Originally Posted by
lepetanac
da ti ne quutujem onaj veliki post, ali zaboravljamo jednu cinjenicu da je Cico posle dobrog rezultata poceo sam sebe da postavlja za selektora hrvatske, dinama, vile i to tebi nije smetalo sto pred najvaznije utakmice on daje takve intervjuje. jel to bio alkohol ili njegovo nesto trece ne znam.
ali trener jedne reprezentacije to ne smije da radi, i tu je za mene zavrsio. ja znam da je za njega crna gora bila usputna stanica ili nesto da malo podigne vec dobro poljuljani rejting. dobio je dobru reprezentaciju sa losim predhodnim trenerom i bez uspjeha prije , pa svaki veci uspjeh njegova je zasluga, ali ne mozes voditi jednu reprezentaciju a koketirati sa drugima.
i sta se onda desava, postaje losija atmosfera, pocinje da se gube utakmice i sve se raspada. posle toga vise ni igru nije imao , gubi od reprezentacija dje ih moramo dobiti. ja sam pratio bugare na par utakmica i garantujem da bi ih dobili sa drugim timom u onom momentu. da ne pricam o albancima iako je prijateljska, za vels sam uvijek tvrdio da imaju dobru reprezentaciju.
da sumiram, koliko god da ga branis i ti i vjesti Cico je nije bas tolika svetica. koliko je uradio dobro u pocetku na kraju je to sve za malo prosuo, i ja sam misljenja da se ne bi ni u kvalifikacije plasirali sa njim, a sto se brnovica tice njegov epic fail su cesi u prag. i to po meni ona suluda izmjena sa bozovicem. kad smo imali 4 napdaca ni cesi se toliko nisu zalijecali jer im je bila frka od dobre kontre, kako je izveo damjana onda su oni dobili vise prostora da napadaju sa manje straha.
a nek se on bradi od napada , niko mu to ne uskracuje ali dejo je konkretno iznio sto je radio a to se valjda i moze provjeriti. dovodio mu zenu da ga kontrolise, sluzenje alkohola u hotele i sl. nije on rekao e on je pio i zavrsio sa time, nego ponudio par detalja kak oje pokusao da utice na to. a da pije to svi znamo, valjda su ga otjerali i iz hrvatske zbog toga. a to da ne smije da pije u iran itd, nek ne bude smejsan, jesmo iz cg ali isto izadjemo nekad iz nje