Okaci sliku toga tocka 17? :D
Je li siva astra? Mozda sam je i vidio u deltu prije neki dan? :D
Printable View
Okaci sliku toga tocka 17? :D
Je li siva astra? Mozda sam je i vidio u deltu prije neki dan? :D
Nisam bio u deltu ovih dana :D
Prije i posle ( felne jos nisu na auto ali ce bit brzo) https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ad82cd0c97.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...13577411df.jpg
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ove su felne moćne. Dobar izbor.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Top!Felne su pola auta :D
Nije to ta, ja vidjeh neku sivu na 17', ali ne fabricki nego neki sa dosta tankih kraka :D
Jes, ta je vazda tamo gume neke preniskoprofilne pa mu je auto kao da ga je jos podigao :)
Trenutno sam na 16 felni, 7.5J ET35. Dosta napucano izgleda, jer su felne široke, a gume 225.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...258c3549c4.jpg
Ali mu fale veće felne, a Aristo mi se jedino sviđa, ovo drugo mi ništa ne zapada za oči.
E sad koliko je pametno staviti 18 na naše ove puteve, to je već druga priča. [emoji4]
Stavi 17 ako nadjes, 18 je selo sto bi neko rekao ovdje [emoji23]
Sent from my LG G6 using Tapatalk
http://germancarsforsaleblog.com/wp-...3/11/BGTI1.jpg
Stoje mu moćno ipak.
Sta fali 18?
Sportiva performance 225/40/18
48,5 eura komad
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3f41016c4a.jpg
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
malo prije stoji pored mene m6
gume? aplus!
Jbt jeftinija 18 nego meni 15 :D
Ja cu najvjerovatnije uzet opet continental da ne moram razmisljat oce li mi ostat guma za sledece ljeto ili ce se pretvorit u plastiku :D
hifli je izmislio svijet za aplus
A Petlas? [emoji2]
smece
Vidio sam ih na jednu BMW X5, pa zato pitam. [emoji23]
Vecina tih "boljih i skupljih" auta su bukvalno bez guma ili na neke prelose. Redovno vidim crni x5 koji vozi na gume sa 1mm sare, mozda ni toliko..
Ja sam uvjek za manju felnu a kvalitetniju gumu nego za vecu felnu a losiju gumu zarad boljeg izgleda.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ponio drug u Vujacic da mu montiraju ljetne umjesto zimskih i dok su pumpali gumu ona eksplodira...Napumpali su je na 1.8 bili kad je pukla...Uniroyal, vozena jednu sezonu...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8612d76ec0.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uh sto je ovo jbt. Ocu je pokla ovako barum i to u voznji preko neke neravnine, znaci nije rupa bila na putu vec aamo ulegnuce i guma je bukvalno eksplodirala. Moram rec sto se vujacica tice da znaju bas, bas da zajebavaju kad vide da mogu.. Zadnjih ne znam koliko godina uzimamo gume kod njih i predzadnji put su ocu uvalili gume stare par godina - on vidio da ima ona nalepnica na njih ali nije obracao nesto paznju oko dota jer dugo kupuje kod njih i sve ih zna.. Proslo ljeto, stavio zimske i kad je vracao ljetnje ja vidim dot 2013 a on ih je kupio 2015/16 godine. Ja kod njih ne vjerujem da cu ista vise uzimat jer su im cijene dosta skuplje a samo gledaju kako ce da zavrnu. Meni su "popravili" nesto bili a oni lagano dijagnostikom izbrisali gresku da se ne pali lampica i vozi, upalila se posle par dana i otisao sam na drugo mjesto dje mi je receno sto su uradili - a sve su regularno naplatili.
Odmah sam se sjetio toga kad ti je prije par dana neko rekao da daju dobar popust na gume sa starijim dotom ali rekoh ajde da ne pisem...
Nekako se previše prave pametni u Vujačiću, a kad pogledaš i ne znaju previše.
Uči me da je +1 na dimenziju 205/55 16 zapravo 225/45 16. A nije nego 225/50 16. Rekoh druže upali kalkulator pa vidi. Pa kad viđe, onda kao jeste, imaš pravo. [emoji23]
Na kraju sam ih kupio u Simant, po manjoj cijeni istog DOTa. I plus što su dosta ljubazni.
Po zakonu guma stara do 5 godina moze da se prodaje kao nova, ako je pravilno smještena u magacin... Tako da vas niko nije zajebao.Mogu ali ne moraju da daju popust, ima pravo da ti je proda po punoj cijeni.
Druga stvar, ovaj je morao nedje da "ustine" gumu da bi eksplodirala ovako...Ili se penjao na ivicnjake ili neka rupa, pa je okinuo "zicu" tj tu unutrasnju konstrukciju gume...Pa su je jos dodatno nategli kad su je montirali :)
Treca stvar niko zivi ne postuje i ne pogleda indeks nosivosti gume, no samo gleda da je dimenzija ista...
A nije isti indeks na auto od 900kila i na auto od 1700kila, bez obzira sto je ista dimenzija.I onda ide ona prica brzo se trosi, ima mek zid, cijepa se...
To za zakon ne znam i ne razumijem se pa je glupo da pricam, isto tako i za skladistenje ali ajde da kazem da ne vjerujem da je kod njih sve idealno kao sto bi trebalo posto nema nikoga da to kontrolise. Odje su neki rekli prije par dana da se dobija dobar popust za stare gume pa se zbog toga nadovezah na pricu za Vujacic.
Ja sve to kapiram ali ako tu kupujemo vec dugi niz godina gume za 3 auta onda je red da ispostuju oca i makar mu kazu, ali ajde nisu ni to duzni. A pazi ovo, sto je najbitnije, meni otac ne prelazi puno km i gume mu traju bas dugo tako da mu bas, bas mnogo znaci je li dot gume dobar.. Eto tipa vozio je gumu jednu sezonu, auto je 5x vise bio parkiran nego sto se vozio a kad opet iste gume namontira sledece sezone one su stare vec 4-5-6 godina i sigurno ne mogu isto drzat i ponasat se na putu kao sto su gume koje su stare godinu dana. Najjace je sto ce on na gume stare 4 godine imat vise sare nego ti i ja na gume stare godinu dana..
Sto se baruma tice guma mu je bukvlano eksplodirala i samo je sreca bila sto nije bilo nikoga iz suprotnog pravca i iza njega, a budi siguran da nije tip koji se pentra po ivicnjacima, brzo vozi, preskace preko sahti i rupa... Tako da pretpostavljam da to dovoljno govori o skladistenju i cuvanju guma...
Nebitno je li to moj, tvoj, Markov, Jankov otac to nije dobro bas zbog posla - ja cu nedje reci, pa jos neko, pa jos neko i izgubise musterije a oni se maksimalno trude da sto vise para izvuku iz tog posla.
ja bas ne znam puno ljudi da kod njih kupuje, iz razloga sto su makar 20% skuplji od konkurencije
Kod njih je uvijek ali uvijek krcato, moras da zakazes zamjenu guma a sto je najgore nikad ne cekas manje od sat jer uvijek ubace jos nekoga.
Skuplji jesu ali racunas da je firma ozbiljna, da je sve na mjestu pa ne zalis da platis malo vise i da imas sigurnu gumu koja `glavu cuva` sto bi Zonjo rekao...
Ja evo gledam za 17 i ipak cu uzet continental opet pa pogledah bzv cijene kod njih i vidim da mi skuplje ispadaju kod njih sa gotovinskim popustom i jos nekim zbog jednog poznanika nego bilo dje drugo...
Conti uzimas dje je kabrio u elastik, oni ga uvoze...
Inace jednom sam cekao SAT IPO da mi napumpaju gume azotom na kraju im rekao 2-3 i otisao i NIKAD vise tamo....
Em su PRESPORI, em ostavljas podatke kao da ces kredit da podignes, em nekakve pauze prave svako malo.... samo nek su zdravo..
Vala si sve pogodio sto si rekao.. Ove gume sam mislio kod Banja da uzmem ali cu taman nazvat sjutra da pitam odje dje si mi rekao
To je ovo ? http://greenell.me/KONTAKT.php
Da znaš i ovo, kad odeš u Greenel, daju ti besplatnu montažu kod Filipa. Međutim, oni naplate skidanje, montiranje točka, balansiranje, ventil, uvijek nešto izađe masu više nego što sam mislio...
Znam da Banjo ima akcije, pogledaj na fb, kao montiranje i balansiranje 4 gume - 15e alu i 10 čelične...
i ovo je tacno sto kaze ribomax - oni ti kazu da je kod filipa gratis i onda dodjes tamo i platis jos 15eura.
kod Ljume je 4 montaže i balansiranje 10e, kome nije daleko...