oma li ovih risivera cekma nedelju dana na dodatni?
Printable View
oma li ovih risivera cekma nedelju dana na dodatni?
Kako mogu obrisati sve snimljene emisije odjednom?
ma ja imam taj eksta tv i bas je ekstra:eagerness:
Iskljucis STB - pozadi na 0/1... Onda ukljucis i cim power dugme bude narandzasto pritisni OK+strelica dolje +power dugme i drzi ih par sekundi - dok REC ne pocne da blinka ili napise BRISANJE/ERASE. Ako nastavi sa pokretanjem ponovi postupak. To je formatiranje diska moraces da sacekas 10-15 min da ponovo skine software i izgubices sve snimljene emisije
emitovanje na ovom televizoru je prekinuto kako bi se omogucilo gledanje ili snimanje na drugom televizoru u vasoj kuci
NEMAM DRUGI TELEVIZOR !!!!!!!! aman
Ali si zakazao snimanje na dva kanala, a hoces da gledas neki treci...
ma zena je pustila neki snimak i kad je zavrsio pojavilo se to. ma bzv. moguce je sve
Vidim da Deutsche Telekom ima aplikaciju za iPhone s kojom mozete da upravljate STB-om preko WLAN mreze. Kako je ista platforma u pitanju mozemo li mi nesto slicno ocekivati
Sport klub uskoro ? Ne? :) moram vas smarat,dako ga ubacite vise izgorelo...
Sjutra startuje sk jer su iz telekoma rijesili da udovolje vasim zahtjevima. Kazu nema smisla, momci svaki dan po x puta pitaju za sk pa ajde da ih iznenadimo pred novu. Sk ce ici i u hd varijanti. Odbrojavanje je pocelo.
Nevjerovatno. Na svakoj strani ljudi po 2-3 puta pitaju za sport klub.
Kad su vec tema SK kanali, cujem da ce nam ih pustit za praznike samo...
da za prvo aprilske praznike.:D:D:D
Kad ce se na CT rijesiti ova zbrka sa telefonskim brojevima? Extra TV ne radi vec 24h.
Jesu li u planu ubacivanja dva hercegnovska kanala, Novi Tv koji već radi i Tv Boka koji počinje sa programom 16.12.?
Kakac crni Novi tv. Bruka sta se sve zove televizija.
Je li neko dobio ovu TV Boku? Ja ne ni poslije restartovanja risivera.
odlucih se da kupim tv na rate (roditeljima) i podjem ja u tehnomax izaberem tv i da potpisem ugovor u telekom kad mi zena veli - e sad morate i anex ugovora da potpisete a to znaci da se obavezujete da koristite ovaj trenutni paket (extra trio flat 5) jos 24 mjeseca. kako mucki majku im u majku. no morao sma d auzmem tv jer je mojiam bila frka (crkao stari) pa ajde...popizdjeh.
i dolazim doma i ocu da razmijenim dukate za neku nagradu kad vidim trt milojko - poslije vise od 2 godine clanstva u ritma klubu dukata 0 - kaze mi dobrodosli u ritma klub , da se uclative pritisnite ovdje. naravno, vec pola sata su svi operateri zauzeti. popzdjeh.
Ne brini, nisu propali, samo se moras preregistrovati... Ako ne dobijes 1500, ja cu ti to sjutra zavrsiti. PM me ;)