Isti je sistem kao na tvojim fotkama, samo je ova posuda u sredini plastična. Ubaci se čaj unutra, sa vrelom vodom, odstoji 10tak minuta i onda izvadiš posudu.
Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka
Printable View
Isti je sistem kao na tvojim fotkama, samo je ova posuda u sredini plastična. Ubaci se čaj unutra, sa vrelom vodom, odstoji 10tak minuta i onda izvadiš posudu.
Teško da se ovdje može naći da valja. Ja sam kupio u DE i nedavno ga razbio. [emoji22] Svuda sam gledao i ništa sličnog kvaliteta još nisam našao
Tapatalk
Ne bih rekao da je sistem isti u svakom slucaju. Ako ubacis caj i vrlu vodu u tu manju posudu, koja je funkcija vece/glavne posude? Znaci iako je kapacitet cijelog cajnika 1.5l ti ustvari koristis samo tu manju posudu koja vjerovatno nije ni 300-400ml. [?]
Mozes i na PP da odgovoris da ne davimo sa ovim.. :)
Inace nisam ljubitelj plastike, posebno kad je u kontaktu sa vrelom vodom.
Posalji neki od modela pa se mozda i nadje neko ko salje za CG. Ja bi kod nas najprije uzeo jer znam da ne mali procenat takvih posiljki zavrsi u 100 komaTa. Dzabe oni zastite sa svih strana kad oni bacaju pakete iz frustracije i nezadovoljstva posla koji imaju... Gledali smo svi snimke kako se najcesce barata sa posiljkama tako da ne cudi sto nesto stakleno ne stigne u jednom komadu na krajnju destinaciju...
Mozda Tehnobar..
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Polih kafom lap top, ugasih ga izvadih bateriju i sve sto treba na brzinu. Dajte neki provjereni servis, sjutra da radi.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Oce li mi neko reci kako se zove ova emisija iz tv arhiva na rtcg 1 sad sto ide? Davno sam pitala, opet ne pogledah iz pocetka
@Montenegrino-CT
Sent from my iPhone using Tapatalk
Omladinski studio - Marko Kraljević super star. Prvih 27 minuta.
Žene čekaju. Ostatak emisije.
To, to, zene o svojim muzevima pomorcima [emoji2]
nije kolega to postavio nidje, pitah ga ja davno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Đe kod nas ima da se kupi ovakav stočić? https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d0071d4be5.jpg
u jysk (nadam se da sam pravilno napisao). ako ne naruci iz Ikea-e
U Jysk ih ima, prije mjesec dana je bar bilo...
Važi, blizu mi je, pogledaću! Hvala!
Ina li ko u Nk da prodaje na malo sperploce manjih dimenzija, ili neki slican materijal?
Otkad je dostava na Sportsdirect izašla na 34€? Vrijednost porudžbine 46.5, dostava 34 i još 5€ DHL kad je donese. Previše.
Imamo thread za online trgovinu (a cijena dostave je uslovljena tezinom i/ili gabaritom)...
Kao sto rekose imas ga u jysk.
30% imas popusta do 15.
Evo zvah JYSK, od 10e do 33e... Odlično, samo da ugrabim vremena da pođem do njih.
30 keka
Moze preporuka i kontakt telefon dobrog vodoinstalatera u Podgorici?