ovo je za tvorza
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Printable View
Ne znam jel pravo mjesto,ali moram podijelit sa vama.
Ispred (komicno) klinickog krenuh da predjem ulicu na pjesacki i vidim ja auto od semafora da ide brze,ali ono laganicaa ja vec drugi korak i on treba sa 60 da spusti samo na 30-40 i ja vec prodjoh.E kad sam ja skontao da je to to i da sam gotov (racunam vec,klinicki je tu ,izvadio sam knjizicu) Ja krecem unazad i lik valjda u istoj toj sekundi digao jbn pogled sa telefona i koci i motaa lijevo da me izbjegne,a ja isto unazad na njegovu lijevo i toliko je blizu bilo da me bukvalno dotakao branikom.Zena neka se dere"Sine Bog te spasio nocas,moj sinee na sred pjesackog te zamalo ubi "
Bio sam blokirao malo pa u toj sek kretenu nisam uzeo tel i slomio mu ga u 100komada nego ga iznapusavah i rekoh da mi se gubi sa oci.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Evo se neko isprevrćao kod planeta. Vozilo na ulicu...
Taksista kriv 1000%.
Ja procitah nedje da je zena sa 3 male djece preticala kolonu i zabila se u taksi...
Kriv polo kros, zena sa troje djece za volanom. Treba to jebat
eto su je jebali bar 3 puta pa ne pomaze :)
možda ima i blizance, treba i to uzet u obzir
Možda im i nije upalilo iz prvog puta tako da i to treba imat na umu
A mozda su je orali ka Kraljevic Marko puteve, dok nine zanijela, pa tako tri puta...
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
kako ovo izvedoše?
Presla je u drugu traku i kako je golf krenuo da je izbjegne skrene u njenu al u tom momentu se ona vrati u svoju i eto ga udes. Inace jos polo stoji na trotoaru, ne znam sto ga ne micu.
trkali se ko ce prvi do ograde
E taj je letio, bukvalno.
Nije preticao, uopste.
Dobro je stari Passat izdržao.
Evo sad cekam kolonu i rekoh mora da je udes...kolona je ogromna.
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока