Biznismen Podgorica117 sati i 6 minutaKakva moc!!! MERCEDES BENZ!
Printable View
Biznismen Podgorica117 sati i 6 minutaKakva moc!!! MERCEDES BENZ!
Ricciardo kraljina!!!
:)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ja bih volio da ga vidim u ferrariju ali mislim da dok je seb tu da necemo toga filma gledat...
I ja isto...ali tesko dok je Seb tu.
Pogotovo sto je ovaj vec rekao da bi dosao u Ferrari al ne pod uslovom da bude drugi vozac.
No, bilo ko da dodje osim fakin Max Verstapen je ok.
Imao bih zestok problem da svarim tu gnjidu malu i da navijam za njega kasnije...
vidji.... ja ne vidim problem da tim nema prvog vozaca sve dok njihov duel ne ide na stetu tima...
Nemam ni ja nista protiv, al pod uslovom da je taj tim dominantna kao sto je Merc godinama unazad, ili Red Bul prije njih...
Al ako postoje dva ili vise ravnopravnih timova nekako mi nema smisla previse da se i ujutar tima odvija borba...prije ili kasnije bi to stetilo i jednom i drugom a direktno koristilo konkurentima.
Morao bi se desiti nedje neki kontakt i onda sve pada u vodu.
Forc Indija je bas primjer za to.
jasno je to....mclaren je one godine izgubio titulu vozaca zbog toga.... i to za 1 bod oba vozaca.... ali sve to moze da se uredi, samo je pitanje koliko su unutar tima spremni za tako nesto...
Iako nemam neko mišljenje o Ron Denisu, sve više sam ubijeđen da je McLaren te godine izgubio titulu zbog Alonsovog ogromnog ega iako znam da je McLaren gurao Luisa. Alonso je pozivao FIA sudije u box da strazare da se nešto ne sabotira na njegovom bolidu, blokirao u boxu Luisa, ucjenjivao Ron Denisa za spygate...
Najnovije glasine da Mclaren prelazi na Renoove PU, ako se ispostave tačnim, su čisto zadovoljavanje njegove sujete i ega jer je podigao veliku buku da sa Hondinim motorom neće nikad osvojiti titulu. Iako ne mogu da shvatim kako on ispada veći od tima, mislim da sa Renoovim motorom nema sreće i da će u najboljem slučaju biti na nekom postolju a uvijek negdje po sredini. Za tu promjenu motora Toro Roso treba da pređe na Hondu, nekako se nadam da će Honda iduće godine biti konkurentna i da će TR biti bolji od Mclarena sa Renoom,e to bi bila karma. Mada ako Seb bude na kraju prvi, i tu će ga karma dobro strefiti...
ovi novi vlasnici izgleda nisu nsita pametniji od Bernija...
prvo sto traze sve vise i vise ulicnih staza, koje su makar po mom misljenju smrt za F1... a onda ovaj HALO...
ja sam rekao odavno...sve ovo sto rade a sto bi trebalo da donese pobolsanja, samo je dovelo do pada interesovanja za F1...
https://www.f1puls.com/21414/horner-...motora-u-2018/
7/10
Sent from my iPhone using Tapatalk
sve mmmmm
Spamujete malo s ovim prijavama (nazovi) znanja. Mine misa' cheljade od banovanog nepomenika..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f385f9f44a.jpg
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
McLaren-Renault od 2018.g.
Sainz u Renault od 2018.g.
Potvrđeno.
mclaren potpiso s renolom
honda pogoni tr od 2018
lojzek ostaje
nista nije jos zvanicno
pozzz
botas ostaje u mercedesu
zvanicno reno u mclareno, honda u toro rosu
izgleda da ce i od 2019te RB morati na hondu...
nesto se danas vratih malo u istoriju, pa tek kapiram kako vrijeme leti kad se sjetim da sam gledao Verstapena i Magnuseena 90tih a sad gledam njihovu djecu u F1...
Mislim da će Honda napraviti dobar motor naredne godine. I STR će bit ispred McLarena. [emoji1]
Red Bull dobija otkaz od Renaulta od 2019.g. Jedina im opcija ostaje Honda.
ferrari ili opet ozbiljno kaska sa razvojem u toku sezone (sto su pokazali zadnjih sezona) ili kriju karte pred ovu trku... i mercedes a narocito RB izgledaju brzi danas....
cini mi se da bih lakse podnio da Seb izgubi borbu za titulu nego da nas RB prestigne opet...
A nemoj tooooo!
Ja sam ubijedjen da Seb uzima titulu ove godine kako znaaaaa i umije.
Ja bataljujem F1 ako ne bude tako.
ja se iskreno nadam... red bi bio vise
Ima li neki sajt gdje se kaci snimak trke, da se pogleda posle, ako se ne stigne na vrijeme :D
ima..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0a41a486ef.jpg
ocekujem nasu dvostruku
poyyy