Sve ja razumijem ali po neko mom misljenju to nije pravilnio, jer placas porez na vrijednost automobila a katalog nije vrijednost.
Printable View
Sve ja razumijem ali po neko mom misljenju to nije pravilnio, jer placas porez na vrijednost automobila a katalog nije vrijednost.
plaćaš porez na vrijednost automobila ovdje, sve da ti ga je neko tamo poklonio
neki je haos od nevremena izgleda bio nedje u njemacku...auta nagrdjena...bice da se uvozi :)
Julija iskljucila telefon.
Auto u Sloveniji kosta okruglo 4100e. Koliko moze odje izac, sam da idem za njega, i sta sve treba od papira.
Nikad nisam radio o ovome jadu, pa ako nekome nije tesko da ispise sto treba sve. U pitanju je neka auto kuca, vratili su stari auto i uzeli novi.
minimum 1500e
Možda ovo pomogne sa teme...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...74f9a04639.jpg
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
naravno da treba prevod i za slovenački jer to nije isti jezik kao naš (zato imamo tumače za slovenački) a to što špediteri mute bez prevoda je druga priča, kad jednog dana budu vratili ta vozila na reviziju zbog nepotpune dokumentacije onda će biti kukanja i plakanja
Tražim već par dana broj od čovjeka koji živi u Holandiji završava sve papire oko uvoza, čak je pisalo u jednom komentaru i da nalazi automobile. Komentar je bio tipa da može do Amsterdama avionom da se dođe, i onda do njega vozom i sve se u dan dva završava oko papira jer kad se putuje kombijem sa našima ostane se po nedjelju dana, ne mogu da nađem ko je to napisao a znam da je bilo na forumu. Ukoliko neko ima broj koji je počinjao sa +31 značilo bi mi.
+31687514351 Joca
Ja sam pokupio broj sa foruma, nijesam saradjivao sa njim.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Hvala za broj.
Moraću da razmislim da li da sarađujem sa Jocom ili ne, da i mene ne uslikaju sa njim đe ko će se provlačit kroz novinehttps://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji1787.png
sarađuj slobodno sa njim, ja sam preveo više od 1000 njegovih faktura, da nešto nije kako treba ne bi toliko ljudi išlo kod njega
Imas i Edina Motorex ja s njim saradjujem
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
pošalji mi cijeli broj šasije na PM
Momci koliko bi me izaslo da uvezem jedan stari motocikl iz srbije,vrijednosti 1000e. Ako sam vas dobro shvatio carina 5% pdv 21% registracija mozda 200e, to izadje 450e otprilike. Koji su mi drugi troskovi, spediter i ?
Moze preporuka za nekogiz Njemacke da dovede auto (na slep pozeljno), blizu Dortmundq i q3 autoputa. Milos tj Barsped vozaci im na odmor do kraja avgusta a kapara nam uplacena
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
I ima li vise fora za eur1?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
I mene zanima ima li kakva preporuka za transport osim Barspeda, podrazumijeva se da su pouzdani?