Ispratio sam to sto je bilo, kacili su na forumu linkove do medija. Pitanje je bilo zbog cega inspekcija nije nista uradila? Jer su zarobljene. Zarobljene od strane koga?
Printable View
Pa od koga sem od DPS a, od koga mogu biti drugo. Nijesam ih ja zarabio, ja to pricam malo duze ali ako se to ne kaze odje nije se desilo.
Od kad ja pricam odje o partijskom zaposljavanju od strane DPSa pa su to onda iskopirali ovi u Budvu i Kotoru tada.
Ovdje sam govorio da se vlast u Kotoru i Budvi ne razlikuje od DPS vlasti, sta ste odje radili. Skakali da SAM DPSovac jer kritikujem tu vlast, jel tako bilo????
Ako kazem da neko radi isto sto i DPS jel to znaci da DPS to dobro radio ili lose??? A sad svi vidimo da oko toga partijskog zaposljavanja sam bio u pravu i tada, da su samo prekopirali sistem DPSa. Jesam time DPSovac???
Ako se kritikuje nova vlast sto zataskava slucaj sa onim vozilo, radi isto sto i DPS jel to idemo naprijed ili stagniramo??? Treba li to precutati, ako precutimo nije se desilo, dje je Kandic sada???
Ako su zaposlili 500 partijskih aktivista u EPCG, jel to vama normalno??
Evo ja u Tivat znam da su zaposlili jednog zvonara iz crkve, ako imas dje raspitaj se u Nk. Jel to normalno
Ocemo li o NP da govorimo, ili da se pravimo mrtvi.
Meni licno nije dovoljno da ne kradu, jer to se valjda podrazumjeva to nije normalno sem kod nas. Ako ce ova vlada da radi isto sto i DPS a jedino nece krasti meni nije dovoljno, jer se tako sistem ne mjenja.
Opet mi placamo, Kandica, Radulovice obezbjedjenje po Beogradu itd nijesmo otisli mnogo naprijed a mogli smo
Za ovo podebljano nisi u pravu. Govorio sam da si clan/simpatizer SDP-a (kosa crta ne znaci "i"), i dalje stojim ka tome. I to nema veze sa tvojim kritikama ka vlasti Budve i Kotora, koje, usput, nisam nikada ni komentarisao.
Naravno da ima partijskog zaposaljvanja. Osoba koja kaze da u ovoj zemlji nikada nece biti partijskog zaposljavanja zivi u zabludi. I to velikoj zabludi. Naravno da to nije normalno. Naravno da tako ne treba. Mala smo sredina, finansijki pri dnu, ekonomija nam ne postoji. Ovo su sve razlozi zbog cega postoji partijsko zaposljavanje. Da se privatni sektor osposobi na regularan nacin, da se plate u privatnom sektoru znacajno razlikuju kao u drzavnom. U stvari i sada se razlikuju znacajno - obzirom da privatnici vecinom osiguravaju na minimalac ili nekoj pribliznijojs sumi - slobodno se moze reci da drzavni posao donosi vecu platu i u zavisnosti od radnog mjesta veoma malu/nimalu odgovornost.
Rijesi privatni sektor - vece plate, bolji uslovi i rijesices i dostinu partijskih zaposljavanja, bar kad su u pitanju drzavne firme. Zbog cega to do sada nije rijeseno pitacemo novu vlast, jel tako?
Ne znam je li meni upuceno pa cu redom.Quote:
Originally Posted by lepetanac
1. Kritikuj novu vlast, ne znam jesi li primjetio ali to rade na ovom forumu svi. Sto nije bio slucaj ranije. +1 za osvjescene forumase.
2. Kandic ce nadam se biti kaznjen propisno. Idealan za napraviti primjer sta smije a sta ne smije da se radi. Saucesnika kazniti takodje.
3. Partijsko zaposljavanje - malo iznad.
4. I kod mene na poslu radi jedan popa, SPC, zaposlio ga DPS. Doduse, ima 7. stepen i van bogoslovije. Ako pokusavas da mi dokazes da se popovi zaposljavaju, potrudi se malo bolje.
5. NP? Nemam pojma sta ti je sad NP, napisi pa ces dobiti odgovor. Necu se praviti mrtav. Obecavam.
6. I sitgosmo na kraju do - ne kradu. Bolje receno, nisu uhvaceni da kradu, kako nam Medo najavljuje. Naravno da nije dovoljno da ne kradu - ali je bitan preduslov za bilo kakvu zdravu pricu. Sa SDPSD + manjinama to nikada nisi imao. Koliko ce izdrzati pokazace tenderi i poslovi a ako ne bude islo vidjeti kako i sto ce biti poslije izbora u PG, u stvari nekih pola godine kasnije, dok DPS clanovi ne izvrse transfer ka Demokratama -eto prilike da se forumasi koji zale za proslom vlascu makar malo slave, jer bice izbora.
Zbog cega nismo otisli naprijed? Da glasacima nije bio bitniji licni interes od interesa svih nas danas bi i DPS i DF bili opozicija. Zato nismo otisli naprijed.
ajde da pokusam redom
ovo oko SDPa nikad ih u zivotu ih nisam glasao , mozda su mi programski najblizi ali njima nikad glas ne bi dao bar do sada nisam. zato sam upotrijebio mnozinu kod tog boldovanog , jer nisam mislio direktno na tebe.
ja se jezim od partijskog zaposljavanja, ja sam gledao odje dje ljudi idu da rade za 350 tj ne rade nista i samo su zato tu jer mogu da prime 350e ili 500 sve jedno i da ne rade nista a kod privatnika npr 700 ali bi morali da rade tih 8 sati.
ja sam cuo da su 500 ljudi zaposlili u Elektro P od kad je novo rukovodstvo iste doslo, i to sve po partijskoj liniji onda mi dodje neko odje i kaze to je normalno. za moja shvatanja nije niti ce ikada biti.
1. ne kritikuju odje novu vlast svi, vecina se trudi da svaku kritiku koja dodje se relavitizuje, ili pocne sa recenicom dje si bio prije 30 tog ili sl. ili pocne napadima a dje je GVozdo,Ivanovic sta je radio DPS itd.
po meni ako neko nesto lose radi NE MOZE biti opravdanje i DPS je tako radio , i tacka.
2. Kandic ce biti kaznjen jer se dokazalo da je vozio, problem je jer su pokusali to zataskati. prvo Ministar s recenicom sta je to dva tri piva, pa nije siguran da je vozio. onda premijer dje optuzuje drugu porodicu da suruje sa policijom i da on ima saznanja da on nije vozio , pa im ga DPS tuzilastvo uvali. sad se postavlja pitanje kad tuzilastvo bude njihovo a oce bili sve to ovako bilo , ako su tako krenuli??? ne kazem da hoce ali sto bi rekli osnovano se sumnja. i opet dje je Kandic sada i zaasto jos radi u toj vladi?????
3 sve receno i slzem se sa tobom
4. oko popova i vlade kad god hoces pijemo kafu , necu o tome odje svakako. primjer ti je par njih noovozaposlenih u EP , jedan je zvonar bio i ovo mu je prvi posao .
5. Nacionalni Parkovi, nepotrebna prica
6. ja nisam rekoa da nisu uhvaceni , nego bas da ne kradu niti ocekujem to od njih. zar stvarno treba da poslije DPS dodju novi koji ce isto tako da kradu, pa trebali bi svi koletivno da se lisimo zivota makar u CG. treba li mjesto Bana da dodje neki Krivijev kum??
a sta je najgore ako daju Dfu malo vlasti tako ce i biti, pokazuju to eoma dobro sa Batom.
e sad odje vise nemas sa kim poodavno normalno progovoriti razmjeniti misljenja jer odmah ide coporativni napad da si SDPS ovac da si ovo da si ono i to bez argumenata. primjer Hell dje me napadao da sam branio DPS ja kad sam mu napisao da nadje jedan post dje ja podrzavam ovo sto je DPS radio da cu da odem odavde ako ne nadje da on ode pa je pobjegao.
zato i ne treba ozbiljno pisati nego samo trolovati i zajebavati pa nek banuju, jer obiljne razmjene misljenja nema. samo uvrede u vecii slucajeva i to coporativno.
da zavrsim sa ovom recenicom
valja li ova vlada valja ku... ali da nam je potrebna jeste. ima tu par finih rjesenja u njoj , najslabija karika je Premijer .
e sad ko je kriv sto su likovi kao Braticka tu dje jesu, jedino DPS ovci niko vise svojom visedeceniskom poharom i sto su svaku iole gradjansku procrnogorsku opoziciju u startu demolirali, potkupili tj rasturili.
https://m.cdm.me/hronika/zvanican-na...dic-bio-pijan/
Kad smo kod Kandica ovaj jos radi pri vladi, ali sto bi skoj rekao, sacekamo zvanicnu istragu svako je nevin dok se ne dokaze krivica, samo DPsovci su krivi u startu.
Opet ti projektuješ DPS iskustva i fobije na slučaj Kandić. Ni u jednoj tački niko nije vršio pritisak ni na policiju ni na tužilaštvo da se nešto promijeni u istrazi. To je razlika u odnosu na DPS sistem. I to ne mala već nebo i zemlja razlika. Svaka faza procesa je prošla kako treba, od istrage, preko disciplinskog postupka, saopštavanja činjenica itd. To ko je šta pričao u javnosti o tome, jesu li novinari vukli za rukav da se komentariše prije kraja istrage, pa ljudi prepričavali šta im je Kandić rekao - to sa prikrivanjem veze nema.
Prikrivanje je kad institucije ne funkcionišu. Recimo, kad istraga zaključi da se djevojčica bacila glavačke na ministrovu limuzinu - i to je zvanična verzija. Prikrivanje nije kad neko priča šta on misli šta se desilo. Na to svako ima pravo, sve dok ne utiče na istragu. Je li bilo takvih uticaja? Ne, to čak ni osviješćeni Raško Konjević ne tvrdi. Kandić se procesira u punoj mjeri zakona i tako i treba da bude.
Katnić bivši sluga režima se obezbijedio akcijama svih velikih firmi CG , pa ga na kraju uhljebiše u Volvox da tamo pokazuje znanje iz ekonomije dajući otkaz radnicima , kako im ne bi davao rješenje za stalno. Tipične DPS patriote koje vode računa o sebi...
Nemam pojma. Znam da je pokrenut disciplinski postupak protiv njega i da je objavljeno da je bio pijan i lažno svjedočio.
Šarmantno si nestrpljiv za nekog kome nije smetalo da kažnjavanje Koverte čeka godinama ili Telekoma decenijama :D
Drago mi je što si osvježio. Dobrodošao nam!
Vele da je ćerka Kenana Hrapovića pravila žurku neđe na CG primorju, bahato po navici...baš je osvježilo. Osvježiće onda kada takvi dobiju što zaslužuju...
Ko kaze da nije smetalo, to si zakljucio kako. Nisam se tebi ispovjedio.
Osvjezilo vidim, evo je par mjeseci u procesu. A standardno kao sto pricam, a dje si bio 30tog dje je koverta, dje je Telekom .
Druze evo ima se sva vlast sada pa lagano redom, od Gvozda do Ivanovica sa sve Batom.
A Kandic je trebao da odgovara u ponedeljak a ne poslije par mjeseci.
Ajmo o tome malo hoces, zasto se vodi disciplinska protiv njega znas li????
Ja oprastam ii cerci Kenana Hrapovica i cerkama Zdravka Krivokapica. I jos bih im dao
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
ja isto mislim da je Bato Carević u pravu. treba vrnuti ovo Karađorđevićima
Тapatalk
E, vidim, dugo ti je da čekaš par mjeseci za Kandića, ali ti je Koverta bila taman pola decenije :D
Slušaj, prijatelju, to tvoje kukanje da ti smeta podsjećanje "gdje si bio do 30. avgusta" mene nimalo ne pogađa. To što se ti nerviraš i volio bih da te ne pitam to mi ne znači ama baš ništa. Imaš pravo da promijeniš mišljenje, imaš pravo da prelomiš u glavi, imaš pravo da osvježiš i da tražiš da se učesnici u saobraćajnoj nezgodi šalju u zatvor za 48 sati.
A ja imam pravo da te pitam - kako ti nije smetala Koverta i Limenka? Zašto se živ nisi čuo dotada? Gdje si bio kad su ti sugrađane i sveštenike prebijali po ulicama? Ispod kojeg jorgana si drijemao dok su ljude vukli u zatvor zbog "prdnjavo ljudska"?
Drugim riječima - gdje si bio prije 30. avgusta?
Ako je po zakonu treba im vratiti. Ako nije po zakonu ne treba. To što su Karađorđevići ne bi smjelo da utiče ni na koji način.
Nažalost, mi smo još stisnuti između dvije grupe nacionalista - obije traže da za Karađorđeviće zakoni ne važe. Jedni bi da im se ne da imovina i ako je pravno njihova, drugi bi da im se da i ako nemaju pravo na nju.
koji to zakon ove države kaže da se treba vrnut državno Karađorđevićima? možda je to onaj zakon koji je Batu donio pola miliona zemljišta tvog, mog i ostalih građana ove države
Тapatalk
Veli li ovo Pipun da će, ako ne budu mogli da sastave novu hipotetički vladu, prelaznu vladu činiti svi konstituenti Skupštine?
I njima 'mrski' dRps isto? Šta bi sa 'nikad sa dRps-om'?
Da, ova zemlja nema prečih problema od premijerevog nečestitanja na tnjiteru.
I da, važnost 13-o julskog praznika za prosječnog stanovnika CG se mjeri po količini kuknjave za tim je li Premijer ili PredCednik isti čestitao.
Šou.
Pa kako si mislio to onda da se odradi u ovom slucaju?
Crna Gora da vrati Komunistickoj partiji?
Oni onda dalje Karadjordjevicima jel?
Oni Petrovicima jer su ga od njih oduzeli
Petrovici vracu kome? Pastrovicima ili Austrougarima?
I glavno pitanje dje je kraj? I jesu li i u cijeloj kraljevini SHS im vratili imovinu i zasto ne?
Bato je kreten.
Mene više brine što rođena sestra predsjednika države Mila Đukanovića zastupa tu bagru u sporu protiv države Crne Gore.
Na tom primjeru se najbolje vidi koliko je toj porodici stalo do interesa Crne Gore i kolike su "patriote".
Greote nema para, pa da završi Miločer Karađorđevićima pa da čupne nešto. PIH!!!!!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk