evo na eurosportu gp3 ...
edit. pobjednik i drugoplasirani vozili su na slikovima, rizik koji se isplatio, inace je oblacno iznad Spa-a...
Printable View
evo na eurosportu gp3 ...
edit. pobjednik i drugoplasirani vozili su na slikovima, rizik koji se isplatio, inace je oblacno iznad Spa-a...
Bijah na svadbu pa ne gledah kvalifikacije. Ima li neka dobra duša da malo prokomentariše?
Što je alonso kiksao ovako?
zato što u Ferrariju rade bezmozgovići, kad je promjenljivo vrijeme onda u Q3 pustiš odmah čoeka ako je suvo a ne čekaš moguću kišu..
Ahhh to je bilo :D
Tnx
Evo se i kladionice, po malo, pocele sprdat sa Schumijem.
Najbolje plasiran iz grupe od cetvoro:
Hulkenberg 1.83
Buemi 3.90
Alguersuari 3.90
Schumacher 6.00
Znam da Schumi krece sa 21. pozicije (deset pozicija kazne u odnosu na kvalifikacije) ali svakako...
Zanimljiv pocetak ..Koje klizanje..
Barrichello out..
Hvala Lepo
Kako ga je Rosberg obisa sad pred kraj hahahahahahha! Kao malo dijete!
Odlicna trka. Vettel je nenormalan, posla je Buttona sa onim kretenizmom. Kakav fail od coeka.
Za mi je Webera, prelos start ga je kostao pobjede.
mislim da se jasno danas vidjelo ko je ko u f1,sve cestitke lewisu majstorski odradjen posao,samo naprijed do titule...
Imam neki o$ecaj da bi i ovu kisnu Button dobio danas da se Vettel nije iskretenisa onako..Case zasto imam osjecaj da se onako nesto desilo i tvojoj prelijepoj plavoj boji samo sto je umjesto Buttona bila stijena :lol:
Nope, nisam ja na pravinu kiksa ka on. :D
Uhh gledam TG1 i samo Alonsa pokazuju citav prilog. O Massi ni rijeci. Ne vole ga neshto :D
Obistinilo se ono - plakaće Ferrari i Mclaren za Kimijem...
jeste incident i nije trebao da bude kaznjen ali je kreten sto je onako naglo izasao iz slipstreama na vlaznom dijelu staze, ebote pa nije to playstation
Barichelo je trebao da bude kaznjen...e to je kretenisanje.
http://www.youtube.com/watch?v=nc-ihNA-ARI kakvo je ovo govedo od Barichella,a kakav je ovo tenk od BOLIDA FERRARI-ja
kako ih lewis pospremi juce
Webber je lose startovao, inace nista.