Rezervišem 268.
Box, jesi u PG?
Printable View
Rezervišem 268.
Box, jesi u PG?
Deal done
269. Sredjujem stan, pa ima stvari viska. Sve je ODLICNO OCUVANO i sve ide samo u kompletu. Stvari se nalaze u Bloku 5.
- Kauc, plavi neki dezen. Sliku nemam jer mi je sad neka roba na njega.
- Sto, za dnevni boravak.
- Set stolova za dnevni boravak, 3 stola razlicitih velicina, fora 3 u 11.
- Komoda za TV
Attachment 117971
Attachment 117973
Attachment 117974
P.S Bas bi mi bilo drago da uzme neko kome je zaista potrebno jer su stvari zaista dobro ocuvane i mogu koristiti nekome ko se "kuci".
269 uzimam, taman da opremimo radnu sobu :)
Srecno ti bilo!
Posalji mi broj mob-a.
ovo je bas lijepo i humano.... svaka cast...
@Anagastum sve pohvale :)
270. Poklanjam dvosjed, u solidnom je stanju.
http://www.dodaj.rs/f/21/Y4/3qTJq9Eo...4022314572.jpg
270 Uzimam :-) taman za jednu sobicu
271. poklanjam Palm T|X i HTC Touch2 bez adaptera oba, ispravne. Iskljucivo zajeno, i vi po njih da dodjete na Stari.
Palm je kul jer ima odlican sekvencer/drum masinu i program za menjanje kanala. Htc je ******.
271 Uzimam
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997 using Tapatalk
ako se odustane od 271. ja se javljam..
rado bih nekoga oslobodio neke podne lampe. tražio sam da kupim, ali na žalost bas je mali izbor
E bas mi je milo da si se javio, imam ja podnu lampu prava je za tebe... Ali prije toga evo ti reputacija jer odje trazis stvari
Ima li neko reso(malo mobilni sporetic dje bi mogao caj da se skuva) da mu ne treba?
5e ti je plinarica na gintaš i 50centi patrone...nije to skupo ako je za sitnu potrebu...
bolje neka kupi reso nezgodan je plin za rukovanje imam lose iskustvo sa tim
272. 88 casopisa Viva ( o zdravlju ) , ako kome treba , ako ne da nosim na selo za potpalu :)
272. za mene :) znas ko voli casopise
hahaha nisam znao da te ovi interesuju ponudio bi tih odma :) Donosim ti ih kad se vratis kad budem dolazio do tebe. :)
Dogovoreno! Cujemo se i vidimo kad se vratim.
Bice zauzvrat neka gramofonska ploca za starog druga...a mozda i neki LP kupim u Dublinu.
Da nema neko auto da mu ne treba? Bi ga uzeo...
PS dobra tema tolko godina zivim na ovaj forum jos ne udjoh odje.