Telekom, četvorka
Printable View
Telekom, četvorka
danke ;)
Prvo detaljnije ne mogu obrazlagati jer bih onda to bio spoiler i ne bi bilo u redu prema onima koji nisu gledali.To je moje misljenje a ja sam odgledao sva tri dijela pa eto imam pravo smatrati da je drugi dio bolji od treceg isto kao sto ti imas pravo smatrati svojim strucnim komentarom u kojem si sve obrazlozila rijecju da je film "majka".
obrazlozio* :)
odgledao... meni licno je mana sto Bane, kao glavni negativac, sa onom maskom nema nikakvu izrazajnost lica, dodje mi ko
http://www.oplavak.com/files/images/...0kostunica.jpg
pretpostavljam da je to i bila Nolanova namjera, ali ipak...
inace, kad sam ja bio, 15-ak minuta pred kraj filma nestaje struja, uz obavjestenje osoblja da cemo, ako ne dodje ubrzo, dobiti karte da odgledamo film sjutra :p Srecom, struja je ipak dosla, ali je to def. pokvarilo uzitak i napetost
@Goldfinger : Prastaj, upravo sam odgledao film pa sam malo osjetljiv bio zato sto je kraj svemu:( , nisam mogao citati kritike , nikakve :) .
odlgedah Betmena. Film je dobar, ako izuzmemo gomilu patetike koja se vrti kroz film i ako izuzmeno neke scene koje su klise akcionih filmova iz 80-ih. Sam kraj je klasicno smece, ali eto, lijepo snimljev film, par dobrih trenutaka i... to je to.
Vjerovatno ljubitelji stripa film vide drugacije.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...68#post2904868
mada ja sam posao posle ~nedelju dana... Kolika je shansa da se 2 puta desila ista stvar? :?
U CG? Velika :D
a oni ne planiraju da stave TED-a na repertoar?? :p :? Nema ga ni u najavi
Zao mi je sto ne bi A dangerous method ili sam propustila?
preskocite novog 'Borna' slobodno
presmijesan je film.
dobra gluma, MALO simpaticne akcije ali dzabe kad je scenario fcuked up. Nidje veze sa non-stop jurnjavom i zapletima iz 'prva tri' dijela.
prvih pola sata nemas pojma sta se desava...a vecinu stvari ne saznas ni do kraja.
necu spoilovat film ali cu ti reci da se zavrsava kao neka serija - uopste ne ocekujes kraj, samo pocne muzika, kamera se izgubi i cao. Niko iz sale nije ustao makar minut posle kraja jer nisu vjerovali da se tako zavrsava hahahah
Je li samo Ice Age 4 i Spidermana prikazuju u 3D?
Ice Age ima odlican 3D!
Oce li biti Hobiti zna li se?
Da se složim i ja sa vama. Trebali su smanjili onoliku bespotrebnu jurnjavu, bio bi mnogo bolji film. Dva sata je previše, i ne može da održi pažnju, da mi je na momente došlo da izađem iz sale.
Mada su kod mene dobili poen zato što je doktorica na kraju sredila onog što ih je jurio.
ja prekjuce skinuh Bourne trilogiju HD...tek kad pogledas ta 3 filma posle ovog zadnjeg, shvatis koliko su sjajni :)
Ne pratim previse pa ako ko moze da mi objasni koliko ima trilogija od ovoga ? :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Bourne_Trilogy
?
Pitanje je, sta da odgledam pun naziv i godina :)
Tri filma sa Matt Damonom, a to su ti:
The Bourne Identity (2002)
The Bourne Supremacy (2004)
The Bourne Ultimatum (2007)
Osim toga, izasao je ovaj novi The Bourne Legacy, njega nisam gledao jos pa ne znam kakav je, a za ova 3 gore mogu ti reci da vrijedi da se pogledaju.
Ko misli da je Ster bio bolji od Cineplexx-a?
Ster je imao bolju lokaciju, sto jes jes :mrgreen:
Sad mi se ucinjelo da sam cuo na DRS glas Optimus Primea :)
Ima li nesto u bioskop vezano za Transformerse, jer nisam vidjeo film ni na repertoaru, ni u sekciji 'Uskoro'.
ne nego ti je ispred delte drs optimus prime
Je li gledao ko ovaj film Anonimna dojava ? kakav je ?
ima li sta za vrijedno pogledati danas ili sjutra na repertoaru da bi preporucili ?
Jel neko gledao ove crtane u 3D? Kakvi su za klince, jel štetno što to 3D za vid i sl.?
Mene zanima namrtvo ovaj crtac Hotel Transilvanija :D gledao ko?
Jesu klinci....kazu da je super, jes da nije 3D i da nije sinhronizovan, ali kazu da je super.
je li ko gledao ovaj Looper iliti Ubica iz buducnosti? ili neki 3D da ima da valja , posao bih u cineplex nisam odavno gledao u bioskop
kakav je skajfol ?:)
odličan
mnogo dobar
super
Dosta kvalitetan a ? :)