Hoce li iko prijaviti da je i u Pg pao snijeg??? Ima cijelih cenat dva ali imamo i mi snijeg... WooHoo...
Printable View
Hoce li iko prijaviti da je i u Pg pao snijeg??? Ima cijelih cenat dva ali imamo i mi snijeg... WooHoo...
A okle, nema ni cent :) Sad kad kiša udari...
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
Uh ljepote ove, kao ljeto da je stiglo... :D
idemo kishooooooo, deri ove splacine sto padose sinoc :D
Prije tri dana na Ct -22, smrza mi je antifriz bio, prekjuce -13, juce -3, danas +8... Kako ono rekose, zima je zdrava..? Vazi..
Sent from my iPhone using Tapatalk
evo opet zaladilo aj da vidimo oće li biti snijega :D
Evo i nocas padalo.
Prekrilo onaj led, bice padova danas
Kakva je situacija u Kl,skijanje za vikend? Ima li snijega?
Sent from my MiMix
meni je ljudi ovo vrijeme EKSTRA!!!! Danju sunce, zubato doduše, ali sunce, toplo, fino a noć kad padne krene ladovina opasna i temperature ispod nule..zdravina brate! Meni je ovo ekstra!!!
Ajmooo jos malo pa ce Jul, a imam osjecaj da ce 50 stepeni prebacit ufff jedva cekam :)
od srijede kiša i tako narednih 5-6 dana. konačno porast noćne temperature. za PG i do 10 C.
e pih mrzim kad je noću toplo! :D
Mecka Bozana 13. ako izadje iz pecine bice toplo do kraja zime, ali ako ostane u pecini bice veoma hladno. Opet ce zajedno da spavaju Miroslav Brzakovic Brzi, Stevan Faddy i Brankica Buljovcic.
ju, vid romantike!
nek pada, sam neka ne duva!
kad si već tu, ko je kupio lutriju?
Ovaj vjetar dusu dao za evo cetvrtu masinu danas [emoji847] lijepo li je ne ici na posao i biti od koristi [emoji5]
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
ah meraka u večeri rane....uživam toplo, lijepo, mirisno, ma proljeće je život!
Vala bas! Neopisiva uzivancija i radost! :)
ao kakvo uživanje! Sunce, proljeće, vrućina, uživanje!!!
Zahladjenje i kisa od nedelje, vakat je, ovo je nenormalno vrijeme. Bolja je i ona ledara od ovih vrucincina.
ćuti ti antiprotivni :D