i zvanicno:
http://variety.com/2016/tv/news/stra...ix-1201840420/
fak jea!
Printable View
i zvanicno:
http://variety.com/2016/tv/news/stra...ix-1201840420/
fak jea!
TNO su radili po britanskoj Criminal Justice a u toj seriji ubijena devojka je ubodena samo jednom u srce. 22 uboda u americkoj verziji je trebalo da upucuje na zlocin iz strasti koji je izvrsio neko ko je devojku dobro znao. Odbrana je trebala najvise na tome da mu se zasniva a u seriji to mu na sudjenju nisu nijednom pomenuli sto je skroz nejasno jer oni sigurno imaju citav tim konsultanata za sve moguce oblasti. I kod Chandre kada ispituje svedoka treba da mu postavlja pitanja tako da ovaj prosto mora odgovoriti sa "da" ili "ne" sto je ona tuziteljka radila ali ova nije uopste a to su najosnovnije stvari, napravise bas teskog idiota od nje.
Pomenuli su...
Odlican zavrsetak The night Of. Taman ima materijala za drugu sezonu. Spor pocetak Orange is the new black... valjda ce bit bolja, ne bi da je odma batalim.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Get Down serija o pocecima hip hopa i fanka u Njujorku odlicna muzika i odlican prikaz Njujorka sedamdestih godina
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...JDjCsgmp_GA936
Valja li Daredevil sta ili bolje ovu 'The night of' da pocnem?
Jednu Darevila pa jednu The Night of. Iskreno, ljepse su mi pale dvije sezone Daredevila.
Ovu sezonu Mr.Robot svaka epizoda onako solidna, izgleda da samo gledaju da se zavrsi "BOOM", da kraj bude dobar i cekas sledecu... (Spoiler alert =>) Plus sto jednu cijelu epizodu nema Eliota i ona sva prica da je Eliot u zatvor nakon svega onoga sto mu se izdesavalo, realno nemoguce da se sve ono moglo desit u tvorza koliko god bio mastovit i lud ali dobro idemo do kraja da vidimo sto ce bit... Nakon 8 epizoda eto po meni bolja prva sezona...
Je li ispratio ko poslednju sezonu House of Cards? Cini mi se najbolja sezona do sada, ne racunajuci prvih par epizoda bez prakticno ikakvih desavanja.
Stranger Things, počeh prije 3 sata, nema prekida dok se cijela sezona ne pogleda... Netflix izbacuje baš dobre stvari u zadnje vrijeme...
Mislio sam prvo da preskocim Stranger Things ali posto uglavnom hvale seriju na kraju ogledao sve za danas. Serija kao serija drzi paznju, gledljiva je inace ne bi sve odgledao u cugu ali me nije sad nesto ne znam se kako raspametila jer je sve to vec vise puta vidjeno. ST je zapravo kolaz raznih tema, uglavnom iz 80-ih sa gomilom referenci na tadasnje filmove i muziku. Uzeli su vise puta obradjivane teme koje provereno imaju dobru prodju kod publike, sve to reciklirali i spojili u jedno i u tako novom-starom obliku opet stvorili uspesan proizvod. Cak su i likovi takvi, uglavnom se ponasaju na vec vidjen nacin, negde cak mislim da su ih namerno karikirali i uglavnom su ili jedna ili druga krajnost. Ne kazem da je losa serija ali nemas osecaj da je ista u njoj autenticno a i samu pricu su mogli da zavrse u ovih 8 epizoda, mada gledacu drugu sezonu svakako.
Dobro je narcos nastavila
Narcos odlican, bice i treca... aj dobro, al ja bi je zavrsio sa drugom sezonom. :D
Potvrdjene jos dve sezone Narcosa, jasno je ko ce sada biti glavni negativac
https://www.youtube.com/watch?v=1mgXpnfw6Wk
Samo ne znam hoce li i ovog razvuci kroz dve sezone kao sto su Pabla. Escobar je ipak bio mnogo zvucnije ime a i kompleksniji lik zbog porodicne strane njegove licnosti. Ovaj sto vodi Cali kartel mnogo vise deluje kao sporedni negativac koji bas i nece previse drzati paznju ljudima. Mozda su se mogli dotaci i meksickih narko kartela ili ce njih obraditi ako im Netflix da jos sezona.
gledam Burn Notice, all over again :D Majkl rules :D
Burn raspali notice koliko zivota bacih na to ****** raspalo i batalih posle zilion epizoda isto kao i how i met your mother
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Eo gledam uveliko. Dobar ali me nervira inconsistent acting D'Onofrija. Previše mu se lomi glas za takvog lika, zbuni se dok prica s onom curkom. Čas je životinja, čas kmeči... Počeću da ga premotavam.
...sad bi ti bajkeri s foruma rekli - A svi smo mi (muškarci) takvi.
Nego, gleda li ko "Brusko" da mi kaže kako se završava?
I šta će ono "5-0" u "Hawaii 5-0"?
pOlice...