nije losa pjesma, mada se i perperova pljuvala na pocetku pa je sad svi pjevaju, vremenom ce se pravit pjesme bolje i bolje : )
Printable View
nije losa pjesma, mada se i perperova pljuvala na pocetku pa je sad svi pjevaju, vremenom ce se pravit pjesme bolje i bolje : )
Perperova mi se vishe svidja.
Ali ako se ovaj refren bude skandirao od strane navijacha, onda moze da bude i dobra stvar.
Moze li neko da samo odreze refren i izbaci ga u mp3 _)
dobra pjesma i fino ce nam lec kao promjena , eto da fino nauci cijeli stadion , pa da se pjeva na pocetak utakmice :D
Evo refren:
http://www.sendspace.com/file/q8hycl
Ali opet što je neko rekao neodoljivo podsjeća refren na Dobro znaj, od Delija. To je ta melodija.
Ali neka se neko potrudio da napravi nešto i definitivno je bolja od Perperove.
Brent hvala :)
Pustite delije , imamo tekst fin je , ja je evo slusam i sve mi se cini bolja i bolja .
sad fino svi da nauce tekst i da je pjeva cijeli stadion , al bi trebalo se dogovorit sa onim idiotima sa ozvucenja da kad vide da pjevamo da batele sa pojacavanjem kao sto je bilo na predhodnim utakmicama
Подсјећа на циганију али није исто...више ми личи на једну пјесму которских Бештија :)
Vokal mi se ne dopada nimalo. Užasavam se ovakviog pjevanja. Ali da ne hejtujem sad, vjerovatno će poslije 10-ak slušanja bit sve ok, a pogotovo na stadion kad zaurlamo svi! Neće ništa smetat!
baljezgajte sto ocete ovo ce da grmi!!!
refren je namrtvo dobar!!!
svaka cast!
ovo ce da bude duplo bolje kad se pusti na stadion sa full zvucnicima. onda je tek to pravo. drugaciji je osjecaj nego na zvucnike sa kompa.
p.s. oce li mi ko spot pohvaliti :)))
upravo slusam na rtcg neku pjesmu za reprezentaciju, znate sto je za ovu, perverzija !!!!
Zar ih ima još?! Neka neka, što više to bolje. I neka neko izbači taj spot da vidimo.
ale ale ale, crna goro volim te
ajmo sada ajmo svi
neka ritam udari
za pobjedu molim te
crna goro volim te
hrabri nasi sokoli
nema ko vas ne voli
crna goro ne daj se
crna goro bori se
crna gora voli se
ale ale ale
crna goro dodaj gas
crna goro sad je cas
crna goro na sav glas
ale ale ale
pobjedu nam daj ti
crna goro ljubavi
navijacu raduj se
crna goro voli te
majko nasa crna goro
zaigrajmo oro, oro
crna goro ne daj se
crna goro bori se
crna gora voli se
ale ale ale
crna goro dodaj gas
crna goro sad je cas
crna goro na sav glas
ale ale ale
ajmo jace ajmo svi
neka drhti protivnik
pjevaj neka svako zna
da je nasa pobjeda
hrabri nasi sokoli
nema ko vas ne voli
crna goro ne daj se
crna goro bori se
crna gora voli se
ale ale ale
ima li ju idje na net?
nema, dako nadjem spot pa ga okacim,
ako je ovo sto mislim da je, mnogo je bolje ispala nego demo snimak :Ld
daj da se cuje melodija :)
idem po spot :D pa ce brzo bit uploadovan :D
i da ne zaboravim , svaka cast deju u fscg posto je ovo vecinom njihova zasluga. mislim da bi se ostali savezi trebali malo ugledati na njih
Sad sam je slusao i najezio se.Bila je na pol.Buducnost-Mornar na rtcg2
link link :D :D
evo didi uploaduje, bice brzo :D
zar je moguce...?!?!?
http://gol.hr/clanak/hnl/nevjerojatn...-u-dinamo.html