Mislim da royal mail to ne može da potvrdi. Ti možeš da dostaviš dokaz sa print screeno-m trackinga naše pošte ili da u pošti našoj tražiš dokaz da to nije stiglo. Traži dokaz kojim royal mail pokazuje da je to stiglo.
Printable View
Odakle naruciti djelove za telefon, a da nije ali ? Konkretno, displej za note 2. (zasto ne ali ? - gledam ima li povoljnija opcija)
Bez obzira. Podji u poštu i traži dokaz da na svoje ime nisi primio pošiljku
Sent from my D5803 using Tapatalk
ne moze mu posta dati taj dokaz,ne evidentiraju pakete bez tracking broja,niti evidentiraju ime primaoca i vezu za trackingom (nije ni dozvoljeno cuvati takvu informaciju) ,ranije negdje sam pisao da sam imao problem sa postom cg zbog toga...
Je li dozvoljeno da mi prodavac trazi da mu dokaze o losem kvalitetu proizvoda saljem na neki tamo privatan email a ne u okviru aliexpress-a?
Sent from my Smederevo 888
Nemoj na mail, nego na neki cloud(dropbox,Google drive)pa mu pošalji link preko alija, ako je u pitanju video. A ako su slike, onda obavezno preko Alija.
Tako sam ja radio za neke sijalice za auto.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Je li ti to u okviru dispute-a ili u prepisci sa prodavcem?
Ja sam imao jedan dispute dje su mi (za sada) odbili zahtjev za refundaciju jer sam video upload-ovao na dropbox... Posto sam dispute pokrenuo preko app sa telefona, nije mi ni dao opciju upload-a videa vec samo fotografija, pa sam par puta probao preko racunara i nije moglo (iako je upload prolazio do 100% ali nakon submit nista)... Ali mi je odbio dispute samo zato sto video nijesam upload-ovao na njihov sistem...
Onda ok, vjerovatno tu moze kako se dogovorite ali ako je dispute, iskljucivo Ali...
Obje strane ce morati da izloze svoje i da dostave dokaz za sve ono sto kazete. Prazna prica ne pali kod njih. Tako da ce prodavac morati da dostavi dokaz da je posiljka stigla. Zna se sta je pracena posiljka a sta ne. U svakom slucaju mozes kontaktirati Royal mail da provjere da li je bilo posiljke na tvoje ime itd...
Sent from my Smederevo 888
Da ne zna ko kakav sajt da se može poručiti zvučnici za auto?
Osim ebaya i Amazona.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Planiram uzet stoni fudbal: http://ebay.to/2fduiMt .Inache paket je dimenzija otprilike 120.0 x 60.0 x 11.7 cm spakovan koliko sam shvatio. A masa je 25 kila.
Pa me intereseuje zna li ko sta je ovaj "Hermes Paket International"?
Je li se ovakvi komadi "namjestaja" polupaju u prevozu ,ima li ko iskustva?
Da li ovako gabaritne stvai dolaze na postu klasicno (tipa dam 4 jura i preuzmem) ili moram na aerodrom ili nesto 3ce ??
Hvala.
(Editovanje mi bas nece nesto (vezano za min 5 karaktera)). Pa da dodam: Koliko optrilike putuju stvari iz Njemacke? Imam utisak oko 7-14 dana.
harmes je neka obicna, znaci stize na obicnu postu. Platices vjerovatno jos 4e za dostavu, jer je paket definitivno tezi od 1kg. Iz njemacke stvari znaju i do 20-25 dana putovat, zavisno jesu li sa ili bez broja za pracenje
Je li ima ko iskustva sa grossoshop.net? Naidjoh na pc exspert forumu na temu pa pokusavam da dokucim...
ja sam jednom htio mob uzeti i sve normala i nisam mogao platiti..a imao para na kartici i sve ok kako sto uvijek radim ali je neki error izbacivalo stalno..
Pozdrav ,hocu da pazarim ovaj sat ,i to jedan crni i jedan sivi .
Vidim da je 11.11 akcija ,nisam jos otvorio karticu , sad cu za neki dan,da li mene sleduje ta akcija, da ce mi ga taj dan dati po 8.79 ?
I kako da mi se posalju obadva sata u isti paket da bi platio postaru 1 euro,a ne dva i uzgred,da li je pouzdan ovaj link ?
https://www.aliexpress.com/item/Bran...308.0.0.WTi1nh
Samo da vas upozorim i ovdje za 11.11 prodaju na aliexpress, dobro obratite paznju:
https://www.youtube.com/watch?v=kdvGid0B_3s
Mozes slobodno, inace 11.11 obicna prevara sa naduvanim pa kao snizenim cijenama ili nekim kvalitetnim artiklima opet po super povoljnim cijenama a prije ces sedmicu na loto dobit nego uspjeti da kupis to sto valja za neke smijesne pare...
@Archi
Ma prevaranti..
https://www.aliexpress.com/item/Bran...308.0.0.WTi1nh Jel u redu ovaj link i znaci on ce mi 11.11 biti po snizenoj cijeni od 8,79?
Kako da mi dva sata salje u isti paket,da platim postaru samo 1 eurpo
Brate u redu su ti ovi linkovi ali mislim da su ti ovi satovi skupi cak i sa popustom! Samo narucis dva komada i poslaace ih on sam u isti paket nije lud da salje 2 paketica.
Ovo je najjeftinike sto nadjoh,isti ovi kod drugog prodavca su preko 20eura sa i bez sipinga
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app