Looper dosta dobar, samo se meni nije kraj dopao, ali ne bi drugacije ni moglo zavrsit'. :)
Printable View
samo neka si zdravo...
looper razvucenost, dosadnost i glupost???
jel moguc ovaj komentar?
neka taj, no i ovaj za skajfol :)
lol
Looper fenomenalan, Skyfall ću da gledam sad u 8. :D
Kad sam ulazio u bioskop sa drugom,samo smo rekli `samo da ne bude tuce na voz koji juri...` i DESI SE!
Mnogo izlizanih scena,ali zaista,vrijedi odgledat. Pricamo o Skyfall-u,zaboga,ne pricamo o Makedoncima...
Skyfall je odličan, i kao Bond film i kao film uopšte. Sviđa mi se taj čitav "vraćanje korijenima" fazon. Ono što je nekome "izlizano", drugome je klasika. :D
Skyfall je baš dobar. Nije toliko napumpan 007 extra sposobnostima tehničkim pomagalima i vec sve kakvim čudima, vec sasvim dovoljno da bude zanimljiv. Stara ode, nego da li da očekujemo i novog Bonda? Neđe pročitah možda bude crnac!?
Ti tračevi sa crnim glumcima tipa Idris Elba i slično se vrte odavno. Ne mogu da njega zamislim u ulozi jer nije taj tip, ali ne bih se protivio ako nađu dobar način da to urade.
I meni je skyfall ok film :) Svidio mi se se :)
Odgledah i ja Skyfall. Odlican film. Ne znam zasto se ljudi zale na scene tipa tuce na vozu itd. Ne budite toliki seljaci. Kao da vam je prvi put da gledate neki Bond film.
Sto se Daniela Craiga tice, mislim da je potpisao za jos 3 filma.
A i pjesma je izuzetno dobra. Quantum of Solace ima ubjedljivo najgoru pjesmu.
A neko je na forumu napisao da su novi Bond filmovi sraanje u odnosu na stare. Meni bas naprotiv, meni su stariji filmovi bas neozbiljni i imaju neku nerealnu tematiku. Ali opet Son Koneri mi je najjaci Bond, a posle njega Danijel Kreg.
Jedva cekam da odgledam i Skyfall, uvijek mi je milije gledat kakvu dobru tucu nego neka high-teh sraanja.
Ja zakasnio, ali vidim da se vecini svidja film Batman Dark Knight Rises, a evo mog misljenja...
Spoiler ->[SPOILER](da skratim post,svaka od ovih 30. tacki je najzesca psovka koju mogu da smislim ovom rezi**** koji je ovo snimio. Pa da onaj nije pucao tamo i pobio jadan narod film bi propao posle prvog pustanja ma trebao je otici i njega upucati.Ovom rezi**** (bolje sto mu ime ne znam) Treba zabrainiti bilo kakav kontak sa uredjajima na elektricnu energiju...da budemo sigurni da nece vise nikad napraviti ovakvo ******... Od 3h filma Betmen je tu bio jednih 35min ono kao specijalan gost emisije...Pa Bane-glavni negativac inace poznati tabadzija latino narko lord koji moze da prebije pola grada i ima vise oziljaka nego sivih celija ima glas Sona Konerija i to sve sa onim engleskim lordovskim naglaskom coveka sa 6 kembridz diploma...pa su taj glas malo propustili kroz neki robo programcic tako da kad vidi betmenov logo na zgradi i kaze "impossible" zvuci toliko Gej da Boki13 za njega zvuci kao Svarceneger.... I da BANE je inace jedan osecajan i emotivan garisa koji pusti suzu na kraju..aaaaaa..... pa Kordon od 3000 policajaca trci sa pendrecima na naoruzanu bagru sa ak47 i ostalim automatskim oruzijem i pogine 20-ak pandura(rezisera bi vezao 7.dana za stolicu i pustao mu scenu iz Poslednjeg Samuraja da vidi sta samo 1/jedan mitraljez uradi na ratnoj liniji...mamu li mu njegovu!!!) I nezaboravna scena Komesar puca iz pistolja i posle zadnjeg metka pistolju se vrati poklopac u polozaj"nemas vise metaka ubaci novi klip" on uzme i repetira bez ubacivanja okvira...eee komesar covek koji je Tata policije...(za vas sto niste imali kontakt sa oruzijem poredjenje: to je kao da Dzejmi Oliver jede praznu paradajiz corbu viljuskom)eto to je on uradio.Komesar.Duzim ga vec al moram jos ovo da kazem....Bomba(............tacke rezi****) pa to je bomba od 4.megatona ne kilotona....nego megatona to je 4000 kilotona (atomska na Hirosimu je imala 15 kilotona) koja je pukla na 10 km od grada i nista nista....pecurka velicine...pa takva jestiva moze da se nadje i kod nas na pijaci za 1e, radijacija, talas pa rupa u atmosferi bi bila tolika da bi pola planete umrlo od sunceve radijacije ...ma sta pricam pa Zemlja bre ne bi vise bila okrugla.Ali ovo su samo neke stvari sto sam naveo...film je takva katastrofa da mi je zao sto sam potrosio 3h i jos platio da vidim to gono od filma....joj resizeru ...uffff.[/SPOILER]
ta-ko je, ta-ko je! Linchovat Nolana!
ada čuš...trebali su Šumahera angažovat da nam da još jednog "Betmena i Robina"...
neki ljudi nikad zadovoljni...
PA UPRAVO zbog toga! Valjda trebaju neke frke i tuce drugacije da budu od izlizanih tuca na vozove koji jure i u proslim Bond filmovima a i generalno filmovima dje ima akcije?! Nekako je ocigledno...Bond treba da bude skroz i uvijek smekerski zajeban, ali NEPREDVIDIVIJE I DRUGACIJE! Tuca na voz me je toliko iznervirala,da je to strasno. :) Ali,opet kazem,ne rusi zanimljivost-mnogo zanimljiv i dobar!
Odusevljen novim Bondom, posle toliko godina, konacno Sem Mendez, svaka mu cast!Alii scena helikoptera sa pjesmom John Lee Hookerom - Boom boom vauuu! Bardem nevjerovatan!
Sto makose sa repertuara ovaj Looper? Taman sam mislio da ga odgledam, nije cini mi se bio ni 20 dana, a svakako i da jes Madagaskar i Ice Age se prikazuju eo po godine
procurio ti je na torrente u HD
Nije to hd a uz to je i koreanski titl nalijepljen.
Ima i toga, kako se nisam sjetio. Ali dobro to je antologijska scena. Bardem je definitivno ukrao ovog Bonda, ali mi se cini da mu takodje nisu dali dovoljno prostora, kao da je mogao jos vise.
i od mene preporuka za Bonda :cool: Maltene reboot serijala, gedzeta minimum (namjerno), a zamalo da i ne bude nikad snimnjen, zbog bankrota MGM-a...
Bardem jedina svijetla tacka, Bond smorio, da kao poceo da pije i taj trip hahaha, kao iz onih policajskih klise filmova
Sent from my Htc Sensation
Miror mi se bas i ne svida...Ne predlazem ga
Ajmo ajmo, jos malo do Hobbita :D
Za Hobita se karte mogu rezervisati i preko telefona, pa podici pola sata pred premijeru, ne morate ici da kupujete karte. Tako mi rece ona gospodja.
Kad je premijera?
13.12 u 20:30, valjda je sve rasprodato
Ada ne treba ti ni tel, fino preko sajta, i izaberes sjedista cak.
A taman neka protutnjaja ova djecina i guzve , pa lagano onda da se odgleda 2h i 40 min :D
Po meni lichno ovaj Hobit tesko ****** od filma...
Trebao bi da pročitaš knjigu, to je tek teška katastrofa.
ahahahahahahahahahah
Ja ne znam jel do 3d efekata ili cega... ali interesantan mi je bio
Ja gledah prije nedje "Poslednja straza" , nije los film ali kad vidjeh da se kultura nije ni malo promijenila nece me bit tamo...
tacno tako, bio sam bio na Skyfall, i to onu najkasniju projekciju cini mi se oko 23:00, non stop neko kreveljenje i bačanje fora, sala je bila popunjena, i jedino sam ja ćutkao... i kad sam vidio da ostale boli qr*ac i ja sam presta... a onaj sto toboš udje da iskontroliše, usa je tek posle uru ipo...
sve u svemu, ici cu mozda samo na neke komedije, dje mi ne smeta kad se prica...