Sad prolazim pored kola i sve nesto razmisljam... Kako sam ga lijepo parkiraaalaaa
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Printable View
Sad prolazim pored kola i sve nesto razmisljam... Kako sam ga lijepo parkiraaalaaa
ovako ni sa malo vise promila alkohola ne parkiram
Šala mala...[emoji1]
sad si me prekinuo u uzivanju
a neka, nemoj, evo cu ja izaci da uhvatim krug i pogledam opet
Mi se raspričasmo, dako dođe zvončica da nas sve pospremi u naš lokal...
oprostice nam zvoncica, ja sam joj snaha ako me rodjak pusti
Evo jadna slika za dragu mi zvončicu... ne znam što mi to pade na um. [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...cd2a3ec382.jpg
mislim da sam cula komarca
Prokleta bila država i grad dje struja i voda nestaje tokom prve kiše, to razmišljam sad
Sent from my D6503 using Tapatalk
Bukvalno je nestala istog sekunda
Obožavam one stabilne brakove đe mi gospodin muž pošalje zahtjev za prijateljstvo, pa me njegova gospođa blokira.
Greote...
Ne znam ni ja....sir moja omilhena delicija....mmmm....sir te spasio od infraksna a goozica ce mi bit snaha,okrenuce mi dijete protiv mene 😁😁😁
Eh zivote idijote..dok se drugi brckaju i raduju ja se nesto nerviram...onako doslo mi...gladna sam.pojela bih pizzu...ili palacinkeee...ili neko tijesto...ili onu aljasku ledenu...tako nesto....
Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Cafe Del Montenegro mobile app
A ti li si ta sto mi je skopistala cojeka!? [emoji33] [emoji35] [emoji12] [emoji12] [emoji12] budi srecna da te nedje ne isprebuca po gradu no budi spremna [emoji2]
Na temu - Jesam li jedina koja je utripovala da joj voz asfaltom juri u susret onamo kad se izlazi iz Zete i tacno se stize na Vranjinu? Ja vozim onom pravinom i odjednom vidim grdosiju i imam osjecaj da je na asfaltu...znaci prekinula sam se [emoji33]
Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Cafe Del Montenegro mobile app
Celo selo šmrče belo :-D. Veli Aca Lukas da.je on prci poceo da fata pokemone i zmajeve :-D :-D
Послато са D5103 уз помоћ Тапатока
Pitam vas kako ste, mislim se umrite!
Samo molim ove iz 'Bonela' i ostalih prodavnica tobože zdrave hrane da roknu cijene isjeckanoga voća u plastičnim čašama.
Kaznite, oderite kožu debilčadima koji preživaju oguljenu i i$ćepkanu jabuku i plate je ka' 3 kila da su kupili...
To u plasticne case je genijalan izum bonele. Naime kad pocne da truli oni ga sjeckaju da se ne baci i zarade iha ha vise puta.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Da se uvede spaljivanje na lomači za sve žene koje ašikuju s đeverima, zetovima, kumovima, sa svekrom...
Obraza bez.
Metastaze nemorala...
U srce udaraaj -.-
Dobila sam vaučer na bubrug.
Stvarno sr*nje što leda nemamo u kuću.
Kako gadan dan je iza mene.. Uzas, ne ponovilo se. Ali osmjeh na lice odma' cim se sjetim da za dan i po idem da gledam Inter : Estudiantes! :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Много њих тврди да је у посједу добре шљиве. Мало њих јесте.
Sent from my GSXR1000 @299
nije mi jasno sto je muka sa 10 djedova koji strajkuju kod skupstine, I sto se zatvara glavni bulevar radi njih 10...
Po ure sam se vozio da zavrsim neke papire, jedva sam stigao zbog njih...
Neka otvore ulicu 5 min samo da ih zgazim pa da ostali makar normalno zive u ovom gradu
Muka je sto su im ostali duzni pare za otpremninu kad su isli u penziju, tako sam shvatio. U pitnaju su radnici KAPa. Treba to to pendrecima pricerat sa ulice. Sto hiljada ljudi trpi zbog njih svaki dan.
Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.
Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.
Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.
Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni.
Original verzija.
Drzava otvoreno zajebala desetine ljudi za pare, i malo im to, no treba i sugradjani da im zele pendrekanje...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
eo signore-u ne smetaju on ih podrzava, a sjedi duse ti...
Neka strajkuju na trotoaru sto na ulicu izlaze... Ili neka podju premijeru ispred kuce pa neka sjede, samo sa bulevara neka se maknu
Razumijem ja nezadovoljstvo ljudi ali njihovo je pravo da se okupljaju a zasto policija zatvara bulevar kad oni stoje ondje kod spomenika nije mi jasno. U svakom slucaju, tudja muka nikoga ne interesuje a mene licno je sramota da se zalim kad se ne zalim ni zbog gorih stvari sto je drzava uradila. A nije da ne zakukam bar jednom dnevno bas kao kolega gore. ;)
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Isti oni su ih doveli tu dje su, sa toga istoga bulevara (mozda si mlad pa se ne sjecas pocetka devedesetih). Ima bar trideset puta vise drugih gradjana koji su osteceni po raznim drugim pitanjima, pa ne uzurpiraju ulice. I na kraju, ne mozes da ostvariujes svoja prava ako time krsis prava drugih ljudi.
Niko ti ne krsi pravo, nego ogranicava.