Reko da ne stavljamo cijene sad, one su od 65e do 85e otprilike
Printable View
Hehe, ali napisi koje kolko kostaju, ako su Sava 85 onda njih nikako (naravno da nisu ali eto) :)
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Ili mozda Tigar ili neke druge...
nemoj tigar ni pod razno.. poslacu ti cijene kod mene za uniroyal i sportivu...
kakva su iskustva sa sportivom?
moj primjer je na prodatih oko 400 guma sportive nije bila ni jedna reklamacija :)
svi su zadovoljni tj mnogo vise nego sto su ocekivali.
meka guma, drzi dobro na kisu i na suvo, i mozes 40 000+ preci sa njom...
zato sto je to jedina guma dje sam ja sa sporom voznjom primijetio razliku. Konkretno zimi, temperature malo iznad nule, uspio sam da se izvrtim pri brzini manjoj od 30kmh. Prije toga je zvuk koji su proizvodile bio kao oni autici sa plasticnim tockicima sto ih klinci voze.
ako mozes uzmi uniroyal rainsport/rainexpert :)
na suvo na 50 stepeni odlicna, a tamo u septembar/oktobar kad krenu kise bas ludacka...mislim da nema bolje gume po kisi cak ni za mnogo vise para...
Prava guma za nase uslove...
Tigar nemojte ni slucajno...(ok za neko auto do 500e)
Mene je prednja vuca sa tigrom pozadi rotirala u sred raskrsnice po kisi sa 30 na sat, imao sam da slomim 5 drugih auta i da pocistim "mugice" sa trotoara...I tad su skinute sa auta i stoje mi u dvoriste kao saksija za cvijece, a presle su 1000 kilometara
Ja jos ne uzeh sebi gume...Najvjerovatnije cu uzet ovu Sportivu Performance jer se ne mogu ispruzit nesto bolje a trebaju mi 4 komada...
Vrhunski je Uniroyal Rainsport prvih godinu, eventualno dvije, mislim da je čak bolji i od Continetala i Michelina ili su tu neđe. Posle toga im je grip kao po ledu. Znači nekih 20 000-25 000 km su top.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Koja je fora sa ovim gumama i cijenom?
http://www.ekupi.me/DUNLOP-23545R17-...03-275804.aspx
Mozda su stare.
Do 4,5 godina starosti bi trebale biti ok.
Ali ipak je sigurnije kupiti što noviju. [emoji4]
Zvacu sjutra da vidim za DOT, vidim i kod vujacica ista cijena za ove gume.
Mislim da su oni imali bas te starije Dunlop.
Čuj, na pola cijene, ja bih to uzeo.
Vujačić je uvijek i prodavao te starije gume, samo po nižoj cijeni.
jaooo, kakve su mi sportiva stigle 2017 šara, 9 nedelja, ideeeemooo
kad sjednem 2 ribe u kola, ceepaaj!
Sinoc iz bg-a do pg, ono kako je padala kisa, ono najgore, najklizavije e ja vam ne umijem rijecima opisati kako drzi continental premium contact 6...... cini mi se kroz platije moze 200kmh ... :D
E ja nisam mogao vjerovati da do te mjere drze.... kao da je full suvo :D