se plati odredjen iznos na nas ziro racun :)
rece neko na strani/dvije ranije - ne mogu oni dovijeka kuci dobijat...
sad je li namjesteno ili nije svejedno je, trebali ste cojka posusat majka mu stara
da nije ko gleda bordo uzivo
treba mi brzo
auuu ***** ti bordo pa ovo je zalosno!!!
eo vidim popadasmo svi danas...
ili sam ja jedini ? mada sumnjam :D
ajde da bacite koji fix za sutra mora se nesto dobit ovaj vikend nisam nista prosli!!! :|
ja mislim da goreg perioda za kladionicare nije bilo od kad sebe.