Kofer za krov, za captura?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Printable View
Kofer za krov, za captura?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
E što je plavi za zutog.
Ovaj model (prva slika) samo je jedan u rvacku i to je to na balkan samo 2kom i prodao se za 6000€ sa 8000+ i to posle mjesec ipo od prvog vlasnika sve novo na auto od guma (ljetnjih-zimskih-bremba-mali i veliki servis-akumulator sve zivo) a ovaj stavio zutog 10hiljada. :D Na plavog crkne sijalica na tablicu on ga upali iz podzemne i 300m do aliJansa zamijene mu to i vrati ga u garazu.
https://s8.postimg.cc/ghyz31n79/20171202_235247.png
https://s8.postimg.cc/miwo05zjp/20171202_235313.png
znaci, kunem ove inzinjere renoa.... nocas da zamijenim filter klime pola auta razmontirah... komplet skaf ispred suvozaca se vadi, dio vodova za ventialciju...i onda prava fiskultura da se iscacka filter koji ima skoro pola metra kvadratnog ubacuje se iz dva dijela...da mi neko dodje da mu to radim, ne bih mu ispod 30€ to ni pokusao radit :)
da ne pricam kako je na megana bila rijesena zamijena sijalica u faru....ruke bih nardo svaki put...
Jednom sam razvlacio instalaciju za muziku u megana patkicu i sve je super bilo dok nisam treba da provucem naponski kabal od akumukatora do gepeka..psova sam sve francuze i ajfelovu kulu hahaha
a da vidis muziku tj navigaciju u lagunu....ne daj boze da kome to pane na pamet da mijenja :D
gore je displej, ispod je ono sto sam ja mislio da je HU.... ali ispada da su tu samo komande i cd sarzer....a onda u skafu je dio gdje ide DVD za navigaciju i bluetooh modul....i nocas kad makoh skaf...pojavi se jos jedan dio, skoro pa identican ovom gdje ide dvd....i ispostavi se da je to ustvari HU....
Kod reno modusa, da bi se zamjenila sijalica u far, mora se skinuti branik [emoji855]
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
imali ga u firmi.... svaki put kad bi crka sijalica isao u servis :D
raet su bas :D patkicu raspitim za 15 minuta kad dubinsko radim D:
a na patkicu kad sam podizac prozora mijenjao...pakao... a svaki put mislim da ce se neka od onih ludilo plastika raspasti prije nego je sskinem
znaci rešo voda a
dobro sto je kanta nego je i komplikovan za radit
potpisao sam sa jednom firmom da im odrzavam auta, imaju masu kangooa
pazi sad, svaki normalni auto ima kuciste od filtera za vazduh na kopče, otvara se za sekund
ovi su ga stavili na vrh motora, drzi se na dvije gumice, labav je svo vrijeme
ali da bi dosao do filtera moranu se skinuti sarafi, 4 komada i to torx
pa sve im *****
onda dolje plastika ispod motora uopste nema otvor za saraf od kartera nego je moras spustit citavu a masivna je
pazi... to sto je komplikovsno ne znaci da je lose...namjerno je zakomplikovano kako bi sto vise isao u servis...naravno ovlasceni...za svaku sitnicu...
u lagunu je filter na kopce...i neke stvari su jednostavne kao na vecinu auta..ali imaju neke stvari koje su ja mislim namjerno zakomplikovali
jes *****umater...uzeh sam da mijenjam filter vazduha na daciju(jer sam dzabe imao zamjenu ulja i filtera ulja) i reko za dva minuta cu to zamijenit...
Komplet kuciste filtera moras da raskacis i izvadis da bi odsarafio torekse sa donje strane...A inace mrzim torex sarafe...Ima 25 minuta posla :D
Mazdu moram da dignem na dizalicu, skinem tocak i oplatu tocka da zamijenim sijalicu u far...A filter vazduha- jedna kopca i otvori se citav za 5 sekundi
Onda je Jugo... majka :)
čitav far sam skidao za par minuta, sijalica se očas promjeni, filter vazduha sa mjenja ako odvrneš jedanu leptir maticu... sa sve rezervnim točkom u motornom prostoru...
Mada od svih vozila što sam imao najednostavnije održavanje je bilo na jednom Renou. Jednostavnije vozilo (u svakom pogledu) nije bilo. Imao sam Renault 4 GTL. Blatobrani se skidali na šarafe...
Sent from my 5025D using Tapatalk
no no segnor - ne znas foru :D
kod mene na scenica (2009-2012 model) se isto po zvanicnoj dokumentaciji skida sve ispred suvozaca da se izvadi filter - Dumres koliko posla (vidi video https://www.youtube.com/watch?v=pH09rpiW3lQ)
dodjem ja kod Rakocevica u servis, i sad cekam kad krenu da vade redom, kad dobri Aco skinu neku plastigu tamo sto ide do srednje pregrade (kod suvozaceve lijeve noge), leze na pod i zavuce se - iskamci cio filter tuda i ugura novi sa nepun minut... ja u cudu (zanam sta su radili u ALijans i sta sam gledao na YT), on u cudu sto se ja cudim... Kaze decko, sto da ne kad se moze, a onako kaze ako mi rasarafi pola spicbana cu da mu grinjam posle da mi nesto trese i zvoni :D :D
Kod mene se isto skida neki plasticni poklopcic pored nogu suvozaca...3 minuta posla...
Ali mi recimo svaki put bude glibaviji filter klime, no filter vazduha u motor :D
to sto je meni juce ispalo za filterom je prizor.... :)
a inace filter klime je iz dva dijela...kad stavise jedan pored drugog, veci je od a4 lista papira.
karbonski je i kod mene... i kod renoa (laguna, megan) ne stoji horizontalno nego vertikalno.... pa se sve skuplja vecinom u donjem dijelu...
uglavnom, ovaj sto sam izvadio je 3 puta tezi od gliba koji je nakupio od ovoga sto stavih :)
I kod mene je vertikala...Ali svaki put stari filter bude tamno sive boje :D
Inace meni sa filterom uvijek dodje novi poklopac toga kucista za filter...I nekad se desi da taj poklopac otpane i onda u kola furi ledni vazduh kao da imam rupcagu u pod :D
Kakvi su vam to karbonski filteri i ima li kakvih prednosti s njima? Kod mene je ovaj obicni filtron bioknight od 2-3 eura
moze izgurat ali opet valja da se usisa
mada sve zavisi koliko koristis ventilaciju
kod mene npr ventilacija je upaljena uvijek