-
Jel bilo skupljeg igraca a koji je manje pokazao od Kotija Klarka? Nekad cak sumnjam dal se lik i bavio kosarkom uopste nego nam uvalili nekog rodjaka njegovog sto lici na njega. Covjeka bi trebalo da placaju da ne igra a ne da ga pustaju na parket. Bitadzea skoluje iole jaci fizicki centar.
-
Kakvi su ovo invalidi.
Ovo ce biti isto 20+
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
-
Nevjerovatno, nemoguće da ne vide očigledno, više od 2 stranca na terenu i sve ode u q. Šehovića i Popovića na teren da se biju a ne ove plaćenike. Treba kidnapovati magarad u PG i za otkup tražiti pare od ugovora + kamatu.
-
-
Koliki je bonus ovome sto je dovodio ove igrace u Buducnost?
-
Procenat šuta ne zavisi u potpunosti od toga protiv koga igraš nego od treninga,talenta i malo sreće
Sent from my room
-
A ne nikako, isto ti je i preko ruke i kad si skroz sam. Neko čak voli sa centra stalno da šutira, samo da bi se kurčio.
-
Dzekson ne može da igra jer kocka u hilton po 30 40 hiljada....
-
110 iljada je dobio u dvije noći paklenik...
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
-
Dozvoljavaju da nas ponizavaju, majku ti ***** Jasmine, PUSTI NASE DA IGRAJU.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
-
U trećem ce bitj egal, sudije cr nas gurati da smk tu, takk da je realno 3 1...
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
-
Bez ijedne akcije dobre i bez ijedne dobre odbrane.
Sramno
-
Vratit na fabrička i igrat sa mornarom oko zgrade. Ovo je pakao.
-
Ne sumnjam da će Gašo reć da trebamo svi bit prezadovoljni što se finale igralo uopšte, i da je njihov cilj ispunjen. Ma jebo bi im svima majku majčinu, MRŠ BAGRO!!!
Zvijezdi sve čestitke.
-
Gordic, Barovic, Popovic, Nikolic i Sehovic da su igrali bez prava zamjene bolji bi bili dva puta. Ovo je zalosno kakav odnos imaju prema dresu i jos ih placas za njihovo setanje po terenu. Iskreno sam se nadao da je Koti Klark pred Cedevitu zavrsio svoj angazman u Buducnost a on ga cuvao da nas bolje kanali, jos u januaru sam govorio da Bitadzeu treba ispostaviti racun za skolovanje... a za Repesu nemam rijeci...
-
Navijanje je nenormalno. Njima su se noge okinule samo zbog atmosfere. Ovo je silovanje nocas.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
-
Ovim amerima otkaze nocas dat, pa da ce Sead i onaj mali od 15 godina igrat ostatak serije.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
-
Bokane mršni sve strance i pušti naše momke da se pošibaju sa njima kod nas kući pa ko što ponese!!! Najveći bi gospodin ispao kunem vi se!!!
-
Ovo nam je trebalo, kao kruna sezone. Jos da se zavrsi 3:0 i napokon da se mijenja ovo sve.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Dugo nije bila ovakva druzina na ovim prostorima..kao ova grupa igraca Buducnosti. Koliko samo njih ***** boli.
Lisa Barovica..tesko koga da dotice ovih 40razlike.
-
Ona bi se ekipa od prošle godine "klala" s ovom Zvijedom života mi.
Ovi su sramota.
Ovo im je nepošteno.
-
Misku treba jednu parolu srociti
-
Jel bila Repešina izjava, živo me interesuje šta je ona luzerčina rekla?
-
Jedno pitanje: Je li KK Buducnost ova pojacanja nabavila u Cungu ili preko Ali expresa?
-
Od početka sezone najveći kancer ove ekipe je Earl, a ne Coty Clark. Igrač za garbage time u NBA tank timovima i to je to, za ozbiljnu košarku apsolutno nije. Sve kod njega izgleda lijepo: i košarkaško znanje i solidne fizikalije, ali to je samo šminka, po onoj narodnoj spolja gladac, a iznutra jadac. Njegov basket IQ teži nuli, igra u napadu se zasniva na izolaciji, gdje najčešće uzima nerezonske šuteve, uz naravno niske procente, a bilo kakav flow u timskoj igri tim svojim soliranjem ubija. U odbrani čovjek ne postoji, niti se trudi, niti se čini da ga to mnogo tangira. Uvijek igrač manje na parketu. On je morao biti otpušten nakon mjesec dana i sve bi bilo drugačije. Sad nema svrhe ni pisati.
Uglavnom ovo je je jedna od najkukavičkijih, najbezmudatijih, najglupljih ekipa koje sam ikad gledao. O treneru neću da ne bih popio ban. Složio bih se da u Podgorici treba da igraju samo domaći igrači.