mislis da se opet registrujem tj. uclanim preko extra tv aplikacije?
Printable View
mislis da se opet registrujem tj. uclanim preko extra tv aplikacije?
yeah :)
uradjeno. danke
TV Boka uskoro na Extra tv
Fight Sports od utorka na Extra TV-u.
http://www.fightsports.tv/EN/
Divno.Malo fajta nam je falilo.
u koji paket?
narednih mjesec u osnovnom, posle u areni.
takodje startuje i jos nekoliko pink kanala: comedy, horror i pinkpedia.
Konačno je startovala i TvTeka. Korisna funkcija, jedino što mi na prvi pogled izgleda malo komplikovano ulaziti preko videoteke. Na Infofestu je najavljeno da će pored ulaska preko videoteke moći da se uđe u željenu emisiju i listanjem programske šeme unazad, što mi se čni da ne funkcioniše ili bar ja to nisam još provalio kako prilikom prvog testiranja.
Ubaceni sledeci kanali Fight cahnnel, pink horor, pink comedy, pin music 5, pink pedia restartujte resiver
Nema sanse da je Fight Channel, Fight Sports je. Nelokalizovani kanal kojeg su Telekom Srbija i Mtel u BiH odavno ubacili. Fight Channel je hrvatski borilacki kanal sa mnogo ekskluziva i za koji ekskluzivu ima SBB mimo Hrvatske.
Greska, fight sport
Đe je u meniju ta TVTeka?
Videoteka - Tvteka
Pa to je to, 10 kategorija po redu je TvTeka.
Ima dosta pritiskanja dok se dođe do tvteke, željenog kanala i željene emisije, ali tamo je grupisano sve što je emitovano na određenom programu u prethodnih 48 sati. Nisam još tačno utvrdio ažurnost ubacivanja materijala u tvteku, npr. preksinoć sam mogao pogledati emisiju emitovanu prije nekih sat-dva, a sinoć oko ponoći još uvijek nisam mogao pogledati ništa što je emitovano nakon 18h.
Zar nije lakse kroz EPG (strelice ili guide dugme na daljinskom)?
Mislim da se to meni nije još instaliralo. Nema tvteke u ovoj novoj verziji videoteke, u prijašnjoj je bilo. Kroz epg kad idem unazad, nudi samo da snimi epizodu ili seriju. Odradio sam ono - Restartuj sistem - ali ništa.
Tvteka je više puta mijenjala svoju poziciju i izgled, i to još dok nije uopšte ni bila puštena u pogon. Čak je nedavno jedno vrijeme bila i iščezla, ali sad se opet pojavila kad je profunkcionisala. Malo je zabačena, nalazi se među ostalim kategorijama i kad se uđe u njih treba ići ka dolje, nalazi se deseta po redu (odmah iznad uputstava)... Kad se do neke već emitovane emisije dođe kroz EPG pomoću strijelica unazad, tu nema opcije za gledanje već samo za snimanje (iako ni to ne funkcioniše). Ista je situacija i sa pokušajem preko dugmeta guide.
imam jedan problem sa risiverom od extra tv cisco, kad ga ugasim naredno ukljucivanje risiver se resetuje,kad ga ugasim gubi se sve za displeja,sta je u pitanju pre nego zovnem ove strucnjake na 1500
risiver :D