Moda je da se strijepi, da se krotko bude, da se na terasi osjećaš kao na kineskim staklenim mostovima, da preko stakla telefoniraš, da se preko stakla čujemo, vidimo, dopisujemo...
Printable View
Moda je da se strijepi, da se krotko bude, da se na terasi osjećaš kao na kineskim staklenim mostovima, da preko stakla telefoniraš, da se preko stakla čujemo, vidimo, dopisujemo...
rasplaka me odri...
Fali mi Maja.. da se nasmijem ko čovek.. njenim doskočicama.
Pljuje Cecu, jer je povezana s mafijom, kao pevaljka degradira mladež i prave vrijednosti, a onda objavi fotografiju sa slavlja, đe im je glavni gost Vesko Barović.
Mrš!
Ko to? Znamo li ga/je?
https://m.youtube.com/watch?v=LXUgyk-q5tM
Da malo goozicu razgalim
Inace ova u spot mu je zena, cisto da kazem [emoji14]
tacno ces me posvadjat sa tobom.
a upoznala sam je na promociji prvog casopisa "vjencanja".
Ne mozes se ti sa mnom posvađati, isto me volis
istina. volimo se.
Ne sanjah nikoga ni uoči, ni poslije Vidovdana, odoh moje da obradujem da ću se ipak s njima kopat' na Čepurke...
A to ima neko značenje, je li? E pa lijepo, da znam ja s kim ću se kopat.
kad pomenuste kopanje, znate li kolko sam g*vno iz nosa iskopa jutros...daska za surf!
heh
sanjah vanju.
Ne mene nadam se. Reci da je Vanja Calovic :D
Ne volim kad me ljudi sanjaju. Svaki put poginem u necijem snu. Ili me zmaj pojede ili me neki serijski ubica izbode kao da sam crnac u horor filmu :(
Ne znam sta da mislim. Ili ljudi podsvjesno zele da mi se nesto strasno desi ili me mnogo vole pa im je najveci strah da mi se nesto desi.
Ostao mi tel sluzbeni kuci, salje mi zena por, zvala te Rada, malo potom zvala te Slavica, na kraju zove te Mira Slatka jeb.o te pas slatki :D
kuku tebi kad dođeš doma :D
Oce li bit "komsinice, da ne mozes da mi pozajmis oklagiju? " Ne mogu , evo i ja cekam muza da dodje s posla" :)
kako sam se najela, ovo je nezdravo... presrećna sam.
Kako sam gladan a jos na poslu.
Dobih dzek-pot na tomboli,plus plata legla, totalna banja :D
Sent from my HTC One_M8
Ja reko zenooo, popravlja ti se humor :D
Drugarica iz srednje mi se tako fino udala da ne piše ni slova,samo albume štancuje s ljetovanja, zimovanja, slava, proslava, ručkova, večera, izleta...
Bog da joj čuva svekra i svekrvu...
Ao kako mi pada pritisak, ovo nije normalno...pih! Juče i danas poluživa..
zaljubio sam se ka' konj a ona je daleko. sta da radim? A?
Idi kod nje.
samo nemoj cutat pa sta god.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...fd67f8b0d4.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
aaaaaaaaa, poludjeoh, alooo , dodji ovamo, dodji lijevo
Još nisi krenuo?