Nije normalno da se neko javi :-)
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Printable View
17 min i nista... pretpostavljam da se nisam ni priblizio rekordu
Probaj opet..al neđe drugo..tj. ako prijavljuješ problem sa mobilnom mrežom, kucaj kao da prijavljuješ za internet ili extra tv
Ima li t-mobile servis "ko je zvao" ili tako nešto. Kada mi je broj ugašen da mi dođe poruka ko me je okrenuo?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ima ko me je zvao i imas onu kad si ponovo dostupan da nekome javi da si ponovo u dometu...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ja to imam na drugi broj na Promonte. A nemam na Monet, evo nađoh i kako se aktivira servis http://www.telekom.me/ko-me-zvao.nspx
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Treba mi neka mail adresa t com-a na kojoj bih mogao uputit neka pitanja u vezi marketinga? Ne mogu se snaći na sajtu nikako.
prije sam ima na t-portal pregled računa po stavkama a sad samo iznos
mogu li da vidim na sajt stavke sa računa?
mozes i dalje naravno, samo prelistas dolje, racun je iz dva dijela.
to sto trazis je u drugom dijelu.
ja to ne vidim tj. prazno je
Novak misli na racun a ne na portal.
Ne vide se. Vidi se samo ono što je preko paketa. Recimo, nekada si vidio sms, koliko minuta si pričao u svakoj mreži, potrošnju ka f&f brojevima, sve do detalja, bilo je minimum 10 stavki. Moguće da tada nijesi koristio 067 ili nijesi obraćao pažnju.
Jedno pitanje, kakvi su ovo MAX paketi??? Prvi put čujem?
I mene zanima ovaj max
Evo ga u telekom Nexus 6P. Cijena na MAX 3.0 (20,90eur) je 429, a na prepaid 449 :D Nidje logike.
Ispravise, 589, dje ne kupih za 449 :D
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Taman je i rata bila prvobitno 20.90 € Eh :D
TT
Da su ostavili ono sa smanjenjem brzine, pa da Max paketi budu na foru Magente..
Znači da korisnik za iste ili malo manje pare, dobija više...
A oni prave slabiju ponudu...
Tarifiranje poziva 60+60..pih. - 60+1 je bio razlog zašto dosta ljudi koristi 067.
Onda ovo za interet..nakon potrošenih 1, 2, 3 itd GB, nema više..nego se internet naplaćuje!
Uveli su i opciju koja košta 0.9e i koja totalno blokira internet nakon potrošenih GB-ta iz pretplate..gašenje.
Druga stvar, kupovina uređaja na rate je omogućena samo korisnicima Max paketa.
Nije sigurno da li korisnici smart plus paketa mogu kupovati na rate kod njihovih partnera koji su do sad davali na rate preko Telekom računa.
Ja neću prelaziti na Max, makar dok me ne primoraju :)
Više mi odgovara trenutno 60+1 za pozive i neograničen internet sa smanjenjem brzine.
Prvo su internet smanjili sa 256 kb/s na 128. Pa im ni to nije bilo dovoljno nego su ga onda smanjili na 64 Kb/s. Kakva olos.
Kako prate razvoj tehnologija...umjesto da shiba internet oni vrcu dial up brzine i limit od jednog gigabajta, ka prije 20 godina ahahaha svjetska firma kekeke
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk