"bioskop" Ster cinema - loša odluka
Dragi moji forumaši,
Ovo je priča o "bioskopu" Ster cinema iz nekog drugog ugla.
Ako niste znali sada znate da se ne može ući u bioskop ako držite sa sobom neko piće koje nije kupljeno kod njih (tamo đe se kupuju i kokice).
Dakle, radi flašice vode nije nam bilo omogućemo da uđemo u bioskop i da gledamo film. To je nešto neviđeno jer sam bio u prilici da posjetim mnoga kina po Evropi ali ovo što čovjek može doživjeti kod nas i "bioskopu" Ster cinema zaslužuje da se pomene i da se kaže samo jedno : katastrofa.
Lično ne podnosim onu "Rosu" vodu koju oni prodaju sa kokicama (jedina voda u ponudi) i zato sam kupio drugu vrstu vode (isto u Delti, a ne niđe drugo). To što sam u ruci imao neku drugu vrstu vode koja nije "Rosa" , gospodi iz "bioskopa" je bio razlog da nam ne dozvole ulaz u salu.
Takođe sam u saznanju da je to njihova nedavna odluka i da ionako malo naroda koje hoće da pogledaju film sada oni sa svojom politikom i glupom odlukom tjeraju da ne idu u kino.
Po mom shvatanju je u redu da se zabrani unošenje alkoholnih pića i hrane. Ipak mora da se očuva ugled bioskopa i održi neki nivo, ali da čovjek ne može da uđe da gleda film zato što je kupio bočicu vode ("Voda voda", Aqua viva", "Aqua bianca" ili neku drugu koja nije "Rosa") mislim da je katastrofa.
Od početka rada ovog "bioskopa" nije bilo ovakvih problema i za mene je to potpuno nenormalno da sada oni žele da uvedu "red" na silu. Vjerovatno im se loše prodaju pića pa hoće da poboljšaju poslovanje. Sa druge strane ovo je jako loš potez i samo će da potjeraju ovo malo naroda što dolazi da gleda filmove da više ne požele da uđu tamo.
Nadam se da ćete dobronamjerno shvatiti moju poruku i htio bih da čujem šta svi mi mislite o ovome.
Ja sam iznio svoje mišljenje. Ne želim nikoga da vrijeđam, ali ipak mislim da treba napomenuti kada se nešto oko nas dešava što čini život samo komplikovanijim i težim. Bioskop treba da bude mjesto gdje ljudi rado idu i gdje provode vrijeme a ovo što sada sprovodi ovaj "bioskop" je loša odluka. Uvijek je bitan način na koji se dolazi do cilja!
Nikako odjednom i na silu a to upravo oni rade...