Eo se vide zvijezde....
Sad krece mraz...
Drshte se
Printable View
Eo se vide zvijezde....
Sad krece mraz...
Drshte se
Veceras sam se bas nasetao, inace setam nije zbog snijega ali mi je prijao ovaj snijezni vazduh svakako, nego ima li kome da prijavim da bar izgebu ili nesto urade sa mermerom ispred i okolo Hipotekarne banke(Rokspedova poslovna zgrada na Starom preko puta Rokspedovog Auto Centra) jer sam imao poginut kako je to klizavo i to mi nije prvi put veceras da sam imao glavu da slomim!!
Ne znam kako ih nijesu tužili do sad, prva ja sam se imala prosut' tuda barem 3,4x do sad...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ispred zabjelske vektre veselo grudvanje auta, koNbija i autobusa... Ako se ko u koga ne zakuca, nista ova vesela grupica mladjarije nije ucinjela...
ja sam srećna usled snijega kao malo dijete a nijesam mala..nije mi jasno što je tu čudno i što se sprdate..ja sam danas šetala uživala, i sinoć sam htjela no sam bolesna....i nijesam jedina...čak znam da odem da šetam po Cetinju kad pada snijeg koliko uživam....ne znam, da me razapnete na trg? Možda je to zato, što bi reka' Jakuza, nijesmo navikli pa se čudimo.....ovima sa sjevera je snijega dosta utekli su od njega a ne da im se još "nakoti" ođe..aj dabogda 2 metra
I ja velim. Da se vrati ono vanredno stanje, da saobracaj malo pocine i da se pjesaci lagano po sred bulevara
Sent from my iPhone using Tapatalk
Preporuka za setnju po snijegu... Voljena osoba i moze slusalice da se podijele, Sia - Christmas album... Niceeee...
eeeee ali su sad službe u pripravnosti, izvini goozo onda nije Migaš bio glavni....sve bi funkcionisalo, vele da su sve službe spremne...
Zipa maglu
Vidjecemo ujtro zvoncice kad stisne mraz ujtro. Ako bude leda po ulici i trotoarima....Migasa treba nogom u prkno.
Koje sluzbe su spremne zivota vam?
Sinoc je posuta so i i pijesak po ulicama, tako da danas nije bilo snijega cak ni po trotoarima.
Vidjecemo ujutru kako ce to zavrsit
Ja odo u aljine, pa cu vam javit, ujtro sam u 6 na noge :)
Nije bilo lako sinoc al' se stiglo nekako...
https://uploaduj.me/Storage/Slike/Up...1519773966.jpg
Sad sam iz grada, sve je pod kontrolom. Gasi whitewalkere i dps ovce. Putevi su odlicni, no mo mi se auto zaledio od snijega, ne znam kako cu ga ujutro otvorit, mozda vrucom vodom [emoji848]
Alkoholom. :)
Svaka cast, sve cisto jutros. Dosuseogli su trotoari bolje na neka mjesta , ali nema zamjerke. Bravo Migi :)
auto se sinoc ocisti dok je jos sve freško...jutrošnjih kamikaza nisam odavno vidio
Kako su ocistili sve kliza se narod kao da je na hokej.
Preko milenijuma i kod trgovinske ne moras hodak jer letis. :)
---------------------------
Sad je pravo vrijeme kola da se operu nista im ne moze biti.
Jutros su trotoari najnesigurniji...
Ali za ulice svaka cast... Kad se radi na vrijeme i kako treba, rezultat ne moze izmaci...
Svi su trotoari ocisceni samo se ne vidi od leda
E lijepoga vremena
jes jos danas. sjutra lijukise mozda snegovi u pg jopet
Evo ga jopet ☺
opet pada sneg, opet pada sneg - flamingosi.
Padace dok poslepodne ne predje u kisu...
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Iz kontranapada ce se pretvorit u kisu.
Obijelila fino Podgorica ;)
Ovaj se bolje prima nego prije dva dana kad je jače padao.
eo se istopilo vec to sto se primilo :D
Zbogom zimo, aj polako, volim snijeg ali pometoh se e mogu više izdržat:D U mojoj spavaćoj sobi je kunem vam se 1 stepen! Ovo nije zdravo
Nijesam spavalica - sve preko 6, eto i da nategnem 7 sati spavanja smatram gubljenjem vremena, lako zaspem, isto se lako budim, ali jutros mi je došlo da šibnem sms na posa' da se vidimo u poneđeljak ili danas popodne...
Jedva, jedva sam se probudila...rasanila...
nema gluplje price od te da je san gubljenje vremena.
ako pogledas da si na telefonu ili kompu ne vezano za posao makar 5 sati dnevno san je zlato:)
ovo ne kazem za tebe nego za svakog zivog danas
Spavanje sam sa godinama poceo sve vise da cijenim