Koju ? Lovac na zmajeve ?
Printable View
ja procitah bas tu knjigu, nije losa, ali nije ni toliko dobra koliko je hvale
Viktor Igo - Jadnici
i kakva je?
Lovac na zmajeve je dobar. Iako ja ne volim u principu to "prica o vjecnim temama, ljubavi, prijateljstvu i iskupljenu u koju je utkana kultura i obicaji jednog naroda" Lovac je stvarno dobra knjiga. Hoseini umije da pise i odavno nisam vidio da neko tako poznaje stari dobri zanat pripovijedanja koji su mnogi moderni zaboravili. Ipak mi nece uci na listu top pisaca :D
Sunca sam tek poceo pa da ne sudim, ali ne svidja mi se sto mu je zena glavni lik, mislim da ce izgubiti tako na sugestivnosti...
Gijomo Muso-Zato što te volim .
Ne citam mnogo knjige ali zadnja knjiga sto sam procitao me je odusevila...Procitao sam je za 2 dana koliko je bila zanimljiva :D :D Knjiga se zove "Zakon cutanja" (Omerta)- MARIO PUZO.... i interesuje me da zna li ko postoji li film radjen po ovoj knjizi ?
'Kurosavin nemir svijeta'
Don Branko Sbutega
Denis Guedj - Papagajeva teorema
http://www.geopoetika.com/view_image.php?id=1104
Opravdava ochekivanja i preporuke
Čehova čitam i uvijek me u depresiju baci. Odlican je ali toliko pesimizma to je strasno.
Norman Mailer-The Castle in the Forest
Za sad obecava...
rat i mir ...izdanje uz vijesti
nekako sam ga preskočio do sada, ali nikad nije kasno
Igra Andjela - Karlos Ruis Safon..
+1
Procitah Sunca, veci je utisak na mene ostavio Lovac na zmajeve, jer sam njega prvog chitao, a slican je stil i tematika. Ipak se nema sto zamjeriti.
sada Goran Vojnovic - Cefurji Raus (Juznaci, mars) simpaticno sa drustvne i kao neka studija mentaliteta, knjiznevno nista posebno...
Zbirka kolumni Gorcina Stojanovica Apocalypso. Dobar je, dobar!
Nisam chitao nishta evo mjesec dana i razmishlajm se shto bih moga. Nekako vishe vuchem na Amerikance, a ne volim ove zhive da chitam imam predrasuda dosta. Mishljah da probam Poe-a pa ko je ko chitao bi li moga da mi kazhe svoje mishljenje i iskustva sa njim?
Uspon i pad Parkinsonove bolesti - Basara
Slažem se, njega obožavam. Nećeš pogrEšit'. :D
Probacju al nishta ne obecjavam. Svi koje volim su mrtvi :lolblue:
Elem...
Cinematography - Kris Malkiewicz & M. David Mullen, Asc
Preporuka, onima kojima je struka ili koje zanimaju te stvarčice. Mnogo praktičnih stvari.