zar nam ne treba malo bas ovakvih likova? moraju li biti svi sterilni 'GG bro' bezlicni fini momci iz komsiluka koje bi svaka majka za zeta uzela.
plus je jaden pritajeni psiho skrivena budaletina.
Printable View
zar nam ne treba malo bas ovakvih likova? moraju li biti svi sterilni 'GG bro' bezlicni fini momci iz komsiluka koje bi svaka majka za zeta uzela.
plus je jaden pritajeni psiho skrivena budaletina.
Ja nemam problem sa ovim što je on rekao. Po meni to je sasvim normalan i očekivani "trash talk" između dvije rivalske ekipe.
Možda sa tim pokušava da još više podigne moral svojima, ili da malo uzdrma Nagetse, po meni sasvim u granicama fer pleja.
Isto tako mi je sasvim OK i odgovor Adelamana koji je na ovo rekao "I can't wait for his podcast".
Uostalom, ako se ispostavi da je bio u pravu i Vukovi izbace Nagetse, ispašće mangup. U suprotnom ispašće budala sa dugačkim jezikom.
gordon out za denver, s druge strane, clark i TJ shannon out. ocekivao sam neke minute za njih u ovoj naustrb slo-moa i naza, ali avaj.
S kojom lakocom igra si dzej.
On da je u prajmu imo loptu umjesto dejma sve bi to bilo bolje.
Dejm je bio visak.
Koliko ce da sutne puta nocas Branson? Hoce li makar 30?
Ovaj Njujork sto cijele godine gleda Bransona dje siluje loptu bi i Jangovi Hoksi izbacili, tek Si Dzejevi su u prednosti.
Denijels skoro pa sam pod kos (prijetio blok, ali imao je tablu u mogucnost da bude fauliran) a on izbaca na Okongvua, koji se ne libi da opali trojku.
Air ball i sa 16 razlike, potencijalnih 18, 9 razlike 40s kasnije.
Stiga je Dus.
Stiga bi i Klarkson da ima ko da ih razigrava.
Sve su to Luk Kenard igraci, no ne mogu dobit kvalitetnu loptu od jednog davitelja.
mikal bridges 0 poena, 0/3 FG, 4 TO i -1000 za 20 minuta na terenu. lepobogme. previse posmatranja lopte, staticnosti u nekim situacijama na defanzivnom skoku, a i brunson bi mogao manje da gnjavi... steta za knickse, ali mnogo bolja partija od prosle.
CJ bogotac vazda bio.
ni chuck norris da igra za minnesotu ne bi mogao da okrene challenge scotta fostera.
da ovi mutavi ameri znaju ista o navijanju smislili bi neku pjesmu na temu hylands in a stream, that is what we are, ayo in between, how can we be wrong...
Dovidjenja, prijatno. Nageci su prsli skroz. Jokic za cijelo poluvrijeme jednu asistenciju. Nesto opasno nije u redu...
proslu tony bro foot to knee, sad ovaj head to elbow. vazi, skotino.
Kakav katastrofalan sut za Denver,da pjevaju ako utakmicu izgube sa manje od 20 razlike.
Jokic 25 a svi ostali iz prve petorke 30.
Odlican je rezultat .
Ваистину Досунму!
they got bad defenders, we got jaden mcdaniels.
Eto vam 100 kvota na Sotu da osvoji.
Dako Edijevo koljeno bude bolje.
antidomacinskih 40-21 u bacanjima. mrs.
Povuce Lob svu ponudu.
Kad izadju opet kvote vrv 50 kvota.
Sve zavisi od koljena.
Sa zdravim koljenom su na zapadu konkurentni.
A s istoka moze i Toronto doc.
Subjektivni osjećaj je da je Minnesota dala 140 poena iz reketa. Jokić nikad slabije nije izgledao defanzivno, a ne uspijevaju da ga sakriju kao svih ovih godina jer em nema Gordona em u Minnesoti jedno 3-4 lika u svakom trenutku mogu da napadnu driblingom protiv ovakve (nikakve) odbrane Denvera. Kad na to dodaš da je Gobert opet spakovao Jokića i Jokić ne može napadom da nadoknadi sve što dozvoli u odbrani dobiješ ovakvu utakmicu. Denver je na momente bolje izgledao bez Jokića - za sve ove Jokićeve MVP godine niko nikad ne bi ni pomislio da je to moguće? - ali makar defanzivno su bili na nivou jer Minnesota stane zbunjena kad nema koga da napadne. Vjerujem da će se dozvati već u narednoj, fali Gordon nenormalno.
Za Minnesotu prvo da vidimo što će biti sa Antom. Večeras im nije trebao, a nije dobro ni igrao, Dosunmu i McDaniels su preuzeli napadački teret i uništili Denver. Ovu seriju po do sad viđenom možda i dobiju bez Edwardsa, ali tu je kraj puta.
U Lob 100 na Sotu.
13 na Denver.
Denver je iz igre pogodio svaki treci sut plus im nema dva jedina igraca koji igraju pristojnu odbranu i to je to,ne moze se vala dobiti niko tako.
Dobro su i prosli ako cemo realno.
moze denver i iz 3-1 da se vrati, ali isto bi im valjao makar jedan izmedju gordona i watsona za narednu, da probaju da vrate prednost domaceg terena i ovamo malo poremete igru, jer je ovo izgledalo kao okeansko krstarenje na autopilotu.
samo 6 godina kasne sa ovom igrom protiv denvera, za koju imaju personel od prvog dana, koji god glavni ili sporedni glumci bili na sceni. isto je povremeno bilo problema - pogubili se na zonu, cim su dva zicera izasla iz obruca vratili se sutiranju trojki, pa i njih promasivali, sve dok bones nije zabio onu sa 10 metara kad je isticalo vrijeme.
3 утакмице и већ сам готов са Мајк Браун експериментом. Није то то.
One and done sto se mene tice.