Tamo samo sluzhbeno ;)
Printable View
Pogledaj, digli su ovo na nivo nuklearnog napada, da bi spasili one svoje raspade od firmi!
Nego, neka to, ovo sam morao da copy-paste, suze su mi odile dok sam chita' :
(Radi se o komentaru na caffemontenegro.com-u, povodom texta o Veyronu)
"1. Anonimni: 02 Feb 2010. | 09:38
Ovo je,za one multimilijardere,vece opterecenje nego uzivanje, kad moras mislit da na svake 4 hiljade mijenjas gume, i kad ne mozes nidje poci a da ga stisnes i da vozis barem dva sata, a rezervoar ode za 12 minuta... pih. Zlatila se njemacka auta..."
2. Anonimni: 02 Feb 2010. | 09:39
"Set od cetiri gume je 27000??? Pa koje to gume stavljaju ???"
ROOOOOFFFFFFFFLLLLLLLL
Kako to? Ja nisam znao.
Mislio sam da je to Renault...
Ma to je Reno....negdje sam procitao da Veyron ima 2 spojena dCi motora a platformu od Clia V6.
Google is your friend :)
Imas na WIKIPEDIU :cool:Quote:
The company struggled financially, and released one last model in the 1950s, before eventually being purchased for its airplane parts business in the 1960s. Today the name is owned by Volkswagen Group, who have revived it as a builder of limited production exclusive sports cars.
Bas sam sad provjeravao da vidim je li 100% ;)
ima motor iz caseovog megana :P (bez ljutnje al morao sam :D)
Ma sigurno laze wikipedia.
Bugatti je Renolova sporska marka.
Pa i Wolverine kaze da ima motor od Megana dCi...i mjenjac od istog, ima platformu od Clia V6...
Kakav VW bre?
Idem probat Veyrona, tu je jedan iza zgrade.
:lolblue: :lolblue: Obavezno... I provjeri je li mu ukljucen PLJIIIIIIN
(Scena od danas): Poslije dugog krvolocnog drifta, vracam se kuci i lagano se uparkiravam u kapiju... Prilaze neki "klinci" i pitaju me: kubika/konja... odgovorih im... Iduce pitanje je bilo A JE LI TO DIZEEEL ili benizinac. Meni mrak na oci, shvatam koja je ura i reko' nije cush, kakvi... No je na plin. :razz: Poslije 2 sekunda oporavka, dodah: "Ada na benzin je, HARDCORE"... A oni chinU: "auuuu, a to troshi"... ... ... DAMN!!! Bolje cutati i biti smatran ne-znalicom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju ;)
Ma idem ja juce kod Volija na stari, i vidim cigica...shit...kaze: kume, kako ti je dobar ovaj (ja cutim i gledam), ima kozu kume, FUL MERCEDES...tu mi je pao mrak na oci...
Mislio sam se da li ovo da kacim u "FACEBOOK BISERI" ili ovdje... na kraju ipak odlucih za ovaj THREAD... @Vili, sad kapiram zasto TOLIKO mrzis VW "fahere" ;)
I na kraju sam bio ironican... Nzm da li mu je do mozga doslo ;)
jesi ga vec izbio?A danas sam se raspravljao sa drugom jer oce da uzme golf 4 kad polozi....i ja mu pricam sto ce ti to,on skocio na mene sto golf najjaci bla bla bla....taman kao da ja kazem da je moj peugeot 306 tdi iz '98 najjace auto na svijet....a ne da nije no se realno ne moze mac :D,al dobio sam ga na poklon za 18ti,sredjen je,nije se kvario do sad i meni kao prvo auto dovoljno :),i najvaznije ne trosi puno :P
Golf 4 najjace auto :D
hhaha kako ne,za te pare koliko oces boljih :D
CVX....ojjjj....hahahhahaahahahahahahaha.....
BOLESNO!
eo nocas oko 9ipo bio udes na bulevar ispred t-coma (onamo pored Fil Ruza). Bijeli bmw M6 (ili obicni neki 645i jer nema oznaka nikakvih) sa velikim crnim felnama, prelijep, skrece desno u bulevar stiska gas, zaigra mu zadnji dio, i zakuca se u jednu zenu s bocne strane, i odbaci je 10 metara u banderu, nagrdi je svu, a ovome samo malo ulupljen branik...
Kakav neki neiskusan bezobrazan vozac bmw-a..
Žena je valjda ok, a pežo može na otpad slobodno...
zena je skroz ok, mada je pod stresom kako sam je vidio.. ne znam dje se nalazi, vozila lagano, kad odjednom je ovaj zalijepi sa vozaceve strane, i odbaci je 10m u stub.. mogu mislit sto joj je proslo kroz glavu u tom trenutku. Auto naravno pravac otpad, bmw novi branik, eventualno unutra hladnjak mozda ili neke sitnice i far desni
cim taj ima za m6 ili sto li e, naci ce se i njoj novi pezo :D samo zdravlja :D
Znam koja je to bijela šestica, nije M. A prolazih sinoć tuda doduše oko 9...
M mora imat 4 izduva, ono je 645i ili 650i.
prodjoh i ja, da mi sto ne promakne choche hahah.
ko je vozac bmw-a ?
mora da je momak pročitao to pa počeo i po krivina, i .. :/
pa kazem ja mozda i nije m6, ali ima dva ogrmona izduva crne felne (mislim da su lakirane u crno, jes sam gledao dosta takvih metalik sivih, upravo na bmw-ove). Momci neke mlade visoke sminke :D
EDIT: bas ovakve felne, samo crne
http://www.desktopwallpapers.net/car..._1600x1200.jpg
Kakvi odje vozaca ima jbt!
Sprdnja sa time sto ga je izbacio bmw? Vi ste bolji vozaci i te konje i narav mozete obuzdat?
Zamislite se malo momci...
Imamo isto mislenje.
ahem..neko ga je cerao da ih obuzdava? :)
Ti si kriv.....
Prije pola sata sam gledao scenu da Aston Martin vergla i ne moze da upali. Pi ne valjaju ta kola nista :p
vidjeh juce kako ljep BMW ispred vektre M3 najnovi nebo plava boja sa crnim krovom jes dobar u p.m