Za ufa brata mog vazda, jer si mi prvi rodj chestitao... :p
Printable View
Bas mi je milo sto smo kao grupa iz Niksica sada jos brojniji na sjeveru jer to znaci da ce od subote, pred ulazak na sjevernu tribinu, Niksicke evergrine :mrgreen: pjevati mnogo veca a samim tim i glasnija ekipa! Ujedinjeni Nikcevici, ujedinjeni Mijuskovici, ujedinjeni Jovanovici, ujedinjeni Blecici itd. itd. itd... Ima da prsti i da sEva! :D
znaci zavrseno s organizovanim navijanjem nisicana na jug ? :)
Kad je sjutra trening,to bi trebalo malo propratit navijanjem,kompletirani smo :)
nece igrat Jovetic..
dobro bi bilo poc na trening!!!
Javni mi na pm kad krecete. Ja i ova moja standardna ekipa smo planirali da idemo malo ranije pa ako u putu ka Podgorici ne budemo zajedno dogovaramo se da se nadjemo pred tekmu, da idemo skupa put stadiona i poslije utakmice mozemo u kolonu nazad a onda kud koji mili moji. Mi cemo najvjerovatnije u Pab. :D
Znachi bice ludnica... :D
Provjereno znam da je Jovetić najspremniji fudbaler reprezentacije trenutno, vjerovali ili ne. :)
Viđećete. :mrgreen:
Jesu li karte za sjever numerisane, il sjedi tj stoji dje je kome najmilije:cool:
Ma... stoji dje ko stigne. :)
Da se ja pitam, ovaj put bi svu djecurliju pocera' dolje.
jedno pitanje koje sam dobio na facebooku: "je li istina da se od navijanja na sjeveru ne vidi 90 posto utakmice" :D :D
niksicani nikad brojniji na sjeveru :D :D to se trazi, bez nas se ne moze nidje :D
ultra niksic! lagano, kad se spušti ekipa u Pg, ima da grmi sinovi :D ide se autobusima, a ko oće kolima, sa srećom :D AJMOOOOOOO!
Ja se izvinjavam ako odgovor na ovo moje pitanje postoji na predhodnim stranama, ali ima ih dosta a nemam zivaca da listam :)
Intresuje me jeli pocela podjela karata? Ako nije pocela, kad se planira da pocne, i oce li ih bit na ulicnu prodaju i kad?
cetvrtak petak slobodna prodaja, takodje sve trebovane karte pocinju tada da se dijele
U koliko se obično otvara biletarnica?
najbolje bi vam bilo da odete noc prije toga i kampujete tamo do otvaranja, mozda ugrabite koju kartu....
to ce bit krcato
Ljudi,gazimo ih.Na sredinu imamo igrace koji ce da trce kao navijeni ovu utakmicu a napad nam je duplo bolji.
Ja bi to ovako
Bozovic
Pavicevic-Savic-Basa-Pejovic
Zverotic-Drincic-Pekovic
Djalovic Cetkovic
Vucinic