Ja jesam 28eur nasuh do cepa :-)
Nikad manje goriva nisam trosio nego poslednjih par mjeseci :-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Printable View
Ja jesam 28eur nasuh do cepa :-)
Nikad manje goriva nisam trosio nego poslednjih par mjeseci :-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Malo prije se vratih i na Eko su radili. Nisu ostali bez goriva nego nesto pominje neku kvotu, luku,ne znam o cemu se radilo.
Znaci, nakon vise od 2 mjeseca sam posjetio prvi put pumpu, tacnije, bio sam zadnji put 17.03. i presao tacno od tada samo 599.9km!
Nocas kazaljka na fullllll (sipano 50.24L)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...70884ee546.jpg
E da, iskoristih i povoljnost benzine pa uzeh 10€ benzine za kosilicu :)
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Racunah, da sam ga sjutra punio, 2.5€ bih vise platio. Nije mi do tih 2.5€ koliko mi je do toga da zelim sto manje da ucestvujem u finansiranju lopovluka.
Prije korone svaki mjesec 1000/1500 km mjesecno, ali kako sam kuci dobar dio tog perioda bio i skole nisu radile nista od kilometraze, cak stavise sam i ustedio na gorivo :)
19e tačno mi je stalo plina u vitaru, i dodah do 50e benzina (a bilo ga je skoro pola) i sad imam benzina do nove god :)
370km - od toga 120km otvorenog puta.. -> 16€
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ad106a7109.jpg
Ja skoro hiljadarku za manje od mjesec dana [emoji28]
Sent from my iPhone using Tapatalk
E i ja sam ga juce nafulao, bas cu vidjeti koliko mogu preci do rezerve :)
Trabakula oktavia 1.9 66kw 2002 god
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Ja sam moje punio prije jedno 3-4 mjeseca... Ima li gorivo rok trajanja? :lol:
Sto se tice Petrol pumpe u Baru,na dva auta(punjeno u dan razlike),na oba auto se javilo tresanje auta zbog goriva. Na filter sam ispustio onaj dolje cep sto ima na g2,vratio auto radi normlano.
Losa nafta ili mnogo vode?
Ko cega znati, sa mnom zavrsili!
Ja u Bar samo na eko pumpe punim i nikad problema nisam imao..
Ja ga ne gasim, a nijesam taksista.
Jos sam ovo auto htio da rashodujem, prije korone, neka ga jos ovu godinu.
https://i.postimg.cc/ryYPpd3H/IMG-20200528-122613.jpg
https://i.postimg.cc/mDL5P7Tv/IMG-20200528-122649.jpg
Ja se bojim da je skoro svuda manje-vise isto gorivo (dosta lose za neka nasa ocekivanja) a bjezis od jednih do drugih i onda se tako vrtis u krug i tripujes se da biras manje zlo od dva.
Nesto kao mobilni operateri kod nas ili mnogo drugih stvari.
Gorivo je svugdje isto, jedino što mogu biti razlike zbog stanja rezervoara, filtera, i ostalih sitnica na samoj pumpi. Da li je gorivo dobro, što znam, kada idem ,,napolje" troši primjetno manje nego kada vozim po CG. Da li je to zbog boljeg goriva ili što sam ,,napolje" uglavnom na otvorenom putu? Da li je zbog toga što se ,,napolje" preko 90% vožnje dešava sa zagrijanim uljem i ostalim komponentama motora na idealnoj temperaturi, a ovdje su uglavnom vožnje (i na otvorenom putu) takve da kada sve postigne idealnu temperaturu vozi se vrlo malo do gašenja? Ima tu dosta faktora, jedna koleginica mi se žalila kako joj auto u zadnje vrijeme puno troši, kad pritisak u gumama ispod 1...
Sent from my Motorola 8400
Vidim kako je gorivo svudje isto (rekle su mi to guzve dan pred poskupljenja) na Inu kod Inpeka bila guzva do kruznog prolazim pored Eka na Zabjelo 2 kola..
Posle sat vremena ista prica -> do juce sto bi se reklo na Inu je bilo po par auta sad kad god dodjem primjetno je masu kola pocev od slepera.......
Ada ti si se kleo u eko sa zabjelo, nemoj da kopam postove..
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Meni je INA ok gorivo.
A za ove oko potrošnje.
Golf IV 1.9 SDI, 6-6.5 L na 100km (većinom gradska).
Pa mi dođu "znalci", ada to 5 ne bi smjelo trošit.
Haha
Po bordu na gorivo sa Eko pumpe mi auto vise trosi nego kad sipam na Zaton Bp, mislim da je Ina gorivo na Zaton, pa vi pricajte da je gorivo svudje isto i da to nema nikakve veze.
Ma e, i meni ovaj Lexus trosi vise struje kad ga punim kod kuce no onamo u centru.
Ti si posebna prica :)
Skoro uvijek tankam na Eko prema Maslinama.
Vidim redovno Policiju i generalno CG table da sipaju.
Sad je tu najbolje jer policija sipa?
Ada sipaju na mjesto đe su dobili tender.
Sipali bi i na Petrol ili Lukoil ili Inu ili bilo koju drugu pumpu da su oni dobili na tender...
Npr Komunalno je dobilo tender na Lukoil i oni tamo pune gorivo.