Hahahaha, ma mogu i ja:-)
Hvala.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Printable View
Hahahaha, ma mogu i ja:-)
Hvala.
Bih u F&F.
Zakonski rok je 8 dana da mi odgovore,mada ova cura rece s obizrom u kom su stanju patike da tu nece biti nekih problema i da ce najkasnije za dva tri dananto rjesiti.
Pa cemo vidjeti.
Popunio neki formular i molbu napisao.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Da nije ko gledao ovakvu ili slicnu cesmu kod nas da ima da se uzme?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ef6410c6ab.jpg
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
Pogledaj u Orion, zgrada Normala na stari aerodrom. Naravno, uvjek Kips i Okov :)
Zdravo ljudi . Interesuje me jedna stvar ,danas sam kupio masinu za sudje u Bekovu radnju . Sledece sta se desava ,sinoc smo gledali masine ja i zena i odlucimo se za masinu sa nedostatkom , gledajuci masinu nije imala nekih ostecenja ,prodavacica nam nije umjela objasniti zasto se ta masina nalazi na mjesto za robu sa ostecenjem . I dobro mi je ipak uzmemo i danas mi je donesu. Tada sam vidio da dovodno crije o za vodu nije ispravno ,a onda jos veci sok , masina je vec bila napunjena sa solju za masinu sto znaci da je pustana u rad . I tako ja odem kod njih opet i bude prodavacica koja je bila sinoc i ona je bila spremna da mi odmah isporuce drugu masinu ,medjutim tu se umijesala njena koleginica i ona kaze da zna zasto je so u masini ,zato sto su tu masinu koristili jedan dan za prezentaciju i da ona nije koriscena za pranje . Ajde ja se malo smirim ,i prikopcam masinu i sve OK radi fino sta znam ,izgleda kao nova ,medjutim mene nesto kopka i ja reko da vidim serijsi broj masine ,medjutim naljepnice sa serijskim brojem i barkodom su odlijepljene . Sad je pitanje zastooo ,sto bi neko makao barkod ? Je li se kome desavalo sta slicno ? I mogu li na bilo koji macin naci serijski broj masine ,da nije nedje utisnut na oklopu ?
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Kad su ti je isporucili ti si potpisao da si primio "robu" i samim tim saglasan da je sve ispravno isporuceno.
I tu ti ga djavo izio :D
Preostaje ti jedino to sto imas 5god garanciju i boli te uvo kad vec radi kako treba.Ne opterecuj se.
P.s mogao si dobit vj popust na tu da si to uocio odma i cao..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Nista nisam potpisao o prijemu [emoji1][emoji1][emoji16]
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Prvi put cujem da se ne potpisuje papir kojim potvrdjujes prijem robe...
Takodje...
E vidji sto zelis i ksko ces..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
E neznam sve nesto cudno [emoji16] fala vi u svakom slucaju [emoji6]
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Ako si dobio garantni list sa masinom, trebalo bi da ima na njemu serijski broj.
JA mislim da su ti uvalili polovnu :)
Nije rekao da nema garancije nego da nema oznake i serijskog broja na garanciji :)
Sigurno je platio dosta ispod cijene. Tako da mora da se nosi sa tim "problemima". Ali ako imaš račun i garanciju briga te. 5 godina je pa nek se i pokvari. Taman tražiš zamjenu za novu. :-D
Đe ima u PeGe neki malo veći izbor žeMskih kožnih ruksaka...?
Sent from my iPad using Tapatalk
Evo cisto da mi ne date lagat [emoji16]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9aefded72f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fefbe9de7f.jpg
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Nista se ti ne sjekiraj, garancija ti je sami racun znaci samo sa fiskalnim racunon imas pravo na sva zagarantovana prava o buducoj reklamaciji...
samo mi nije jasno zasto si uzeo tu koriscenu kad ti za gotobinsko placanje daju 10% popusta a ovako si uzeo sa 20%
Jel koristio ko kakve kreme za uklanjanje pjega na licu? Neka preporuka? [emoji16]
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Kad se pomjera sat?
Trebalo bi nocas nedje oko dva sata.