45min - od Bloka V do autobuske. ja ne znam kako neko nije izaša' iz auta i krenuo da bije ove klošare te voze kroz pg. pogotovo taksiste, koji žure pa upadaju ka kamikaze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
45min - od Bloka V do autobuske. ja ne znam kako neko nije izaša' iz auta i krenuo da bije ove klošare te voze kroz pg. pogotovo taksiste, koji žure pa upadaju ka kamikaze
Na semafore kod amfore na krivi crveno ne znaci nista
Na semafore kod djecije bolnice raskrsnica blokirana icto se svi trude da se sto vise pribiju kako bi blokiranje bilo uspjesnije
U kruzni kod atlasa rade 3 trake iako ne mozes izaci iz istog bez u jednu jer su svi parkirani
Na semafore kod toloske stijim na crveno, audi bez tablica se pope na trotoar obidje citavu kolonu i ba crveno nastavi prema marezi...itd itd... pakao... razmislja li iko kkave su posledice sopstvenog pknasanja u saobracaju?
Na tom pravcu sam po cijeli dan. Ludnica totalna. Vjeruj mi, samo bahato treba (nisam još uvijek počeo da primjenjujem ali postepeno uvodom) da se završi svoj posao. Bolje da se neko drugi nervira nego ti. Svakako je 80 posto bezobraznih.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Najjace danas, iz pravca Tolosa, kolona kilometar, razlog kurvini sinovi koji iz pravca hrama idu prema Atlas centru kroz “rano crveno”. Onda se blokiraju nasred raskrnice i nastaje paklić. Pa mater im ***** ruznu!
"Rano crveno" je vrlo precizno definisano kako u teoriji koju svako polaze prilikom vozackog tako i u ZOBS-u na osnovu kojeg se vrlo lako pisu kazne.
Al' nema volje pa smo svakim danom sve veci degenerici u voznji, pocevsi od onih koji bi trebali da kaznjavaju u prvom redu.
Sve ovo gore što napisaste sam juče prošla. Pakao. Od posla do kuće nemam semafora, gužvi baš nikad, za 5 min doma ali juče sam morala, uh.
Što laže extravaganca, špod hitno na pješački na kružnii mora semafor kao u Kotor i pod hitno maknuti parkirana auta i problem riješen. Pješal neće da sačeka drugog nego svak za sebe pa po 5 minuta nekad u špicu kolona pješaka. Je li toliki problem da se stavi semafor? I smije li na lružni za pješale da se stavi?
A što lažem [emoji1787][emoji1787]
Kao da ne znaš kako kucam :D "Što kaže extravaganca". Praštajjj hahahha
Ma znam, zezam se [emoji846]
kamere i samo kamere...200e za prolaz kroz crveno a za drugi prolaz oduzimanje vozačke na 3 mjeseca
Dovoljno je da co'ek stane i zamisli se dokle smo mi stigli kad nam je prolazak kroz crveno postao skoro pa normalan... lagano se nadje opravdanje poput "rano crveno", "nije nikog bilo" ili "bas sam zurio".
Kod nas se skoro iskljucivo zaustavlja i pisu kazne zbog prekoracenja brzine i par puta godisnje imas "akciju pojaseva" i jednom "akciju telefona" i to je to.
Totalno zastidje kompletne saobracajne policije i sistema koji odavno uopste ne funkcionise uprkos ogromnom povecanju kadrova i ulaganju miliona eura u opremu koja se uopste ne koristi.
Treba potpuna promjena i ljudi i mentaliteta da bi se rijesili ovi problemi ali ne vidim da se to moze desit' uskoro. Naprotiv, svaki dan ce bit' sve gore i sve nenormalnije stvari ce postajat' prihvatljive (da ne kazem normalne jer 'normalne' nikad bit' nece).
Samo udaranje po dzepu ima efekta, sve drugo je neefikasno. Uvesti da se odmah skida sa racuna kad te kamera evidentira i veliki porezi na druga i treca i sesta vozila pa onda da stanovnici vise kupuju hljeb i kolace a manje vozila. Ali tako se gube izbori jer se kaznjava kada nekome uzmes slobodu djelovanja, zbog cega je Crna Gora najslobodnija drzava na cijelom svijetu. A svi znamo da sloboda nema cijenu.
Samo on da trguje ribu. Nema veze što je blokirao cijelu ulicu i napravio kolonu do texnomaxa.
A pored besplatan parking...
https://i.postimg.cc/kGkpyzg4/20231229-115010.jpg
https://i.postimg.cc/DFMwmxC2/20231229-115038.jpg
I nagli pad broja glasača
Ljudi, jel vi stvarno mislite da će se to desiti, da se ljudi kažnjavaju, da će im dolaziti računi kući i tako to? Pa da je to tako i sad bi se pisale kazne. Svaka šuša i maruša ima nekog ko će da im tu kaznu poništi, iscijepa i sl. Ljudi su se strašno osilili i sve ide na silu i snagu. Pa jel bilo neđe skoro da je neko nekog ubio zbog problema u saobrćaju a poslije je bilo "a vala đe se ubiše zbog saobraćaja?". u Budvi sve auto do auta na ulicu, svi su na kafu "časkom", parking pored a sve skupa auta. I niko ih ne dira. Pa prva policija i auta pod pratnjom se parkiraju đe ne smiju i pale rotaciju da prođu gužvu pa poslije ugase. Ovo je sistemski problem i mora se tretirati tako. Krene se od vrha, da se puna podrška za kazne al onda na izbore trt.
Treba ili sve skroz kulirati ili biti bezobrazan i bahat. Ništa između.
Evo javise na vijesti haos od sqobracajne guzve kad ono sve prohodno :)))
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Jes, nema gužve kroz PG danas.
https://www.facebook.com/reel/897231...?s=yWDuG2&fs=e
Neće ni bit' u narednih par dana.
lol
Poslato preko goluba pismonoše
https://www.facebook.com/reel/374201...ibextid=qKMyX5
Nema veze sa ovim ni policija ni drzava, ovo je mentalitet.
i to dvojica, oduzimanje vozačke doživotno za ovo
To obično rade i kada izlaze sa kamionske ,na kružni prema tuzima. Dosta sam puta primjetio auta.
Sent from my Redmi Note 12 Pro 5G using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b725aa5e28.jpg
Meni se svaki dan po sto puta parkiraju. Razmisljam da ugradim potapajuci stub. Zao mi je da vandalisem auto, draze mi je kad ih blam bude
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro