Cico gospodin, kratko i jasno.
Printable View
Cico gospodin, kratko i jasno.
Purovic je valjda imao neki udarac u glavu, dok je igrao u Zvezdi... Koliko se secam, bio je na pragu kome... Zna to itekako da ostavi traga... Ne treba bas zaboraviti da je znao da trese mreze...
Plus sto je udaren u glavu od rodjenja ..
ja zavrsio sa kartama, jug galerija moja:)))))
Mudar izbor, mudar. :p
Napisao sam već da će Bugari ići na pobjedu, dakle igraće otvoreno, trebamo to iskoristiti.
Martin Petrov: Idemo na pobjedu u Podgorici
Bio malo da gledam trening, Joveta nikad zeljniji lopte, nije se odvajao od nje :)
Propustio sam to ,kakav je Jovetic ,ima li straha kakvog ?
Pitanje svih pitanja - hoće li 4. juna protiv Bugarske istrčati Stevan Jovetić? Gledajući trening, čini se da je Joveta upotpunosti spreman - nije se bojao duela (doduše selektor Kranjčar je poručio da nema jakih duela), šprintao je, mijenjao pravac, dijelio lopte… Samo da Fiorentina ne postavi znak ,,Stop“, iako je Cico poručio da samo on odlučuje hoće li JO-JO istrčati na zeleni tepih podgoričke arene…
Vaeaezi Viola, cus stop. :D
Ja mislim da ce uc s klupe.
Nadam se da ce zaigrat, a tacno na trening vidis klasu izmedju igraca iz nase lige i igraca koji igraju u strane klubove, a posebna klasa ispred svih su Mirko i Stevan :)
Vjerovatno da će 0-2 bit nedje 1.50 a ja ću da igram da mi damo 2 gola i to će bit nedje oko 2.50...taman 2:0... dosta :D
edit: ipak je u Meridian 2.15 ali nije loše :D
2.15 da mi damo 2 gola je oooogromno! :)
mozemo li da se najavimo sad ?! :p
ispred je siroko :) tako da nas nece bit 100 no malo vise :d
A dje... Jes da smo krshni i naredni ali stalo bi nas dvjesta ***** mu oca. :D
Mislim da je pitanje svih pitanja ima li kablovske u vilenjake? :mrgreen:
ima kafana po pg dje moze stanut "mala ekipa" al odabrana :) ..tu do 100/150 pa cemo se sabit malo :p
A ima kako nema, tamo sam pratio onu dominaciju na vembliju... :D Ja pijem(lochem) nedje od 2-3 pa se javite... :D
dosa bih i ja ako imate para :D