Primitivizam i nekultura. Nista me ne moze iznervirat ka' to dvoje
Printable View
Primitivizam i nekultura. Nista me ne moze iznervirat ka' to dvoje
znam,bila sam i tamo...Pi!
i sto mi je voda usla u lijevo uvo
:glee::glee::highly_amused::highly_amused::highly_ amused::highly_amused::highly_amused:
Mene nervira gužva, odoh sinoć do Ulcinja, i sa Velike plaže, od Donjega Štoja do izlaza iz grada ima oko 4 ipo km, vozili smo ravno 80 minuta!!!
Smučilo mi se i svečano sam se zaklela da više nemam namjeru obrtat put mora dok ovi turisti malo ne skalaju!
Ozdravila je.INace se ja bijem sa altom,ali dobro to su rijetke situacije i imam ovaj drugi pa ne osecam. :)
I mene DISPLEJ SAFCIGER PIDAMA...SVE ANGLICIZMI GERMANIZMI HUNGARIZMI..:)Pa se odomacise i nikome nista. Slovenskih rijeci u nasem jeziku je jos i najmanje , ako cemo pravo. Nego ovo je off topic- EVO I TOPIC:p Morala sam rec dvije.
Nervira me sto sam hronicno ne naspavana..Sto sam toliko osjetljiva. Sto vjerujem u ljude i uvjek budem nasamarena. Sto se pot5resam previse oko sitnica. Sto moram da radim a tako bih otisla negdje na mjesec dana (sto cu uciniti u septembru) Sejesheli:)))
Nervira me sto uvjek u restoranu mi stave neki preliv preko pilece salate, a uvjek naglasim BEZ PRELIVA I DODATAKA .
i mene nerviraju guzve, pogotovu ljudi koji psuju dok ja prolazim a oni cekaju, cekaju i cekaju :D :D
morate kupiti motor
Iskusni idu preko Ćurki (Ćuraka). Prolazno vreme = 15 min. cca. Neiskusni dobiju ono što su zaslužili. http://forum.hr/images/smilies/zubo.gif
Brijanje
Kupovanje namjestaja koji ti donesu DOKLE KAMION MOZE DOC, pa se ti snalazi i ubacaj kako znas i umjies..pih..
Guzve na plazi i "smotra" mode i celulita na plazi:) Nasrtjivi taksisti...
Dobacivanje na ulici i seljacke fore prilazenja.
Nametanje misljenja i ne prihvatanje razilicitosti..
MAZANJE CARNEX PASTETE NA PLAZI, OBICNO OKO 14H ..A sunce ubi! Pritom se kida i paradajiz..(slika koju vidjeh na VELIKOJ PLAZI)..Da se najezis!
sta fali pasteti?
Istopljena na 40 stepeni i ne mirise bas prijatno...i uopste pripremanje hrane na plazi na 40 stepeni me nervira. Drugo je kad neko nosi sendvic( vec pripremljen sa necim sto ne mjenja poptuno aromu po vrucini). Uz duzno potovanje, znam da ljudi ogladne, al brate mili nervira me kad se od plaze ucini vashar:)
ne treba precerivati ali se jesti mora :)
-procitah da je neko platio hamburger na trsteno 8e...
od sad nosim kilo pastete sa sobom :)
dje ides na kupanje? da zaobidjem plazu
Kad pocne pasteta da se osjeca na crknutu ribu po ovoj vrucini. :O
cus 8 eura hamburger ahahahaahaha
od danas u termos za kafu tanjir pasulja pa u Budvu sto je ovo aaaaaaa..
Inace sve me nervira..
Ma treba bit jednom dzek i kupiti taj hamburger... U inat Budvi, da zna da se ima. ;)
NE NO POVEDI GLADNU DJEVOJKU ILI MOMKA , KOJI BAS MOZE POKAZAT PJATU KO JE GAZDA, U BRUNO RESTORAN U AVALI..heheheh Nece ti padati na um primicat se starom gradu a moguce i Budvi:)
meni i ovako ne pada nam'..
no bi je sa svijeh strana po par tona dinamita i ljus!
naravno, evakuirati celjad..
E ne bi platio hamburger 8e trika nema. Kako se oni sprdaju sa narodom, sve je smijesno.
e pa drago mi je da se slazemo, i pastetu mi ostavite na miru :)
samo je ne iznosi na sunce:P Nabri' se kuci.:P
Dobra je pasteta :D jos kad se stavi paradajz posto se ona namaze na hleb. I hladna koka kola. I sto ces vise?
I jednu brinetu da mi pravi drustvo. :D
a dje je to 8e hamburger :o na koje mjesto?
a niste vi jeli giros od 6.80€. brza hrana za večeru 20€ sa pivom. muka me vata.
opet razmisljam da pocnem da pusim...kad bi ovdje imala da kupim Black devil,odma bi pocela
na konik imas par black devila a skoro su se neki doselili i preko morace.. :lol:
Jesi li ih probao? :D
preporucujem toplo! :D