inace, ovo uopse nije pravi Massa, samo da znate, Felipe Massa je iz Brazila i ne govori naski!
Sad smo ga skrrrroz raskrinkali! :mrgreen:
Printable View
inace, ovo uopse nije pravi Massa, samo da znate, Felipe Massa je iz Brazila i ne govori naski!
Sad smo ga skrrrroz raskrinkali! :mrgreen:
znao sam tacno, sumnjiv mi je bio od pocetka :DD
Ferrari će se boriti sa FIA-om na civilnom sudu, ukoliko budu kažnjeni pred Svetskim Automobilističkim Većem, u septembru.
Bivši predsednik FIA, Max Mosley, je u nedelju izjavio, da oba vozača Ferrarija, kao i tim, treba da budu kažnjeni oduzimanjem bodova, zbog nameštanja trke u Nemačkoj.
Italijanski La Gazzetta dello Sport piše, da ukoliko se tako nešto desi, Ferrari je spreman da tuži FIA civilnom sudu, na isti način, na koji je to uradio Flavio Briatore, koji je dobio spor protiv ovog sportskog tela.
Ali, za sada, tim iz Maranella, ne želi da komentariše mogući ishod saslušanja u septembru.
La Gazzetta delo Sport, takodje piše, da će Ferrarijeva glavna odbrana biti činjenica, da je "timska naredba" bila zapravo samo objašnjenje trenutne situacije Felipeu Massi, od strane njegovog trkačkog inženjera, Rob Smedleya.
Ferrari takodje navodi, da treba odobriti timske naredbe, ukoliko one ne ugrožavaju trku rivala.
"Mnogi timovi žele da se odobre timske naredbe, i to razumem, jer je to u interesu tima", rekao je Max Mosley.
"Ali, ako želimo da zadovoljimo potrebe fanova, kojih ima na milione, širom sveta, i na neki način finansiraju ovaj sport, onda moramo zadržati zabranu upotrebe timskih naredbi", rekao je Mosley(MOSLEY NE S.RI)
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts SAMO ZA TEBE SCHUMI1989
ma jok, neko je bas zaladio! :clap:
jedva cekam nedjelju da vidim onoga shumara kako ga za cijeli krug preticu
Mercedesova je odgovornost što se Michael Schumacher od početka sezone nije uspeo na pobjedničko postolje, smatra izvršni direktor Formule 1 - Bernie Ecclestone.
"Da Michael sjedi u Red Bullu, ja bih se kladio na njega. Sigurno bi pobijedio," izjavio je sedamdesetogodišnjak za Sport Bild.
Schumacher, inače sedmerostruki svjetski prvak, je na to dodao: "Recimo to ovako: stvari bi s Red Bullom bile potpuno drugačije."
Premda mu povratnička kampanja nije posebno uspješna, Ecclestone smatra da je Schumacher odličan za Formulu 1. "Imamo ogromnu medijsku pozornost zbog Michaela. Hvala mu još jednom. Divim mu se na ovoj odluci." (da baba ima MU.A ne bi bila baba)
bio bi bolji sigurno samo da nije rozberg u timu...
Dajte mi link da gledam kvalifikacije jutros ... PLS, verbalni ajmo
edit, nasao sam na 568 stranici je link ;)
danas je petak, kakve kvalifikacije? :D
Alonso na vrhu po kishi.
Cak 0.77 ispred Hamiltona, ali je Hamilton odvozio mnogo manje krugova.
Vidjecemo u 14.00