Svaka im čast. Janović MVP Šampionata...
Meni se dopao jako Stupar...
Printable View
Svaka im čast. Janović MVP Šampionata...
Meni se dopao jako Stupar...
Svaka cast, pratih rezultat koliko sam mogao na, 8-10 sam mislio da je to to ali ipak poravnaše, bravo!
Tj. 4-6 pardon, znam da smo 2 gola gubili na sredini poslednje četvrtine.
https://www.vijesti.me/sport/vaterpo...sta-buducnosti
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c405f5c9b0.jpg
Napunimo tribine,to je najmanje što možemo
Noćas bi bilo dobro pružiti podršku momcima koji će prvi put u istoriji predstavljati PG u zvaničnoj seniorskoj vaterpolo utakmici igranoj u Podgorici
Zatvoreni bazen kod SC Morača.
19h
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
https://www.vijesti.me/v/730532?utm_..._share_counter
Nisam previse upucen u vaterpolo, je li ovaj Milic bio vaterpolista ili je neki politicki kandidat[emoji3] za Uskokovica znam.
Koga bi uvazeni kolega Cattaro radje vidio na celu saveza ?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bio vaterpolista dok je mladji bio, mislim da nije nastupao za prvi tim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajkule dobile četvrtog selektora, i to veliko trenersko ime: Dejan Savić predvodi Crnu Goru
https://www.vijesti.me/sport/vaterpo...vodi-crnu-goru
Aaa, odlično!!! :bravo:
Ozbiljna glava. Ako ništa drugo, bar će im usaditi pobjednički mentalitet.
Sent using Tapatalk
Dinart, Savić. jel moguće ovo u naš prsli sport?
Zidan je slobodan, samo kazem...
Slavoljub Muslin
njega treba probat ako vec forsiramo domace govorno podrucje
Muslin i/ili Slaviša Jokanović. al to su ljudi koji imaju karakter i ne dozvoljavaju baš da im se priča kako i što.
Ne bi oni radili za te pare
Posle metiljavog Gojkovica dovedes masinu od Savica. Nestvarno kakva dva covjeka na klupi rukometne i vaterpolo reprezentacije. Ali tu ne treba stati, kosarkaska i fudbalska moraju da dobiju top trenera napokon.
Srećno.
Boga mi ovo je krenulo od rukometa [emoji3][emoji3] idemo dalje na fuzbal akoabogda [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
E dabogda Savic nagomilao medalja sa nasom ekipom u inat Gojkovicu nesposobnom.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Nije moglo bolje sto se vaterpola tice.
Samo da navijacima sad ne smeta ekavica...
Ajde sa srecom
Ako ima neko u Pg a zelja mu je da igra ponekad termin vaterpola neka se javi, ima nas grupa od 20ak gdje smo zakupili bazen. Uslov je da nije profesionalac, vecina nas je 30+ i nije se bavila profesionalno vaterpolom
E svaka vam cast [emoji122][emoji122][emoji122]
Sa vjerom da našu reprezentaciju može da vodi do dobrih rezultata, Dejan Savić predstavljen je danas kao novi selektor Crne Gore.
Trofejni stručnjak potpisao je četvorogodišnji ugovor, a nacionalni tim preuzeće nakon odlaska Vladimira Gojkovića.
“U prvom obraćanju iskazao sam emocije i to da mi je čast što sam selektor Crne Gore. Dolazim ovdje nakon izuzetnih trenera, kojima crnogorski vaterpolo može da se ponosi. To nosi veliku odgovornost. Moramo da učinimo da crnogorski vaterpolo opet bude vidjljiv u Evropi. Ovdje nisam samo zbog rezultata. Mašina za stvaranje igrača se nije pokvarila, ja sam došao da pronađem način kako da je upalim i vozim”, u svom stilu je kazao Savić.
Dobro poznaje našu reprezentaciju, a godinama unazad je kao selektor Srbije vodio velike bitke u bazenu sa “ajkulama”.
“Crna Gora je uvijek bila neugodna, sličan je mentalitet i karakter. Psihološki momenat je takav da moramo da ga popravimo. Crna Gora može i mora da bude u vrhu svjetskog vaterpola. Sa respektom moraće svi da pristupe meču sa nama”, objasnio je Savić.
Razgovarao je sa dosadašnjim selektorom Crne Gore Vladimirom Gojkovićem, inače njegovim velikim prijateljem.
“Konsultovao sam se sa Gojkovićem i zvao sam svakog trenera koji trenira crnogorske igrače. Htio sam da vidim kakvo je njihovo stanje. Nije me sramota da pitam, sujeta u našem poslu ne smije da bude zastupljena”, poručio je Dejan Savić.
Novi selektor će na klupi “ajkula” debitovati od 6. do 12. januara na turniru Svjetskog kupa u Rumuniji.
Piše se pobjeda.Ok.
Kako loša režija prenosa,da ne rečem amaterski.
Koja su to nova pravila koja nekoliko puta spomenu koment. a i Savić?
Dejo brat! :D
https://www.instagram.com/stories/ra...U2c2YxdXF5NA==
Sad vidim da smo vodili 14-6 i da jedva dobismo 16-15, mogu mislit kako je Savic popizdio :)
[QUOTE=Ben Dover;6132232]Ja sam skontao skraceno plivaliste, 15 sekundi drugi napad...
Odavde -------->
Dovde
Ja bi potpuno izbačio drugi napad.
@outline ako što nisu naši,a i većina svjetskih,vaterpolista to je "nadobudni šminkeri".Ne zato što su pravilno odgajani,vaspitavani,trenirani...nego što su pare koje primaju nedovoljne da i pomisle da probaju da budu šminkeri,a još manje nadobudni.
Da mogu potcijenit protivnika u sportskom smislu-mogu,ali nadobudni šminkeri...nemooojmo
Taman sam posao da zavrsim neke obaveze na racunaru,al tv ostao upaljen.
Morace i te kako savic da se pozabavi ovim padanjem na zadnjom cetvrtini +8 razlikom je nesto sto u proslosti se desavalo.
Imace Savic pune ruke posla.
Svidja mi se taj aut,Gojkovic je rijetko kada imao ovakve izlive prema igracima.
Mora ostro
Međunarodna organizacija vodenih sportova usvojila je velike promene pravila, koje su stupile na snagu već 9. novembra 2024. za sva takmičenja koja su u njenoj organizaciji, među kojima su i Svetsko prvenstvo, Svetski Kup i Olimpijske igre.
Prvobitni plan bio je da se nova pravila testiraju prilikom odigravanja Svetskog Kupa, ali je Međunarodna organizacija iznenada donela odluku da usvoji pravila po ubrzanom postupku – bez testiranja, što nije naišlo na sjajne reakcije u vaterpolo svetu.
Podsetimo na najvažnije promene:
– Dužina terena se skraćuje sa 30 na 25 metara;
– Dužina prvog napada se skraćuje sa 30 na 25 sekundi (kod žena ostaje 30 sekundi), drugi napad se skraćuje sa 20 na 15 sekundi;
– Vreme napada sa igračem više se skraćuje sa 20 na 15 sekundi;
– Broj igrača se povećava sa 13 na 14. Ako tim ima samo jednog golmana onda u sastavu može da bude samo 12 igrača. Postoji mogućnost da ekipa igra sa sedam igrača u polju;
– Trener može da traži čelendž u sledećim situacijama: da li je gol postignut ili nije, oko dosuđivanja peterca, oko brutalnog prekršaja, oko šuta nakon isteka vremena, oko problema sa elektronikom. Ako je zahtev opravdan trener ima pravo na još jedan zahtev;
– Sudije mogu da traže proveru u identičnim slučajevima plus oko prevremenog ulaska u igru kaženjenog igrača ili presporog izlaženja iz igre isključenog igrača
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako je krenulo sa skracivanjem plivalista, moci ce se vaterpolo u kadu igrat.
Kakva zvijer ovaj Ćetković...
Odavde -------->
Dovde <---------
Nadam se da ce se Cataro javiti ,da cujemo njegovo misljenje .
Posle 13-12 ,su podigli dobro odigrali,mada Fra nije repka koja nam u proslosti pravila vece probleme.
Protiv Usa cemo vidjeti dje smo sjutra
@miovrag
Nije da se nijesmo mučili sa njima.
Prošle godine na evropskom u grupi smo ih dobili tek nakon peteraca , 2022-e ih jedva dobili u regularnom dijelu svjetske lige 11-10 , pa nas oni natamburali par mjeseci kasnije u završnoj fazi 12-9.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ode metiljavi, sad će i rezultati doć. Padoše i Ameri
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Trebao nam je jedan ovakav mudonja kao Savic sto je. Kako se manekeni odma dovedose u red.
Jos jedna lijepa vijest
VPSCG: Superfinale Svjetskog kupa u Kotoru i Budvi
https://www.vijesti.me/sport/vaterpo...kotoru-i-budvi
Evo...ne znam.
Pravićemo Gośu od blata,kako je krenulo.
No,stručnjaci vele da samo nismo imali politički neutralnog,od igračâ fizički jačeg i verbalno primitivnog selektora.Sve ostalo jesmo.
Da se razumijemo,ako je ko za promjene čak i kad sve dobro ide a ne kao našoj vaterpolo repki što nije išlo,to sam ja,ali,očigledno nije samo do selektora bilo.Možda samo imamo nerealna očekivanja.
U svakom slučaju,legendi Saviću,puno sreće u daljem radu.Trebače mu.
Kako dobro odigrase drugu cetvrtinu