a trazim ja no ocigledno ne znam kako :D. hvala obojici.
Printable View
a trazim ja no ocigledno ne znam kako :D. hvala obojici.
ne vidjeh da me Fuji preduhitrio ;)
Stivi, kako radi taj IC na SGS2? Vrijedi li po ure rutovanja i ubačanja svega nanovo :)
Koliko viđeh nije u pitanju final verzija IC za SGS2, al fale se između ostalog da je prijem 3G signala tamo đe ga je jedva bilo sad extra, i da je baterija više izdrži? Mada ni sa ovim fw nema problema no aj...
Ne znam kako radi ICS na Samsung, ali ja evo koristim par dana ICS based rom za Sensation i mogu ti rec da i pored nekim minornih bugova da je sistem vrhunski, mogu mislit kako ce dobat biti kad izadje iz Bete
a mora imat neke bagove, a đe viđoste i finalnu verziju a da nema neki bag. samo da nije neki koji baš utiče na korišćenje telefona, a za te sitne ćemo lako :)
sto znam 70/30 odnos mijenjati - ne mijenjati :D . Meni radi ok i za sad sam zadovoljan , mozda mi se desilo do sad 2x da zakoci ali se posle 5-6sec dodje sebi :D , baguje mi face unlock (ali to sve jedno nebih ni koristio), prvi put kad sam upalio kameru zabagovala je ali sam samo odradio endtask i ponovo pokrenuo i sve radi ok i slikanje i snimanje ... contacts mi je nekako ljespi i unapredjeniji, lock screen je unaprijedjen, taskmenager, chini mi se da ima malo vishe podesavanja u settings i sve je rasporedjeno i razijeljeno ...
i meni je najgore bilo zbog svih aplikacija instaliranih i playlista napravljenih , al sad instaliram samo ono sto mi treba da se ne mucim ako budem radio restore ponovo :D
aham isti ovakav
http://www.sammobile.com/wp-content/...100XXKP417.png
vrh. nadam se da ce fino posluzit ovi custom ROMovi za SGS...dok ne kupim dvojku :)
je li komplikovano otkljucavanje androida, tacnije one touch-a 990?
Nije komplikovano lagano je evo ti link. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1164391
A sad ti meni odgovori na hebenu privatnu poruku sto sam ti poslao :D
Koji od ovih telefona, cijena je skoro ista, je najbolja opcija/najbolje uzet: HTC Desire HD - HTC HD2 - HTC Mozart
HD2 i DHD ista cijena?? Nesto sumnjam, stariji je godinu-dvije kao model :? A DHD najbolji izbor od ta 3
Jeste stariji je model ali ipak mu neki drze cijenu zbog toga jer ga ne mogu stavit u isti rang cijene sa wildfire-om i slicnim modelima zbog karakteristika hd2. Prije neki dan jedan hd2 je otisao za 160e ovdje na forumu sto je ipak realna cijena a ima jos jedan oglas ali ovaj je 200e.
pa dje ima DHD za 160€, da odmah uzmem jedan rezervni? ;)
DHD je po svakom pitanju superioran u poredjenju sa HD2, sem ako ne zelis da instaliras vise operativnih sistema (win 6.5, 7, Android, MeeGo) istovremeno...
Iskreno, ako volis da cackas telefon i da isprobavas razne romove, bolji ti je HD2, jer imas milion romova za WM 6.5, Android i WP7, a android i WP7 mozes da koristis i u dualboot.
Ako ti treba samo telefon, internet, pozivi, poruke, mail onda ti je bolji DHD, mada HD2 sam primijetio ima malo bolju bateriju.
Verbalni, a koliko kosta DHD sad novi, a koliko polovni?
DHD je 200e isto koliko i HD2. Cijene su ovdje sa foruma : )
Ja bih najradije Android ali nakon mojeg proslog telefona HTC Desire S koji je brickovan - otisao mu emmc chip volio bih da na telefonu nije cackan software. Tel je radio 2 mjeseca i evo 2 mjeseca mi stoji u fioci spakovan u kutiji sa svim cudima.
Tako da bih ja isao na neku sigurnu varijantu jer ne bih da imam opet problema sa brickom zbog nekog s-offa ili ruta ili roma.
Na HD2 je vec mijenjan software android i wp sistem. Pitanje je koliko je stabilan HD2 i da li se lako brickuje s'obzirom da je desire s po tom pitanju koliko sam vidio, cuo, procitao katastrofa po tom pitanju.
Za Desire HD nemam info da li je s-off ili rutovan niti znam kakav je po stabilnosti kad mu se to odradi.
HTC Mozart je u garanciji i kao nov - WP 7 na njega. Nikad nijesam koristio ali receno mi je da je taj sistem vise nego odlican tj. stabilan.
Inace volim android market i Aptoide tako da skidanje igara i programa predstavlja uzivanje za mene na Androidu.
mneonly, jesi li pokusavao sto odavde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=691187
ja imam hd2 dvije godine, toliko je romova pretrpio i maltretiranja i jos radi noramalno :) ali ako oces sigurnost, DHD i stock rom i to je to!
Probao sam nekoliko mogucih nacina za fix ali ne moze. Mogu da udjem u hboot i recovery ali odatle nista ne mogu ni da fleshujem ni da wipe/format odradim. Dobijam poruku Error. Aborted. (Status 1) za bilo koji rom. Definitivno je fried* emmc po xda clanovima. *sprzen
Vidio sam u medjuvremenu. Procitao sam da im se prye chipovi na nekolikomodela. Strasno...
Eto tako pukoh 340e na tel prije 4 mjeseca - kao prvo ne radi a kao drugo placam 10e t-mobileu mjesecno za paket koji i ne koristim jer nemam dje stavit karticu :/
150+E bi me kostala popravka za njega i da cekam nekoliko dana vjerovatno.
DHD mi je cini mi se najbolji izbor za sada. 200e
pa da ne mozes ostalo prodati, djelove? makar nesto da vratis?
Jedan covjek mi je nudio 30e a sta ce mi to :D
e nista :(
A ništa stvarno.... Ja pročitah ovamo na XDA da je problem navodno u vadjenju baterije dok je tel. ON, a ne u samom rootovanju, jer su u njega i u još neke serije stavili posrane čipove, a da se onda HTC vadio toboš kao da je uzrok S-off. Jeli i kod tebe bio takav slučaj, mislim jesi li vadio bateriju prilikom bootovanja ili što?
99% je tako bilo( da sam izvadio bateriju) jer sam morao nekako da izgasim telefon kad neki custom rom zablokira. Rekli su mi da idem u integra servis ali s-off je tako da nemam sta trazit ako nemam kakvu vezu da me proguraju za garanciju.
Zato i zakljucavaju bootloader jer ugradjuju posrane chipove, pa onda da se vade kao da je to zbog s-offa a ne zbog kvaliteta chipova. Mada me iznenadjuje da su to na Desire seriji uradili.
Zanimljivo je to sto je taj chip radio Samsung : )
Probacu ako sta bude zovem te u pomoc posto si jak ? ;)
moze kad je protiv pikoma uvijek sam tu ;)
nisam pratio, ali postoje li custom romovi za WP7, ili samo stock? Anyway, ako ne, mislim da u 2012-oj wm 6.5 romovi su malo... retro :) A s obzirom na broj Android romova, zanimacije covjeku ne moze nedostajati, ako voli da cacka ;)
da budem iskren, ne znam, zadnji put kad sam gledao je nov bio 340, znaci sad sumnjam da je ispod 300, a kad kazem da ako dje ima za 160, bez falinke, da cu ga uzeti za rezervu, to i mislim, nije prazna prica ;) Ne cacka mi se moj sa custom romovima, pa bih rado uzeo neki drugi Android fon koji bi mogao da djidjam sa romovima, da ima dobru podrsku zajednice i dobar izbor romova. Razmisljao sam se za ZTE blade, al kad sam vidio kako jadno radi sa stock romom, racunam da ni najbolji custom ne moze da radi bolje nego stock na DHD, i onda mi nije dovoljno... uporediv.
Nije bas tako, rece vec sparco da sam postavio link ranije, imali su jednu seriju koja je bila osjetljiva, a ti vec generalises da svi HTC modeli imaju taj problem. Evo opet:
http://www.srbodroid.com/development...on-i-problemi/
je li imao ko danas problema sa dometom oko 3-4h (067) , ili je zabudalio telefon ili mreza ... nestajao mi je domet svako malo, izgasio sam tel odradio reset ali i dalje problem posle pola sata nestao problem ...
jesi li ga instalirao, jesi?! :) razlog vishe da se opet vidimo nedje na kafu :D
A ja upravo pripremio da ti posaljem sledece:
http://www.srbodroid.com/development...htc-sensation/