40m na 60km/h?
Jesi siguran? Posto mi zvuci previse... Rekao bih da je max pola toga.
Printable View
"Average car's emergency breaking distance"https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ba48adae21.jpg
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Znaci vise ti treba za reakciju nego sto autu treba da zakoci na 60km/h... Ok.
Ne kazem da nije, samo imam osjecaj da je manje...
To su naucnici mlatili :D
Pricamo kad ti izleti nesto na 60km/h kad pobodes kocnicu klizaces jedno 10m :D
A to koliko je inf putovala do mozga,koliko od mozga do noge bla ,bla naucna fantastika..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
I meni to nesto previse zvuci ovako. Ja vjerujem da ga bizbi ukopa u metar i po sa 60 kmh
Ne znam kakve su ovo price o povratnim info. kad ti nesto izleti vidis/kocis/stanes i kraj - za sve to treba par sekundi.
E drugo je sto ja predvidim sto ce da bude.
A ovoga sam se nagledao kad su radili onaj tunel kod manastira Moraca u platijama. Uska nepregledna krivina i lik se ne bi vratio nazad duzinu auta sanse nema. Jednom pokusavam da se vratim, kolona do gradilista preko 2km(zaustavljen saobracaj sa obije strane), lik iza mene svira i jos se vise nabija u branik. Podji do prosirenja da se parkiram, kad na ovog lika nalijece kamion uzickih tablica i razbija kompletan gepek sa vozaceve strane. Sreca pa nikome nista nije bilo.
Nikad nikad necu ostaviti auto u nepreglednoj krivini. Cetiri zmigavca i rikverc da mogu da me vide
Onda vj ne funkcionise ako nisi vezan :D
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Funkcionise ali ko zna sta je taj pakleni lazov uradio.
Znate li mu broj da mu posaljem slike i izjavu?
A sto je ovo..danas se sou radio po puteva izgleda svuda
Послато са SM-A750FN уз помоћ Тапатока
pokisavaju li ono da ga upale?
Danas u tunelu Vrmac lancani sudar, 3 avta. Plus zastoj kroz Kotor.
Ali, dva brava, vide da im auta idu u susret i hoce pod svaku cijenu da stanu ispred ovih sto su se udarili. Naravno, nemaju dje da udju i ostaju u drugoj traci praveci jos veci haos. 20 minuta u onom paklu od tunela ostah, a bio sam ispred oovih sto se udarise.
Jedan od ova dba brava je morao u rikverc. Nadam se da je rikvercom vozio do izlaza.