ne....
Printable View
ne....
Vidim to na e banking, imam 3 eura rezervisanih sredstava jer sam juce obrisao karticu pa je dodao ponovo, reko da mi se nece pojavit sad transakcija kad mi skinu.
Tako da su mi skinuli prije 5 dana 1.5 i juce 1.5 eura.
Ali nikakvih dokaza o transakcijama nema jos
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Meni su skinuli 1,5e. Nije mi dolazila nikakva poruka da mi je vraceno, ali kad sam usao na PayPal account vidio sam Balance 1.5e
Radi radi
ma bio sam ironican jer post iznad je pisalo da radi i opet pita :)
Evo posle 6 dana mi se pojavila transakcija na Ebanking, ok je sad
sta se desava ako traze proof of adress a ti koristisskril karticu, a egistrujes se na drugu drzavu?
I meni je vraceno 1,5 eura. Za 0,74 nijesam siguran
Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk
Ovih 1.5€ i 0.74€ se vracu na karticu ili paypal nalog?
e ja nemam nekog iskustva niti bilo koji drugi racun, ovaj je jedan jedini koji sam otvorio, a i nisam jedini kome su vratili, evo ti dva posta iznad vraceno 1,5e, a ima ih jos ako si pratio... Ne razumijem se nesto bog zna niti sam do sad imao nalog na pay pal, ali kako sto sam napisao, 0,74e su vratili posle minut ipo a 1,5e je skinuti 18. kad sam i otvorio rac a vraceno 20. u 7:20
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
meni je proslo 9 dana i jos mi nisu vratili pare.... mislim j*be mi se za ta 2 eura i kusur, ali ipak...
Meni nisu nista vratili, ni 0.7 ni 1.5 a onda kazu kako stranci uzimaju i 5 centi kusura.
Account verifikovan sa Visa Electron. (NLB)
Dobro bi bilo da se izvuce podatak koliko je accounta verifikovano iz CG da vidimo koliko su nas zaklali ako to ne vrate lol :)
Pomoc neko oko PayPala? https://forum.cdm.me/showthread.php?...je-u-Internetu ?
ni mene nisu vratili 0.74. mada jos stoji u rezervacije :)
1,5e su vratili na karticu,nijesu na PayPal
Podji u NLB i trazi Visa jeans ili prvi paket www.nlb.me/NLBPrvipaket
Ostale odgovore imas na ovom topicu ili u mom potpisu.
P.s. I meni je vracen 1.5 eur. Ceka se jos 1 usd (0.75 eur), tako da ne panicite
Sent from my iPhone using Tapatalk
cudne stete za te pare,neka su im srecne.
samo me nervira sto ne daju ove tracking kodove :/ ajde da shvatim za ove male stvari,nego sam narucio majicu od 30e + 9e shipping i nema tracking koda.
evo meni vratili pa mi opet skinuli, ne znam u cemu je fora :D
ima da se narucuje.........:)
jos 40 fratelo..
Nije problem u 1,5€ on služi kao autentifikacija da je tovja kartica..
0,74€ je u tsvari 1$ i on služi za otvaranje računa. Kada se račun zatvori onda ti vrate i to.
Probajte zatvorite račun i dobićete njih, onda opet otvorite sa istom karticomistim mailoim i istim brojem...
Evo test
http://www.dodaj.rs/f/3s/vs/2HYLn5uC...-24-090422.png
Evo jedan tutorijal KORAK PO KORAK - Kako otvoriti PayPal nalog
Ko je nesposoban da ga sam otvori, taj je nesposoban i da trguje, bilo da je jezik problem ili baratenje internetom...
podesim USD, coek mi posalje paypal fakturu na 177USD ( ~ 130 eur), a skine mi 136 EUR. zbog zasto?
U pitanju je CKB Visa kartica.
Jesi li prilikom placanja naisao na korak gdje biras oces li da ti paypal ili tvoja banka radi konverziju. Mislim da sam na nekim drugim forumima procitao da nema veze to sto si stavio USD u tvom nalogu kao primarnu valutu
Attachment 121736135.80 EUR (1 EUR = 1.30341 USD)
računam li ja nešto pogrešno?
po paypalu
Ne računaš (ja nisam unio da je za plaćanje)
PS.
ta slika zaista pomaže da se vidi o čemu pričaš evo da uploadujem jednu slabijeg kvaliteta ako želiš da je izbrišeš jer guši topic
http://i61.tinypic.com/2hxaqf7.jpg
Dobih danas NLB Visa Electron i napravih dvije transakcije (bankomat i POS terminal) i evo vec pola sata nema SMS obavjestenja.
Da li u NLB kasne poruke o obavjestenju?
radi i viza elektron od sosijete ženeral. narucih neku sitnicu cisto da vidim kakva je procedura