hvala puno
Printable View
Raspitah se za dodatni resiver, vele da je 100€! To niđe u svijet nema, bez kod nas. Za NOVE korisnike vazda nekakve akcije, za nas stare tuki! Pih gadovi, a istećiće vala i ovaj ugovor, e neću ga produžiti pa sve da mi daju dvije godine bez ikakve preplate!
Ko? Ti? Nikad! ;)
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Htio sam samo da pitam zasto mi se ne aktivira HBO paket? Sinoc sam zamijenio dukate za HBO paket koristeci opciju
Ritam Klub->Nagrade .Resetovao sam i STB i ruter ali nista i dalje.
od prvog marta ce ti to startovati...kada se mjenja za dukate startuje od prvog narednog mjeseca
Hvala
@Sale
ajde sredi tamo za ubacivanje arenasport 5 :D
Evo. Sutra
ae kako si brz blago nama :D ja sam ozbiljan za ovo :)
http://tvboxuzivo.blogspot.com/2014/...a-sport-5.html aj vozdra :)
Sale ne radi odavno u P-komu
Ima i toga nažalost
Ne ja casti mi jutros na zoru nisam se popamio. Imam total i extra,tako da mi ne treba sport klub vala jer extra tv micem do kraja ljeta. :D
Send from the sea coast
Sale, je li se mozda pojavljivao problem da slika koci kad se udje na internet?
Znaci, cim otvorim browser na laptopu ili kad preko telefona udjem na internet slika pocne da sjecka svako malo...
Provjeri u opcijama na pirelli http://192.168.1.254 iptv/iptv da li si stavio connection on demand ili always
evo pola sata trazim i ne mogu to da nadjem dje se nalazi...
Oce li biti AXN Spin na ETV-u?
Kao dijete 80'ih, odrastao sam uz MTv i VH1, koji su bili vrhunski kanali sto se muzike tice. E sad, od kad je mtv dobio regionalnu varijantu, Adria, stvari su se promijenile, jer su poceli sve i svasta da pustaju..i ajd' ok, to je stvar ukusa sta ko voli da slusa...prosto im bilo, ali su i VH1, potonju oazu krstene muzike, napravili regionalnim i kad sam vidio da je, izmedju ostalog i garavi sokak tu nasao mjesto, ogadio mi se...sad ga i ne palim, posto svaki put naletim na domacu muziku, koje mi je pun Q vise :)
Pitanje za gospodu iz T-Com-a, postoji li nacin da se vrati stari VH1 i eventualno ubaci jos i vh1 classic ?
Još mjesec dana je u mojoj kući i ADIO...