Kad je bio 11-i, ili van zone bodova, nikad nisam rekao da je objasnio.
Tvrdim da kad bi vozio u RBR, umjesto Webbera, odrao bi Vettela kao beba zvecku.
Printable View
Kad je bio 11-i, ili van zone bodova, nikad nisam rekao da je objasnio.
Tvrdim da kad bi vozio u RBR, umjesto Webbera, odrao bi Vettela kao beba zvecku.
Evo nesto za Steva:
http://www.autosport.hr/iz-svijeta/f...-s-alonsom-ali
Izmedju ostalog:
"Alonso je bio ispred Buttona, Jenson u tom trenutku nije bio na 'polovici' Fernandovog bolida i Španjolac je imao pravo skrenuti u zavoj.
Dao je Buttonu dovoljno prostora, ali je McLarenov bolid proklizao na mokrim rubnjacima i udario u Ferrari
tako da Button nije namjerno udario u njega..racing incident i to je to, isto kao sto je prosle god. Vettel u Belgiji imao racing incident u Belgiji kad je udario u Buttona, Vettela su tada kaznili bez ikakvog razloga ali zato što je napravio ono u turskoj sa Webberom..ja ga tada ne bih kaznio ali su oni to smatrali "preopasnim" (glupost ali ajd)
Ada, Vettela bi vazda rado kaznili - samo da začine sezonu.. Tj., da pokušaju.
Button me prijatno iznenadio, zaista.. Svaka mu čast na vožnji, izvukao je ono mrcvarenje od trke.
Buttko je kasno kocio, i zato je podupravljao. Zasto? Zato sto je bio prebrzo, jednostavno nije zelio Lojza ispred.
Ja mrzim Lojzu, ti to znas, Buttko mi je omiljeniji 100 puta od njega, ali sto jes, jes.
Dalje, ono u Belgiji, i to je onda bio racing incident, preveliki slip strim, ostao bez gripa i u njega.
Although the deficit to Vettel means he needs a run of four race wins, with his rival not scoring, to take the lead of the title chase – the Spaniard is refusing to concede it is all over.
"No, the title is not gone because mathematically it is still alive," said Alonso, whose best result this season has been second place in the Monaco Grand Prix.
"We saw some retirements in the past years, as Hamilton did in Monza and Singapore last year. And if you win two races, and Vettel retires, the gap can close a lot.
"But it is true it is not in our hands, so we just need to concentrate race by race, try to do our best race-by-race, be on podium and try to win some grands prix.
"It up to them (Red Bull Racing) to do some mistakes but, if not, they have a very good position in the championship."
Alonso believes he had a car capable of fighting for the victory in Montreal – but conceded that bad luck with the timing of the stops cost him badly.
"In the dry it was very possible [to win]; while in the wet you need to be lucky with the positions.
Ni on sam ne zna...
ada zna, ali ih uvijek tim pritiska da ne priznaju, pare su pare. Na kraju krajeva, kaze da postoji samo matematicka vjerovatnoca. To se jednom Kimiju posrecilo, i nece skorije ponovo...
Nisam ja tu nista potvrdio. Jesu li tada kaznili nekog od vozaca?
jesu Vettela..i to je bila njihova greska, ali to ne znaci da su morali i sad da pogrijese..inace Button je taj koji je preticao Alonsa a ne obrnuto i cim ga je prosao za vise od pola auta imao je pravo na putanju, sto je Alonso tvrdoglav pa je htio da vrati poziciju kroz iglene usi to je druga prica
Buton je prebrzo uleceo u tu sikanu, pa je doslo do kontakta.
http://www.f1srbija.com/news/157/Pro...od-SilverstonaProduvani difuzor zabranjen od Silverstona
Koju poziciju da vrati? Pa pogledaj gdje je Buttko bio. Buttko je bio komplet iza njega, Lojzek je vozio pravom putanjom, Buttko je bio previse lijevo:
http://img7.imagebanana.com/img/u38lqmci/Capture.JPG
Za ono Vettel-Button kazes da je race incident, kaznili su Vettela. Za ovo kazes da je race incident, zasto onda nisu kaznili Battona?
Znam ja, da bi malo razbili monotoniju.
ne nego zato sto se za racing incident ne kaznjava..ta slika je od samog ulaska u krivinu ALonso je isao spoljnom putanjom i tu je probao da vrati poziciju, na tom pravcu iza je Button pretekao Alonsa
Button nijednom nije bio ispred Lojze, nego pravu su isli, onda Buttko je kocio (ali ne dovoljno) a Lojzek malo manje, imao je bolje drzanje, vozio je sredinom - normalnom putanjom a ovaj ga je udario i to je to.
Ako je ono sa Vettelom racing incident, zasto su onda kaznili Vettela?
zato što su pogriješili, a nije im bio ni prvi ni zadnji put
http://www.youtube.com/watch?v=xKzEtxaRspg
pogledaj 1:20, Button je bar milimetar ispred njega a + ga je sigurno prešao za više od pola dužine auta..možda ga Alonso nije ni vidio ko zna
zato sto Rozberg u 80% trka (i kvalifikacija) ima vise srece od Gumija, to je svima jasno :p Takodje, tih 20% trka kad je Gumi ispred Rozberga, to nikad nije zato jer je imao vise srece, nego zato jer pokazuje svoju "nadmoc i znanje" :mrgreen:
KUBICA ŽELI VOZITI U BRAZILU!
DANIEL MORELLI, menadžer Roberta Kubice koji se oporavlja od teške nesreće, nagovijestio je njegov povratak utrkama i to već do kraja ove sezone.
Podsjetimo da je Kubica stradao na reli-utrci u Liguriji 6. veljače. Ozljede koje je zadobio bile su opasne po život, a nakon niza operacija i spašavanja desne ruke od amputacije, Kubica je, tvrdi njegov menadžer, gotovo spreman za povratak.
"Oporavak teče dobro, desna noga više nije problem. Da je samo u njoj problem Robert bi već sutra sjeo u bolid", izjavio je menadžer Kubice.
Iako se nakon nesreće govorilo da je to kraj karijere za Poljaka i da je najbitnije da se u potpunosti oporavi, Kubica samo pet mjeseci nakon svega najavljuje povratak i to vrlo vjerojatno već u Brazilu na posljednjoj utrci sezone.
"Velika nagrada Italije vozi se u devetome mjesecu što je malo prerano za njega, ali mislim da će Robert voziti posljednju utrku sezone u Sao Paolu", kaže Morelli.
Velika nagrada Brazila na rasporedu je od 25. do 27. studenog ove godine.
"U svakom slučaju čim Kubica sjedne u simulator odmah će shvatiti je li spreman za povratak, čak i bez štoperice", zaključio je Kubičin menadžer.
Kubicu, do njegova povratka u Formulu 1, mijenja bivši timski kolega iz BMW Saubera, Nijemac Nick Heidfeld.
Boga mi i ja bih da vozim u Brazil...
tebe bi odma opljackali u bimmu na prvi semafor :D
Benz je spreman da potpise again:
http://totalf1.com/full_story/view/3...her_extension/