napisao sam sto sam cuo iz relativno pouzdanog izvora. pregovori su otisli dalje nego ikad, oce li se dogovoriti ne znam:)
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Printable View
napisao sam sto sam cuo iz relativno pouzdanog izvora. pregovori su otisli dalje nego ikad, oce li se dogovoriti ne znam:)
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
cuo sam da total do nove godine izgleda definitivno ubacuje internet, 21mb/s. za nekih 10 eura. to malo koci t-com, jer oni imaju monopol. e sad moguce da se tu sklapa nekii deal, vi nama internet mi vama sport club, jer extra tv propada bez sport cluba, gubi korisnike strmoglavo, a tiotal i sport club su ista firma. jedini problem je bio to sto je extra tv zeljela sport club u dodatni paket, a sport club to nije dao. e posle su ovi iz T-COMA se dozvali pameti, ali onda ovi vise nisu htjeli da razgovaraju
I ja čuh da bi trebalo od septembra da imamo sportklub(ove) sad viđećemo kako i što će bit :)
Ovo nam jutros na sre'srca pustise jos pinkovih kanala...pa i ona 4 za 18+...masala :P Aj ako Bog veliki da - da jos optiku puste za ovoga vijeka, pa da znam sto placam 40 i kusur € mjesecno :)
Koje ovo kanale dobismo? :D
Ali to nije dio standarnog paketa?
Do 12. maja ce bit otkljucani..
Moze li neko da preporuci dobar wireless n ruter (po mogucnosti dual band) za extra tv.
Zna li neko koliko kosta mjesecna pretplata za 2 extra tv risivera na jednom tel broju?
10 osnovni + 3 dodatni STB
S tim sto to jedino moze na optiku da se izvede..
Svaki dodatni resiver je 3 e pretplata. Korisnici koji imaju optiku mogu imati vise od 2 resivera, korisnici koji su na bakru mogu imati 2 resivera najvise .
Jeli i vama slabiji ton na RTCG1? Čini mi se da ovo duže traje, može li se izjednačiti sa ostalim kanalima?
jeli neko u toku sa akcijom telekoma, za nove i postojece adsl ili extra tv korisnike, extra tv paket po izboru 6 mjeseci besplatno ???
ne mogu da nadjem na sajtu telekoma tu 'akciju' :)
Mislim da moraš onda da produžiš ugovor za još dvije godine.
Moji kad su uzeli extra tv, dobili su gratis jedan paket (otac je uzeo arenu) 6 mjeseci naravno besplatno.
Sad kad je isteklo pola godine poceli su da ga naplacuju, a nisu obavjestili jesmo li zainteresovani da gledamo arenu i dalje :)
Dobro mi nisu po automatizmu setovali arenu na dvije godine, da ga moram placati :)
Udjes u t-com , dobar dan dosao sam da odjavim extra tv. Ostavis kontakt tel i izadjes napolje i poslije 10 min ce te zvati lik iz t-coma da pita za razlpg zbog kojeg odustajes od extra tv-a. Kazes ne gleda mi se vise ili nemam mogucnosti vise da ga placam i lik ce ti reci dacemo vam 6 mjeseci besplatno extra tv samo ne odustajte. Bez ugovora bez icega 6 mjeseci gratis.