Vakcine se daju u rame ne u venu a ovo na slici mi liči ka ruka nekog dzankoze.
Printable View
Vakcine se daju u rame ne u venu a ovo na slici mi liči ka ruka nekog dzankoze.
Obožavam bukvaliste. [emoji6]
Ko kaže da je primila vax u venu? Na tom mjestu je došlo do ugruška (nakon testa ili intrav. terapije)
https://www.thesun.co.uk/news/150661...t-covid-death/
S druge strane, cjepiva poput Pfizera i Moderne, koja koriste drugačiju tehnologiju, poznatu kao "glasnička RNA", dostavljaju genetski materijal šiljastog proteina samo u staničnu tekućinu, a ne u staničnu jezgru.
https://www.index.hr/mobile/clanak.a...sti&id=2279194
Jedno stručno pitanje, šta je to šiljasti protein
Sad ce doktor to odmah da pojasni:):):)
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
sreća pa mi majka ne čita forum, ne znam kako bi ženu nagovorio da se vakciniše da je jednom ušla na ovu temu
A dje ove dvije vrane crne i precrne zive za dan kad ce neko u CG od AZ skoncat
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
svako ima pravo na svoje mišljenje. milioni ljudi širom svijeta su vakcinisani nažalost mora se desiti i smrtni slučaj uzrokovan vakcinom. majka mi je hronični bolesnik eo više od 15 godina. primila je obje doze vakcine i sve okej. mnogo ljudi iz mog okruženja se vakcinisalo sem glavobolje i temperature, nikakvih tegoba nisu imali. vakcina je jedini način u borbi protiv ovoga. 2021. godina je, svako ima pravo da odluči hoće li se vakcinisati ili neće
Ne znam što da vam kažem kao neko ko je primio AZ ovi tekstovi me nešto ne dotiču prećerano, jel ko umro u u Britaniji ili na Farskim ostrvima pošto je primio vakcinu i stručno objašnjavanje što će se desiti jednom nesrećniku u milion koji dobro ne odreaguje na nju.
Koliko otrova jedemo, udisemo i stresiramo se, najmanji mi je problem da fasujem od vakcine.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Nema me 3 dana na forum i vek se učini.
Možemo li bez neprovjerenih informacija, i otprilike statistike koliko je koga od čega umrlo u CG?
Bio bih vam zahvalan.
Tema je o vakcinama. Dakle i za i protiv. O teorijama ima takođe posebna tema pa vas molim da se nekako uklopite u diskusiju.
Sjutra sa par kolega i frendova idemo na re-astrufikaciju. Treba li da se pozdravim sa vama i porodicom?
Kome ostavljaš nalog sa foruma u amanet?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ja samo da zamolim pro-vax društvo da ne vrijeđaju, evo u zadnjih 10ak postova cura koja je nažalost preminula je nazvana "dzankijem", a par forumaša "vranama". Mislim da su dosta grube riječi.
Ono "teoreričar zavjere" nije strašno, ali ovo je iskreno malo pretjerano.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
1. to ti nije lijepo jer mi nismo vas optuživali da živite za dan kad će u CG umirat po 50 ljudi dnevno od korone, iako se nije moglo živjet od vaše "eto reka sam vam" priče
2. mi uopšte ne znamo da li je niti ćemo najvjerovatnije i saznat ako u CG umre neko od posljedica vakcine, osim ako neko odluči da tuži državu jer mu je umro član familije(mada je isti potpisao da država ne snosi nikakvu odgovornost ali ajd)
Prije svega potrudite se da pročitate post u potpunosti i da ne izvlačite riječi iz konteksta kako vama odgovara jer je napisano da ruka izgleda kao ruka nekog dzankija a ne da je djevojka dzanki, obzirom da su postavljene dvije slike jedna do druge moj post je bio jasan na koju sam sliku mislio
A znam da nije tako, pretjerao sam. Ali gazite AZ bez prestanka.
Ja i jos par stotina danas primili drugu dozu AZ.
Jos dvije nedelje i cao cao maska.
AZ je iz nekog razloga mnogo opasnija za žene..evo i ova mi iskoči isto
https://www.theguardian.com/media/20...ab-family-says